Ultima vizită a fost: Acum este 03 Sep 2026, 02:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 03 Iun 2008, 16:10 
Diva

Citat:

nu...inca il poti face...tb sa vb cu medicul ginecolog. dar pe de alta parte se pare ca acest tip de cancer e dat de un virus si ma gandesc ca dc ai un sg partener nu prea ai de unde lua virusul, nu?:unsure: o sa va dau mai multe detalii dupa ce ma duc la dr. peste vreo 2 sapt.

clarut...am vazut ca sun fete care au adresata de mess.eu de ce nu o am????(?)(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 17:10 
Senior

Povestea incepe asa:
M-am trezit pe la ora 8 sambata dimineata,in mirosul cafelei aburinde,cu sufletul deschis si incarcat de emotii pentru ce avea sa se intample...am incercat sa gasesc in linistea din jur un loc in care sa fiu doar eu si el, ca sa putem lasa deoparte emotiile zilei care se anunta lunga.
La ora 11 am plecat la machiaj cu gandul la cum voi arata dupa...a durat o ora...m-am intors fericita si multumita.La 13:30 a venit coafeza si pana la 16 am murit de nerabdare sa vad cum va arata freza planuita de mine de atata timp. Mi-am pus rochia mult asteptata si de care eram indragostita pana peste cap si am asteptat emotionata sosirea mirelui meu si a nasilor.Cand au sosit in final,m-am pierdut cu totul in fata momentului k nu am apucat sa-l traiesc decat printre tremuraturile mainilor mele cand mi-a intins cu dragoste buchetul si cand s-a uitat in ochii mei cu dragsi cand mia- spus incet: "arati exact asa cum mi te-am imaginat vreodata". Mi-au dat lacrimile de emotii, nu am vazut pe nimeni,nu-l auzeam decat pe fotograf:stai asa, uita-te acolo...la starea civila a fost scurt si la obiect,iar la biserica.... m-a coplesit mirosul de flori,lumanari,un unet melodios in surdina, cuvintele preotului care a tinut o slujba minunata...simteam k pluteam si ca parca eram singura de pe pamant.M-am trezit afara in lumina soarelui, tinandu-ma de rochia care stralucea in lumina lui...fericita,la bratul sotului meu iubit.Asa a inceput povestea noastra impreuna cu legamant in fata lui Dumnezeu. Mai departe a fost la fel de minunat, am ajuns la sala si am dansat pana dimineata fara intrerupere,am fost furati si eu si iubi si rascumparati...am tarait cu alte cuvinte momente unice din care inca nu m-am trezit:)
Aceasta este povestea noastra iar poze o sa pun astazi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 17:36 
Veteran

Citat:
Povestea incepe asa:
M-am trezit pe la ora 8 sambata dimineata,in mirosul cafelei aburinde,cu sufletul deschis si incarcat de emotii pentru ce avea sa se intample...am incercat sa gasesc in linistea din jur un loc in care sa fiu doar eu si el, ca sa putem lasa deoparte emotiile zilei care se anunta lunga.
La ora 11 am plecat la machiaj cu gandul la cum voi arata dupa...a durat o ora...m-am intors fericita si multumita.La 13:30 a venit coafeza si pana la 16 am murit de nerabdare sa vad cum va arata freza planuita de mine de atata timp. Mi-am pus rochia mult asteptata si de care eram indragostita pana peste cap si am asteptat emotionata sosirea mirelui meu si a nasilor.Cand au sosit in final,m-am pierdut cu totul in fata momentului k nu am apucat sa-l traiesc decat printre tremuraturile mainilor mele cand mi-a intins cu dragoste buchetul si cand s-a uitat in ochii mei cu dragsi cand mia- spus incet: "arati exact asa cum mi te-am imaginat vreodata". Mi-au dat lacrimile de emotii, nu am vazut pe nimeni,nu-l auzeam decat pe fotograf:stai asa, uita-te acolo...la starea civila a fost scurt si la obiect,iar la biserica.... m-a coplesit mirosul de flori,lumanari,un unet melodios in surdina, cuvintele preotului care a tinut o slujba minunata...simteam k pluteam si ca parca eram singura de pe pamant.M-am trezit afara in lumina soarelui, tinandu-ma de rochia care stralucea in lumina lui...fericita,la bratul sotului meu iubit.Asa a inceput povestea noastra impreuna cu legamant in fata lui Dumnezeu. Mai departe a fost la fel de minunat, am ajuns la sala si am dansat pana dimineata fara intrerupere,am fost furati si eu si iubi si rascumparati...am tarait cu alte cuvinte momente unice din care inca nu m-am trezit:)

superb... aprope ca imi tremurau si mie mainile cand citeam

casa de piatra!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 19:37 
Diva

bia, imi dau lacrimile de bucurie si emotie pt. voi...ma bucur din suflet pt. voi!!! imediat avd si pozele ca nu mai pot de nerabdare!!!

