Citat:
Povestea incepe asa:
M-am trezit pe la ora 8 sambata dimineata,in mirosul cafelei aburinde,cu sufletul deschis si incarcat de emotii pentru ce avea sa se intample...am incercat sa gasesc in linistea din jur un loc in care sa fiu doar eu si el, ca sa putem lasa deoparte emotiile zilei care se anunta lunga.
La ora 11 am plecat la machiaj cu gandul la cum voi arata dupa...a durat o ora...m-am intors fericita si multumita.La 13:30 a venit coafeza si pana la 16 am murit de nerabdare sa vad cum va arata freza planuita de mine de atata timp. Mi-am pus rochia mult asteptata si de care eram indragostita pana peste cap si am asteptat emotionata sosirea mirelui meu si a nasilor.Cand au sosit in final,m-am pierdut cu totul in fata momentului k nu am apucat sa-l traiesc decat printre tremuraturile mainilor mele cand mi-a intins cu dragoste buchetul si cand s-a uitat in ochii mei cu dragsi cand mia- spus incet: "arati exact asa cum mi te-am imaginat vreodata". Mi-au dat lacrimile de emotii, nu am vazut pe nimeni,nu-l auzeam decat pe fotograf:stai asa, uita-te acolo...la starea civila a fost scurt si la obiect,iar la biserica.... m-a coplesit mirosul de flori,lumanari,un unet melodios in surdina, cuvintele preotului care a tinut o slujba minunata...simteam k pluteam si ca parca eram singura de pe pamant.M-am trezit afara in lumina soarelui, tinandu-ma de rochia care stralucea in lumina lui...fericita,la bratul sotului meu iubit.Asa a inceput povestea noastra impreuna cu legamant in fata lui Dumnezeu. Mai departe a fost la fel de minunat, am ajuns la sala si am dansat pana dimineata fara intrerupere,am fost furati si eu si iubi si rascumparati...am tarait cu alte cuvinte momente unice din care inca nu m-am trezit:)
Aceasta este povestea noastra iar poze o sa pun astazi.
Felicitari si casa de piatra almera...
Frumoasa povestea nuntii tale....asteptam pozele:nwink: