Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 02:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: buburuza malinka
MesajScris: 02 Iun 2008, 12:10 
Diva

Citat:
felicitari cristina
sa fi-ti sanatosi si sa va bucurati de bebel

ne bucuram - inca nu am chiar constientizat dar de bucurat ne bucuram.

abia astept sa incepem shoppingul

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: 02 Iun 2008, 15:43 
Diva

Citat:

pai numai cam atat cat sa se poata crede ca e conceput dupa ce ne-am cas...

acuma am anuntat si parintii si nasii nostri

(?) trebuie obligatoriu ca ceilalti sa creada ca a fost conceput dupa casatorie?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: ...
MesajScris: 02 Iun 2008, 16:16 
Diva

cine stie cu ce fel de oameni are cristina de a face...sunt si persoane cu conceptii invechite si decat sa existe discutii mai bine sa nu lase loc...comentariile i-ar umbri fericirea..si ce rost ar avea?pup cristina ,sa fii sanatoasa si tu si bebe si viitorul tatitc:p

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Multumiri Oana!!
MesajScris: 02 Iun 2008, 16:22 
Diva

Citat:
La multi ani, tuturor copilasilor !!!:ncake::nparty::-*

Ela, pe buletinul meu de recoltare scrie ca celulele pot fi primite de o pers cu 68 kg. Celulele sunt compatibile 100 % copilului, apoi fratilor, apoi parintilor, etc. Eu zic ca merita, sunt aprox 33 mil. dar macar stiu ca daca Doamne fereste se intampla ceva, le am pentru zile negre. Oricum acum tehnologia evolueaza atat de repede, incat sigur ne vor ajuta daca va fi nevoie. Apropo, se pot plati in 3 rate, acestea incepand de la data in care primesti rezultatul analizelor, adica, cam la 2-3 luni dupa nastere si in cazul in care recoltarea nu a a vut succes nu platesti nimic. Da Doamne sa nu avem niciodata nevoie de ele. :-*

Multumesc Oana pentru raspunsul elaborat ... si chiar daca o sa razi de mine te rog dezvolta partea cu "celulele pot fi primite de o pers cu 68 kg"! daca sotul meu nu e de acord, o fac oricum de capul meu (nu ar fi prima oara cand fac asa ceva :~*:D)!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: ...
MesajScris: 02 Iun 2008, 16:34 
Diva

Citat:
cine stie cu ce fel de oameni are cristina de a face...sunt si persoane cu conceptii invechite si decat sa existe discutii mai bine sa nu lase loc...comentariile i-ar umbri fericirea..si ce rost ar avea?pup cristina ,sa fii sanatoasa si tu si bebe si viitorul tatitc:p

Da , asa este, eu sunt obisnuita sa nu dau explicatii nimanui pt ceea ce fac , nu ma intereseaza ce cred ceilalti sau alte chestii si de aceea am intrebat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 16:42 
Diva

Citat:

Da , asa este, eu sunt obisnuita sa nu dau explicatii nimanui pt ceea ce fac , nu ma intereseaza ce cred ceilalti sau alte chestii si de aceea am intrebat!

ayrun...iubita mea..si eu sunt la fel...pe mine nu ma intereseaza gura lumii...dar sunt alte persoane pe care le afecteaza si femeile insarcinate sunt si mai emotive si usor de enervat...asa ca mai bine eviti decat sa-ti faci nervi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 17:05 
Diva

Bamba am inceput sa-i dau de 2 sapt suc de morcovi si apoi de mar la ora 12 dar pe langa acest suculet ii mai dau si san ca nu se satura, deci nu am inceput diversificarea.:p Maine vine pediatrul la noi si apoi iti spun ce imi spune.:nwink:

Ela, receptorul, adica pesoana care primeste celulele poate avea max 68 de kg. In viitor se vor putea multiplica si celulele vor putea fi primite si de o persoana mai grea. Adica daca Mira va avea mai mult de 68 kg, ceea ce sper sa nu se intample si va avea nevoie de aceste celule, ele vor trebui multiplicate pentru a-i fi de folos. Normal si asta va costa precum si operatia de folosirea a lor, dar macar le vom avea. Daca nu le avem, in caz de nevoie, costa mult mai mult dupa nastere sa preleveze aceste celule. Daca vrei mai multe detalii intra pe www.cordbloodcenter.ro. Poti sa suni si sa ceri o programare, au reprezentanti in toata tara si vin si va dau toate detaliile. Mult succes.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 17:24 
Diva

