Ultima vizită a fost: Acum este 03 Sep 2026, 01:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 31 Mai 2008, 00:42 
Diva

Maria si Ral felicitari si casa de piatra!!!Maria, avem poze cu inelulO:) Si Ral cu cununia?

Brunetik te pup tare si nu va mai stresi ca vor iesi toate bine, sunt convinsa:ok:
Cory pai si voi intrati in club?
Eu cred ca e stresul cu pregatirile...si pe mine ma mai iau nervii dar la cat de putin ne vedem ncii nu apucam sa ne ciondanim:.

Cocolino...:((:((n-am cuvinte...sa ai amre grija de tine si icnerdere ca va fi bine. nu uita sa iti ti persoanele dragi aproape. nu merita sa suferi, stiu ca suna aiurea si ca toata lumea iti zice la fel, dar chiar nu merita. gandeste-te ca fiecare lucru ni se intampla cu un anumit scop. va veni fericirea si pe strada ta...fi puternica! Sunt cu gandul al tine si daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita:-*
citeam acum ca ai intalnit un baiat, ma bucur tare mult si eu cred ca te-ar ajuta s atreci mai usor.ti-ar lua gandul.

Cristinush si Cristinel am citit cu mult drag fiecare detaliu al nuntii voastre. Felicitari inc-odata! Ma bcuur mult ca v-ati simtit...de miere:ok:

Dariuci acum imi zici ca ai avut proba de machiaj:blink:pai io de ce nu stiam?:p eu zic sa vorbesti neaparat cu fatuca si sa ii explici clar ce vrei iar daca vezi ca nu pricepe incearca in alta parte. bine ca ai mers din timp asa mai poti sa cauti daca nu e ok:ok: Si eu de ce nu am vazut invitatiile?abia astept sa pove mai multe de rochie :)
:-o sa mergi neaparat luni dupa voal ca eu tot cu gandul la tine si la voalul tau sunt de cand l-ai gasit pe cel mult visat!

Fetelor voi sunteti la intalnire acum? Viu si eu! ma asteptati?:p oricum daca aveti vreodata drum la Hunedoara pregatesc cafeaua:ok: si vad ca va luati si aparat foto...yeaaaah, in sfarsit va vedem!!!abia astept sa reveniti sa ne pove!

Cora ma bucur tare mutl ca ati stabilit data:Dtin minte ce emotionata am fost la inceput cand imi vedeam nuntometrulO:)acum ma blochez cand vad cum trec zilele:p

Ada felicitari ca deja vi-ati facut invitatiile eu sper sa ma pot apuca sa dau comanda in doau sapt ca incep sa disper:(( ma linisteste ideea ca totusi stiu toti inca de anul trecut de nunta:) verbal au fost anuntati de-un anO:)
Acum citeam ca ai avut primul cosmar legat de nunta...eu nu pot uita cand am visat -mai era un an pana la nunta- si se facea ca era sambata nuntii dupa-masa si nu era stabilit meniul si cei de la bucatarie nus tiau ce sa faca de mancare si eu areatam proaspat trezita si nu aveam flori si ma gandeam sa fur din toate gradinile sa fac de-un buchet:nlol::nlol::nlol:

apropos ca vorbeati de cafelutza, eu ma tot gandesc cum imi voi tine barbatzelu treaz la nunta ca de ii dau cafea adoarme instant...ne gandeam sa se fure mirele la fiecare doua ore si sa doarma cate-o ora:p :-o vad ca nu ati mai iesit, uff inseamna ca mai asteptam o saptamana pt. poze :)

Bia maine e ziua cea mare...oare la ce ora? ma voi gandi din suflet la tine!!! abia astept sa pove cum a fost! Vai, maine va fi ziua cea mare!!! Si apropos ca intreba Brunetik azi vremea e tare frumoasa in zona si sigur si maine la nunta vor avea parte de vreme frumaosa si calduroasa...ce frumos va fi! abia astept impresiile si pozele, si bine-nteles sa imi zica Bia ce si cum ca sa stiu cand va fi cazu la noiO:)

Mihaela si tu mai ai tare putin...vai saracele de voi ce emotii aveti sigur...

Distractie placuta Ariana la nunta si bafta din plin la licenta!!!

Ayrun esti super dulce cu bebemetrul:nlol::nlol:ce face babytzic? ce ma bucur sa iti citesc randurile atat de dulci :)

De noi va scriu doar scurt...sunt super ocuper cu jobul si nu am mai reusit s aintru la voi de tare mult...vestile bune sunt ca avem nasii din partea mea. au acceptat prietenii nostri dragi la care am fost nasica la fetita O:)sunt niste dulci, abia asteptam!!! am linistit-o si pe verisoara care trebuia sa fie nasa, ne bucuram tare mult. intr-o saptamana mergem la o nunta si atunci vedem si ne hotaram cum e si cu cealalta pereche si speram sa fie totu bien si sa reusim sa vorbim si cu parintele si atunci pe lunea viitoare sa vedem si de invitatii si candva sapt viitoare sa dam si comanda si atunci ma mai linistesc:ok:
am vazut sapt trecuta poze de la o nunta si am gasit astfel si tortul perfect pt noi, adica pe tanti ce va face tortul. trebuie sa mergem sa ii platim acontul:ok:
sper pe saptamana cealalta sa vedem si de verighete:ok:si poate gasesc si pantofi de miresuca? ca sa nu fiu desculta?

va pupacecs tare pe toate si aveti grija de voi!!! rabdare multa si numai clipe de bucurie va doresc!

