Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 15:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 194 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ce atributii are domnisoara de onoare?
MesajScris: 23 Feb 2006, 13:41 
Diva

Citat:

Am zis ca nu e musai. Eu n-am primit nimic. Nu trebuie sa intri in priza doar ca mi-a trecut mie ceva pe la ureche:p Va intrebam asa, daca ati auzit si voi.

Eu ..la nunta surorii mele...am fost d-ra de onoare....si ea mi-a cumparat rochita. La fel voi face si eu cu a mea cumnatik....o voi lua de manutza si plec cu ea la cutreierat magazine..si-i voi lua ceva dragutz...lucru pe care si-l va alege singura!!Eu eram mik atunci ...la sora-mea si a ales ea pt. mine! De cavalerul de onoare se va ocupa Mihai...ca e baietel ..ca el si stie mai bine ce ar vrea!!(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 13:56 
Diva

Citat:

Eu nu pot sa iau atatea rochite:( Am 5 domnisoare. Si de cavaleri nu mai vorbesc:D

Normal ca nu le iei ...daca nici nu iti sunt rude nu are rost!!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 15:28 
Veteran

Citat:

nu cred ca ar trebui sa le platesti tu...doar ca o sa trebuiasca sa mearga impreuna sa le ia...

..malinka..si da si nu....ia gandeste-te, c anu le poti spune, dk vreti sa fiti imbracate la fel, platiti-va rokiile...(X)...
....oricum..ca sa fiu "nesimtita" :D - bani de "dar" va da numai una dintre ele, celelalte fiind - una, fata unor prieteni de familie, deci vor da parintii din partea familiei respective, iar cealalta e prietena cumnatului (fratele lui iubi)..care....e ....mitomania in persoana..si mai e si furacioas ape deasupra...in fine..ea e un "subiect" mai aparte ...dar..oricum nu-si va plati rokia...
desi....dk as continua in aceasi nota nesimtita :D .. as putea sa le arunc o intebare...ati putea sa va cumparati rokii l afe, pt ca eu n-o sa pot sustine chiar atatea cheltuieli...atatea :-`:devil:..si d efapt..pana la urma, asta e adevarul..chit ca vreau putina unitate in nunt amea...dar...nci sa raman in :back: gol nu prea-mi convine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 16:58 
Diva

Citat:
Prietenele mele cele mai bune deja mi-au spus ca se vor imbraca la fe si isi vor lua singure rochiile, deci cu ele nu am nici o problema. Mai raman 3, o verisoara de-a mea si 2 de-ale lui Emil si le-am spus doar sa se imbrace in roz. Ele 3 o sa fie cu aceesi culoare (2 flower girls si domnisoara de la lumanari) si celelalte 2 cu aceesi rochie si gata.

asta e dezavantajul de a avea mai multe d-re de onoare...alte griji in plus..dar pana la urma ...le duceti voi la capat..intr-un fel sau altul!:blink::blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 17:48 
Junior

Citat:

Ha hahahha la mine e tocmai invers...o sa am mai multi baieti solo decat fete! Cred ca vor fi vreo 5 fete si vreo 10 baietzi!!(X)(X)(X) Si bietii de ei imi tot zic...sa le aduc fete!! Da de unde??:o:o:o

vrem si noi baieti... :rocker: ca fete avem si ne cer baieti...:flowers:;)B)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 18:30 
Diva

Citat:

vrem si noi baieti... :rocker: ca fete avem si ne cer baieti...:flowers:;)B)

pai hai ....vino cu o idee cum sa-i cuplam.....:ok::D:D:D ca.........(})trece timpul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 18:49 
Veteran

o sa fie foarte interesant noi mirese si trecute vorba ceea prin multe sa vedem cum se cupleaza "aia mici" pe langa noi:p sincera sa fiu imi place statutul meu de mireasa si cred ca ne casatorim si pentru ca deja am absolvit "clasele" astea cu lipici si mie o sa -mi faca placere sa vad prietenele cum se distreaza la nunta mea....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 19:00 
Veteran

Citat:

Eu chiar imi fac problme, nu vreau sa ma joc.
Da daca nu se intampla ceva miraculos, o sa ramana amandoi singuri:(

am o idee daca la nunta ta nu iese nimic intre ei veniti si la ale noastre ca sa le mai dam sanse:ok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 194 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]