Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 16:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: voalul miresei
MesajScris: 15 Mai 2008, 10:50 
Diva

din cate stiu eu se coase de pietanas.Du-te la o croitorie ele trebuie sa stie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2008, 18:02 
Nou Venit

Buna, abia ce am "aterizat" si eu pe aici... si ma gandeam ca numai bine va intreb si eu ceva... Imi tot caut voal pentru rochitza pe care mi-am luat-o deja... Eu sunt in Franta la studii acum, dar voalurile de aici nu ma multumesc.. si ma tot uitam dupa un voal din organza mat... ca sa mearga cu partea de jos a rochitei.. stiti vreuna unde pot gasi?

Succes la pregatiri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 01:16 
Diva

Citat:
Buna, abia ce am "aterizat" si eu pe aici... si ma gandeam ca numai bine va intreb si eu ceva... Imi tot caut voal pentru rochitza pe care mi-am luat-o deja... Eu sunt in Franta la studii acum, dar voalurile de aici nu ma multumesc.. si ma tot uitam dupa un voal din organza mat... ca sa mearga cu partea de jos a rochitei.. stiti vreuna unde pot gasi?
Succes la pregatiri!

pai incearca la lantul de magazine pronovias...sunt internationale si banuiesc ca exista si in franta. au si site..e usor de aflat. acum...sper ca nu se considerata reclama..ca e mult prea mare firma.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 01:22 
Diva

fetelor..mi-am luat voal. pentru mine e cel mai frumos. simplu, total..lung de 4,5 metri si lat de 3 metri. e super dulceeeeee:neyes::neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 12:00 
Diva

felicitari
dar daria nu este prea lung, nu o sa te incomodeze toata noaptea sa il tii pe cap.
sau il dai jos?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 13:57 
Diva

Citat:
felicitari
dar daria nu este prea lung, nu o sa te incomodeze toata noaptea sa il tii pe cap.
sau il dai jos?

si mie mi-e teama de asta...am zis ca am doua variante: ori il duc la modificat (la scurtat desi mi-e mila parca de el sa il tai) ori ii fac un sistem de prindere la spate, de la jumatatea voalului si il tin asa. si..ar mai fi o a treia varianta...ii fac un sistem de prindere pe mana pentru momentele in care merg, pana la restaurant (de acasa la biserica si apoi la restaurant). oricum sunt in dilema pentru ca l-am luat acasa pana sa il dau la modificat si in acest weekend am incercat sa merg cu el si am vazut ca e imens..si ca il trag dupa mine destul de greoi. dar ce sa zic..in acelasi timp imi place atat de mult incat as dormi cu el si l-as purta in fiecare zi. l-am intins nitel ca era sifonat cum statuse impaturit. si acum sper sa isi mai revina din sifonat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 16:30 
Diva

se poate calca fara nici o problema

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 17:37 
Diva

Citat:
se poate calca fara nici o problema

da? o sa incerc sa il calc. dar intai sa ma hotarasc daca il tai sau ii fac sistem de prindere..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 21:17 
Junior

si eu mi-am luat al meu e pana la fund dar e superb...nu l-am probat inca pt ca sunt superstitioasa;)):D dar oricum mai am putin si o sa'l port o zi intreaga;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 00:27 
Diva

Citat:
si eu mi-am luat al meu e pana la fund dar e superb...nu l-am probat inca pt ca sunt superstitioasa;)):D dar oricum mai am putin si o sa'l port o zi intreaga;)

bravo Andra :napplause::champagne::ndance: sa il porti iubita toata viata. eu l-am cam purtat prin casa pe al meu...il ador...sper din suflet sa nu fie adevarate superstitiile.:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 10:00 
Diva

in legatura cu voalul nu stiam ca este vreo superstitie, eu am purtat la 2 nunti pana acuma voalul miresei.
de exemplu voalul meu nu este lucrat, nu are nici sarma nici diadema, oare nu trebuie sa il pun pe cap sa vad pana unde il scurtez si cum o sa fie asezat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 13:56 
Diva