Citat:
Ela, receptorul, adica pesoana care primeste celulele poate avea max 68 de kg. In viitor se vor putea multiplica si celulele vor putea fi primite si de o persoana mai grea. Adica daca Mira va avea mai mult de 68 kg, ceea ce sper sa nu se intample si va avea nevoie de aceste celule, ele vor trebui multiplicate pentru a-i fi de folos. Normal si asta va costa precum si operatia de folosirea a lor, dar macar le vom avea. Daca nu le avem, in caz de nevoie, costa mult mai mult dupa nastere sa preleveze aceste celule. Daca vrei mai multe detalii intra pe www.cordbloodcenter.ro. Poti sa suni si sa ceri o programare, au reprezentanti in toata tara si vin si va dau toate detaliile. Mult succes.:-*

Am priceput!! multumesc frumos!! daca e vorba de o fetita, nu prea exista riscul sa depaseasca greutatea, dar un viitor barbat, are mai mult de 68 de kg! :D E un detaliu de care nu stiam!! nu stiu cum de mi-a scapat! pupici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 17:38 
Diva

Citat:

nici pe mine nu m-ar fi deranjat sa se stie adevarul - dar asa vrea cristi si am zis ca ok, sa fie. oricum, vad ca babacii care nu stiu prea bine ce si cum is usor de pacalit, prietenii de varsta noastra care is mai documentati isi dau repede seama ce si cum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 18:00 
Diva

Citat:

nici pe mine nu m-ar fi deranjat sa se stie adevarul - dar asa vrea cristi si am zis ca ok, sa fie. oricum, vad ca babacii care nu stiu prea bine ce si cum is usor de pacalit, prietenii de varsta noastra care is mai documentati isi dau repede seama ce si cum.

Oricum ar fi , important e sa fii linistita si sa ai o sarcina usoara !:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 19:27 
Diva

Citat:
fetelor...am mai pus doua poze, inca nu sunt aprobate dar o sa vedeti in curand burtica mea mare si frumoasa...:) ma mir zilnic de cum creste...si de cat de mult misca...avem program seara si dimineatza cand e activitatea mai mare...stau si ma uit cum se misca burta...e asa de vizibil deja...si marius nici nu mai trebuie sa puna mana ca sa simta...pur si simplu se vede...e ceva deosebit intr-adevar...

va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana minunat...:)

malinka...ce burticuta frumoasa ai:love: acum ar fi momentul sa ne spui si ce-ai acolo:unsure::D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 19:28 
Diva

Citat:

ma primiti si pe mine cu voi?

eu am doar 8 saptamani si 6 zile si un bebic de 2,2 cm.

ei, iata si anuntul oficial! felicitari inca o data! sa fiti sanatosi!%%-

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Oana
MesajScris: 02 Iun 2008, 19:30 
Diva

Citat:
La multi ani, tuturor copilasilor !!!:ncake::nparty::-*

Ela, pe buletinul meu de recoltare scrie ca celulele pot fi primite de o pers cu 68 kg. Celulele sunt compatibile 100 % copilului, apoi fratilor, apoi parintilor, etc. Eu zic ca merita, sunt aprox 33 mil. dar macar stiu ca daca Doamne fereste se intampla ceva, le am pentru zile negre. Oricum acum tehnologia evolueaza atat de repede, incat sigur ne vor ajuta daca va fi nevoie. Apropo, se pot plati in 3 rate, acestea incepand de la data in care primesti rezultatul analizelor, adica, cam la 2-3 luni dupa nastere si in cazul in care recoltarea nu a a vut succes nu platesti nimic. Da Doamne sa nu avem niciodata nevoie de ele. :-*

multumim:p:D
vad ca tu esti bine informata;) imi explici si mie la ce folosesc celulele astea? ca sunt ignoranta de-a dreptul:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 00:01 
Diva