Familia Cristinushi FELICITARI SCUMPILOR!!!!ma bucur enorm si pt. voi! Tre sa fie o bucurie enorma! Abia asteptam sa zici odata da sau ba:ok:super veste! sa va dea Doamne-Doamne sanatate multa si o sarcina usoara:ok:

Brunetik sper ca ai avut bafta la exam si va doresc la toate care sunteti in sesiune sau in perioade de testari, bafta-bafta-bafta!!!

Apropos Brunetik, ca intrebai inca nu am luat verighetele ca am avut niste probleme si nu am putut ajunge...weekendul acesta mergem la o nunta si sper sa reusim sa vb cu viitorii nasi din aprtea lui si sa stim ceva sigur. in plus sper sa vorbim si cu preotul si atunci ep sapt. viitoare la salarO:)sa dau si comanda de invitatii...verighetele mai trebuie rezolvate si zilele astea trebuie sa mergem sa platim acontul pt tort ;)

Va pupacesc pe toate! Aveti grija de voi!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 19:46 
Veteran

Citat:
Povestea incepe asa:

nu mai am rabdare.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 19:56 
Diva

Am fost la medic dupa rezultate si se pare ca sunt aproximativ in regula, am doar o mica infectie pentru care mi-a dat ceva tratament, asa ca mi-am luat un bolovan de pe inima;)Am intrebat Daria si de testul HPV si a spus si doctorita ca e mai avansat , dar n-are rost sa-l mai fac acuma ...eventual peste un an

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 19:58 
Diva

Citat:
Povestea incepe asa:

Felicitari si casa de piatra almera...
Frumoasa povestea nuntii tale....asteptam pozele:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 20:20 
Diva

Citat:

nu...inca il poti face...tb sa vb cu medicul ginecolog. dar pe de alta parte se pare ca acest tip de cancer e dat de un virus si ma gandesc ca dc ai un sg partener nu prea ai de unde lua virusul, nu?:unsure: o sa va dau mai multe detalii dupa ce ma duc la dr. peste vreo 2 sapt.

no hai sa va zic ce stiu eu despre chestia asta...HPV se detecteaza cand Papanicolau apare cu celule anormale..deci papanicolau e primul test care trebuie facut...daca asta arata celule anormale (abnormal cells) atunci se face ceva ce aici se numeste colposcopy...unde se pune o substanta cu baza acida (otet) pe cervix care scoate in evidenta celulele anormale...si medicul ginecolog se uita cu un aparat (colposcop) sa vada ce is cu celulele alea pe cervix...in unele cazuri, ia si o mostra sa ii faca biopsie...in functie de ce arata biopsia, pot fi celule cancerigene, numai de inceput sau necancerigene...

sper ca am explicat cat de cat sa se inteleaga...:)

PS am uitat sa mentionez ca virusul asta mie mi s-a explicat ca toate femeile il au in organism dar nu e activ...nu are importanta daca ai un singur partener...poate sa se activeze numai cu unul singur...daca sistemul imunitar iti scade...sau ceva de genul asta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 00:34 
Diva

offf fetelor...m-ati pus pe ganduri rau cu discutiile astea despre virusi, teste si colposcopii. primul lucru pe care il voi face joi dimineata va fi testul HPV.
pana atunci...sa te tii temeri si ganduri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 02:00 
Diva

Citat:
offf fetelor...m-ati pus pe ganduri rau cu discutiile astea despre virusi, teste si colposcopii. primul lucru pe care il voi face joi dimineata va fi testul HPV.
pana atunci...sa te tii temeri si ganduri...

Salut fetele, bine v-am regasit! Ma intreb ce sa fie... va vad pe foarte multe preocupate de chestii genitale. Si eu am maine programare la gineco. Dar e foarte bine ca ne intereseaza. Si eu ma duc sa vad ce analize imi recomanda in intentia de a ramane insarcinata. O sa fac si testul papanicolau. Si cred ca am sa fac si analizele de sange. Ma simt tare obosita in ultimul timp, somnoroasa, ametita. Poate totusi e doar de la oboseala. Astept concediul... prin iulie! Sper!!!:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 02:14 
Diva

Citat:

clarut...am vazut ca sun fete care au adresata de mess.eu de ce nu o am????(?)(?)