Citat:
in legatura cu voalul nu stiam ca este vreo superstitie, eu am purtat la 2 nunti pana acuma voalul miresei.
de exemplu voalul meu nu este lucrat, nu are nici sarma nici diadema, oare nu trebuie sa il pun pe cap sa vad pana unde il scurtez si cum o sa fie asezat?

pai..nu ar trebui sa fie problema. ca asa..si cand probezi voalurile, ca sa vezi care iti vine mai bine, care ti se potriveste..ce ar trebui sa faci sa nu le incerci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 15:06 
Diva

Citat:

pai..nu ar trebui sa fie problema. ca asa..si cand probezi voalurile, ca sa vezi care iti vine mai bine, care ti se potriveste..ce ar trebui sa faci sa nu le incerci?

terminati mai fetelor cu superstitii aiurea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2008, 12:15 
Junior

Citat:

bravo Andra :napplause::champagne::ndance: sa il porti iubita toata viata. eu l-am cam purtat prin casa pe al meu...il ador...sper din suflet sa nu fie adevarate superstitiile.:npray:

msms sper si eu sa fie asa..stai linistita ca nici nu cred ca sunt adevarate doar ca eu sunt putin cam incapatanata:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2008, 17:51 
Nou Venit

Citat:
Bibi nu stii ca asa se intampla, planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ.Si eu mi-am propos ca o sa dau pana in 1000, dar prevad ca depasesc bugetul.Dar mai fur din bugetul lui

:nlol:(X):ndance:Tare faza cu furatul din bugetul lui:nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2008, 18:05 
Nou Venit

Citat:
dar pe tine cat te- ajuns rochia?
eu voalul nici nu l-am luat in calcul, stiam ca trebuie sa il plateasca nasa.

Trebuie sa-l plateasac nasa voalul?(?)eu nici nu stiam....dar la mine e cam greu, in sensul ca eu locuiesc in timisoara si nasa mea e de la uricani hd. de unde am copilarit eu si nu prea avem cum sa ne vizitam , mai vb la tel dar nu asa de des,ea nu poate sa vina sa umble cu mine sa vada rochia si poi sa asortam si voalul....boh.....in cazul asta cred ca o sa-l iau eu....are ceva?(?):nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2008, 18:13 
Veteran

Citat:

Trebuie sa-l plateasac nasa voalul?(?)eu nici nu stiam....dar la mine e cam greu, in sensul ca eu locuiesc in timisoara si nasa mea e de la uricani hd. de unde am copilarit eu si nu prea avem cum sa ne vizitam , mai vb la tel dar nu asa de des,ea nu poate sa vina sa umble cu mine sa vada rochia si poi sa asortam si voalul....boh.....in cazul asta cred ca o sa-l iau eu....are ceva?(?):nbump:

nu are nimic si eu mi-am cumparat voalul singura

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2008, 18:24 
Nou Venit

Citat:

nu are nimic si eu mi-am cumparat voalul singura

Pai cred ca alta cale nu imi ramane nu?:njump:ms...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2008, 18:51 
Veteran

Citat:

bafta la cumparaturi, sa-ti gasesti modelul pe care il doresti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2008, 20:48 
Diva

Citat:

si eu mi-am luat voalul eu personal. am stiut ce vreau, am cautat si am mers l-am probat. pe urma cand l-am cumparat m-am dus cu mama si cu andrei, viitorul meu sot. auzisem si eu ca voalul ti-l ia nasa, ca buchetele si lumanarile la fel tot nasii...insa nu prea cred ca are importanta..doar daca vrei tu sa ii pui la cheltuiala. daca ar fi dupa mine nu i-as lasa pe nasi sa cheltuie nimic. ei pentru noi sunt ca niste parinti..iar din momentul in care ne vor cununa ne vor fi cu adevarat parinti spirituali. se pare insa ca la biserica ii vom lasa pe ei sa plateasca un rest de taxa, dupa ceremonie, fiindca a insistat preotul sa vorbeasca cu nasul dupa ceremonie.
ai sa vezi ce placut va fi sa mergi cu mama ta sau cu domnisoara de onoare si sa probezi voaluri mai multe..si sa te decizi asupra unuia. astea sunt printre cele mai placute momente ale pregatirii nuntii.
:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]