Citat:
multumim:p:D
vad ca tu esti bine informata;) imi explici si mie la ce folosesc celulele astea? ca sunt ignoranta de-a dreptul:-`

Felicitari, Cris! nici eu nu vad vreo pr in ceea ce priveste faptul ca bebe e inaintea cas...dar dc voi ati hotarat sa spuneti ca e dupa, ca sa nu aveti controverse e mai bine asa...cred ca si eu as fi procedat la fel...ca ai mei sunt cam invechiti....
Malinka, esti superba...sarcina usoara in continuare!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 11:02 
Diva

Citat:

Felicitari, Cris! nici eu nu vad vreo pr in ceea ce priveste faptul ca bebe e inaintea cas...dar dc voi ati hotarat sa spuneti ca e dupa, ca sa nu aveti controverse e mai bine asa...cred ca si eu as fi procedat la fel...ca ai mei sunt cam invechiti....
Malinka, esti superba...sarcina usoara in continuare!:-*

roxana...tecontrazici.intelegi sau nu intelegi decizia ei?

eu..sincer as fii spus adevarul.ai mei, oricum ma intrebau la nunta daca nu sunt insarcinata si se rugau sa fie da raspunsul.ai mei oricum sunt dezghetti...nu ii intere prejudecatile astea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 13:32 
Diva

Citat:

eu..sincer as fii spus adevarul.ai mei, oricum ma intrebau la nunta daca nu sunt insarcinata si se rugau sa fie da raspunsul.ai mei oricum sunt dezghetti...nu ii intere prejudecatile astea.

unde ma contrazic? am zis doar ca nu vad o pr in a avea bebe inainte de cas, dar ca dc as fi fost in locul ei cred ca as fi procedat la fel...deci ii inteleg decizia...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 13:52 
Diva

Citat:

laura e suparila in dimineata asta?:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2008, 14:03 
Diva

Citat:

laura e suparila in dimineata asta?:-*

nu sunt suparata.mi s-a parut doar ca te contrazici roxana.
sunt doar foarte obosita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 02:31 
Diva

Citat:

nu sunt suparata.mi s-a parut doar ca te contrazici roxana.
sunt doar foarte obosita.

poate nu m-am exprimat corect...dar nu ma contraziceam...:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 14:45 
Diva

buna fetelor...:)

pe langa pozele cu mine v-am pus si una cu bebe din burtica...bebe care este...BAIETEL...
ieri am facut ecografie 3d/4d...si-am aflat si asta pe langa multe altele...e 100% baietel...are 1200 grame, cate 5 degetele la fiecare manuta si picior...:)...e un bebe sanatos si foarte, foarte activ... (ca o paranteza, Ela, eu l-am simtit pe bebe la 18 saptamani dar foarte, foarte usor...)

stiti ca imi doream mult o fetita...poate prea mult, nu stiu...ieri a fost destul de dificil (cine are de gand sa ma judece, n-are decat, e ceea ce simt si n-am de gand sa mint ca e altfel si nici macar nu ma astept sa ma intelegi, simt doar nevoia de-a spune ce simt)...m-am simtit demoralizata si cam trista...am cam plans...si acum ma simt ciudat, parca nu realizez ce mi se intampla...fetelor, am 27 de ani si de cand mi-a trecut prima oara prin cap ca odata o sa fiu mama, am stiut si am simtit ca vreau o fata, niciodata, dar niciodata nu mi-am dorit sa fiu mama de baiat...si asta se intampla acum...ma simt vinovata fata de puiul care creste in mine si imi doresc doar ca gandurile astea tampite sa treaca...
ieri mi-am tot zis ca o sa incep sa nu ma mai gandesc la toate lucrurile pe care visam sa le fac avand o fetita...si-mi tot zic ca e la fel de minunat si sa ai un baiat...trebuie sa recunosc ca simt asa, o strangere de inima...dar tot ce pot sa fac e sa sper ca o sa treaca...
sa nu ma intelegi gresit, sunt recunoscatoare ca bebe e sanatos, sunt fericita ca o sa fiu mamica si stiu ca o sa imi iubesc la nebunie copilul...doar ca...e un gol acolo...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]