buna, fetelor!
eu, din ce stiu, acel vaccin nu trebuie facut numai pana la 26 ani si cu atat mai putin pana sa incepi viata sexuala.
oricum, cert e ca din mom ce iti incepi viata sexuala ai mai mari sanse sa iei virusul.
de ex, chiar si pt a trata anexita, daca e in stare grava se recomanda folosirea prezervativului si un tratament prescris de dr atat femeii cat si partenerului. asta e ceea ce am citit pe net.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 02:20 
Diva

Citat:

no hai sa va zic ce stiu eu despre chestia asta...HPV se detecteaza cand Papanicolau apare cu celule anormale..deci papanicolau e primul test care trebuie facut...daca asta arata celule anormale (abnormal cells) atunci se face ceva ce aici se numeste colposcopy...unde se pune o substanta cu baza acida (otet) pe cervix care scoate in evidenta celulele anormale...si medicul ginecolog se uita cu un aparat (colposcop) sa vada ce is cu celulele alea pe cervix...in unele cazuri, ia si o mostra sa ii faca biopsie...in functie de ce arata biopsia, pot fi celule cancerigene, numai de inceput sau necancerigene...

sper ca am explicat cat de cat sa se inteleaga...:)

PS am uitat sa mentionez ca virusul asta mie mi s-a explicat ca toate femeile il au in organism dar nu e activ...nu are importanta daca ai un singur partener...poate sa se activeze numai cu unul singur...daca sistemul imunitar iti scade...sau ceva de genul asta...

da, Bamba, ai mare dreptate...asa am citi si eu...ca avem toate virusul...sa dea Domnul sa nu se activeze la nici una!:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 11:11 
Diva

buna dimineata
casa de piatra almera si asteptam poze.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 13:36 
Diva

Citat:
buna dimineata
casa de piatra almera si asteptam poze.

neata fetelor. deci..azi-noapte nu am dormit, dupa cum banuiam...de grijile medicale. si pentru mine, si pentru mama...la mine..ipohondra cum sunt..un chibrit daca arunci, un varfuletz, ia foc de numa.:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 13:38 
Veteran

buna dimineata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 13:57 
Veteran

Buna Dimineatza!! Multumesc fetelor pt incurajari, a fost foarte greu examenul, sper sa il iau :((:((:(( Almera a fost o frumusete de fata, Carmen la fel si tu, Bibicutza eu nu mai am rabdare, vreau sa port verighetele, ca le am de un an si ma tot uit la ele :)), vreau sa ma duc sa fac invitatiile, dar trebuie sa-mi dea nasa nr lor de invitati ca sa stiu cate comand. aaaaa si tortul, trebuie sa ma ocup si de el.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 14:01 
Veteran

Citat:
Salut fetele, bine v-am regasit! Ma intreb ce sa fie... va vad pe foarte multe preocupate de chestii genitale. Si eu am maine programare la gineco. Dar e foarte bine ca ne intereseaza. Si eu ma duc sa vad ce analize imi recomanda in intentia de a ramane insarcinata. O sa fac si testul papanicolau. Si cred ca am sa fac si analizele de sange. Ma simt tare obosita in ultimul timp, somnoroasa, ametita. Poate totusi e doar de la oboseala. Astept concediul... prin iulie! Sper!!!:npray:

Si eu o sa ma duc dupa nunta sa-mi fac toate analizele posibile pentru a putea ramane insarcinata, nu mi-am propus sa raman imediat insarcinata, mai vreau sa mai stau dar ca sa fiu eu cu sufletul impacat ca totul e ok in caz ca as ramane insarcinata, macar sa stiu ca totul e in ordine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 14:04 
Veteran

Fetelor cum va impacati cu stresul cotidian? Eu m-am obisnuit cu o gramada de treaba, si servici si facultate, si casa, mai vreau si timp pt mine(nu prea reusesc in ultimul timp, vreau sa ma vopsesc de vreo 2 sapt si nu apuc niciodata) sunt foarte obosita dar daca stau o zii fara sa alerg atat parca sunt si mai obosita.:mellow::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 14:37 
Diva

Citat:
Fetelor cum va impacati cu stresul cotidian? Eu m-am obisnuit cu o gramada de treaba, si servici si facultate, si casa, mai vreau si timp pt mine(nu prea reusesc in ultimul timp, vreau sa ma vopsesc de vreo 2 sapt si nu apuc niciodata) sunt foarte obosita dar daca stau o zii fara sa alerg atat parca sunt si mai obosita.:mellow::mellow:

Eu ma impac f bine , chiar aseara am fost si m-am vopsit si tuns "new look" :D, iar vineri ma duc la cosmetica si manichiura pedichiura, e uneori cam complicat sa le impaci pe toate, servici, facultate, casa, sotz, etc, dar se gaseste timp. Trebuie sa-ti faci timp si pt tine:-* altfel ce faci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 14:46 
Diva

asteptam poze cu noul tau look

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]