Bia!!!!cum esti????treci la un somnic frumos si linistit si dimineataO:)O:)O:)

va pup drag

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 01:12 
Diva

Citat:
va pup drag

bibi...ce mult ai scris. cred ca ai depasit un record al forumului. ar trebui sa iti dam un premiu asa..simbolic :-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 02:26 
Diva

Citat:

bibi...ce mult ai scris. cred ca ai depasit un record al forumului. ar trebui sa iti dam un premiu asa..simbolic :-*:-*:-*

buna seara, fetelor.
daria, ti-ai cumparat voal?:lol::ok:
eu....sunt super obo.ma pun la somn pana duminica....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 11:00 
Senior

fetelor,azi e ziua cea mare:ndance:tineti-mi pumnii...ma duc sa beau cafeaua si sa ma apuc de treaba:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 11:11 
Diva

Citat:
fetelor,azi e ziua cea mare:ndance:tineti-mi pumnii...ma duc sa beau cafeaua si sa ma apuc de treaba:D

almera, casa depiatra siorice se intampla astazi fa-te ca nu vezi si distreaza-te si bucura-te de ziua ta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 11:42 
Senior

asa o sa fac...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 13:29 
Diva

Citat:
asa o sa fac...

Neatza fetele...
am revenit si eu prin zona...ca mi-a fost tare dor sa mai scriu cate ceva...de citit, v-am citit tot timpul , numai ca am fost si tare busy si nu am stat mai deloc pe net...
Almera, sa ai parte de o zi ca-n povesti si sa fiti fericiti in cea mai frumoasa zi din viata voastra:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 14:57 
Veteran

Citat:
asa o sa fac...

Casa de Piatra Almera, sa fii fericita, iubita sa fii cea mai frumoasa, (cu siguranta o sa fii), si o nunta superba ca-n povesti, :nmarried::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2008, 00:42 
Diva

Citat:
asa o sa fac...

Casa de piatra,Almera.La ora asta te distrezi de numa...numa...
Va pup , fetelor si o duminica minunata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2008, 01:02 
Diva

Citat:

Casa de piatra,Almera.La ora asta te distrezi de numa...numa...
Va pup , fetelor si o duminica minunata.

Casa de piatra Almera. Sa aveti o casnicie frumoasa si vesela ca si voi. si sa va iubiti muuult..si mereeeeuu. chiar, vorba laurei..la ora asta e distractie maxima acum la voi.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2008, 01:04 
Diva

Citat:

buna seara, fetelor.
daria, ti-ai cumparat voal?:lol::ok:
eu....sunt super obo.ma pun la somn pana duminica....

daaa mi-am luat si sunt cea mai fericita. probabil ca ai observat frazele mele fericite :nlol::neyes:este lung..extrem de lung. dar asta mi-a fost pasarica mea ca sa zic asa...gen ca rochita ca rochita..dar voalul!!!!(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2008, 01:20 
Diva

Citat:

daaa mi-am luat si sunt cea mai fericita. probabil ca ai observat frazele mele fericite :nlol::neyes:este lung..extrem de lung. dar asta mi-a fost pasarica mea ca sa zic asa...gen ca rochita ca rochita..dar voalul!!!!(X)(X)

abia astept pozele de la nunta ta...
ai vazut ca e insarcinata cristina?a facut anunt la aspirante..na ca am parat-o....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2008, 01:52 
Diva

Citat:

Casa de piatra! Si super petrecere! Asteptam povesti si poze!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2008, 14:53 
Nou Venit

Bibi multumesc pt sfat sunt bine acum si sper sa ramanem asa .tu ce ai mai facut ultima data cand am vb cautai verechete ai gasit ceva sa-ti placa? te pupik si maivb:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2008, 15:38 
Veteran

buna dimineata

sa aveti o duminica frumoasa!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2008, 16:46 
Diva

Citat:
buna dimineata

sa aveti o duminica frumoasa!;)

Neatza fetelor si La Multi Ani ! si noi suntem copii deci este si ziua noastra :D:D:D !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2008, 23:57 
Diva

Citat:

Neatza fetelor si La Multi Ani ! si noi suntem copii deci este si ziua noastra :D:D:D !!!
buna seara,fetele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 11:20 
Diva

Citat:
buna seara,fetele!

buna dimineata.
o saptamana minunata va doresc.La mine se anunta foarte plina...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 11:50 
Diva

Citat:

buna dimineata.
o saptamana minunata va doresc.La mine se anunta foarte plina...

buna dimineata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 11:53 
Diva

Buna dimineata si o saptamana cat mai linistita.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]