Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 02:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Oana
MesajScris: 04 Iun 2008, 15:24 
Diva

Citat:
buna fetelor...:)

pe langa pozele cu mine v-am pus si una cu bebe din burtica...bebe care este...BAIETEL...
ieri am facut ecografie 3d/4d...si-am aflat si asta pe langa multe altele...e 100% baietel...are 1200 grame, cate 5 degetele la fiecare manuta si picior...:)...e un bebe sanatos si foarte, foarte activ... (ca o paranteza, Ela, eu l-am simtit pe bebe la 18 saptamani dar foarte, foarte usor...)

stiti ca imi doream mult o fetita...poate prea mult, nu stiu...ieri a fost destul de dificil (cine are de gand sa ma judece, n-are decat, e ceea ce simt si n-am de gand sa mint ca e altfel si nici macar nu ma astept sa ma intelegi, simt doar nevoia de-a spune ce simt)...m-am simtit demoralizata si cam trista...am cam plans...si acum ma simt ciudat, parca nu realizez ce mi se intampla...fetelor, am 27 de ani si de cand mi-a trecut prima oara prin cap ca odata o sa fiu mama, am stiut si am simtit ca vreau o fata, niciodata, dar niciodata nu mi-am dorit sa fiu mama de baiat...si asta se intampla acum...ma simt vinovata fata de puiul care creste in mine si imi doresc doar ca gandurile astea tampite sa treaca...
ieri mi-am tot zis ca o sa incep sa nu ma mai gandesc la toate lucrurile pe care visam sa le fac avand o fetita...si-mi tot zic ca e la fel de minunat si sa ai un baiat...trebuie sa recunosc ca simt asa, o strangere de inima...dar tot ce pot sa fac e sa sper ca o sa treaca...
sa nu ma intelegi gresit, sunt recunoscatoare ca bebe e sanatos, sunt fericita ca o sa fiu mamica si stiu ca o sa imi iubesc la nebunie copilul...doar ca...e un gol acolo...

pai....mai faci si o fetita...si o sa ii iubesti enorm pe amandoi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 15:32 
Diva

draga mea nu conteaz ce ai doar sa fie sanatos, nu ai o varsa la care vezi doamne nu mai poti sa faci inca unul
vara mea tot asa cand a aflat ca are fata a plans o luna nu a avut grija de ea, iar acuma la analize ia iesit ca are anemie.
asa ca nu te mai gandi si ai grija de tine si de cel mic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 18:00 
Diva

Citat:

pe langa pozele cu mine v-am pus si una cu bebe din burtica...bebe care este...BAIETEL...
ieri am facut ecografie 3d/4d...si-am aflat si asta pe langa multe altele...e 100% baietel...are 1200 grame, cate 5 degetele la fiecare manuta si picior...:)...e un bebe sanatos si foarte, foarte activ... (ca o paranteza, Ela, eu l-am simtit pe bebe la 18 saptamani dar foarte, foarte usor...)

stiti ca imi doream mult o fetita...poate prea mult, nu stiu...ieri a fost destul de dificil (cine are de gand sa ma judece, n-are decat, e ceea ce simt si n-am de gand sa mint ca e altfel si nici macar nu ma astept sa ma intelegi, simt doar nevoia de-a spune ce simt)...m-am simtit demoralizata si cam trista...am cam plans...si acum ma simt ciudat, parca nu realizez ce mi se intampla...fetelor, am 27 de ani si de cand mi-a trecut prima oara prin cap ca odata o sa fiu mama, am stiut si am simtit ca vreau o fata, niciodata, dar niciodata nu mi-am dorit sa fiu mama de baiat...si asta se intampla acum...ma simt vinovata fata de puiul care creste in mine si imi doresc doar ca gandurile astea tampite sa treaca...
ieri mi-am tot zis ca o sa incep sa nu ma mai gandesc la toate lucrurile pe care visam sa le fac avand o fetita...si-mi tot zic ca e la fel de minunat si sa ai un baiat...trebuie sa recunosc ca simt asa, o strangere de inima...dar tot ce pot sa fac e sa sper ca o sa treaca...
sa nu ma intelegi gresit, sunt recunoscatoare ca bebe e sanatos, sunt fericita ca o sa fiu mamica si stiu ca o sa imi iubesc la nebunie copilul...doar ca...e un gol acolo...

Te inteleg perfect Malinka...si noi am fost la fel numai la noi a fost invers...ca noi ne doream baiat primul...si pana la primul ecograf eu i-am tot dat cu chestii ca "eu simt ca e baiat" si bla bla..am cumparat inca si haine albastre...I kinda put my hopes too high...si dupa aia la ecograf am coborat f de sus cu picioarele pe pamant...si nu a fost placut...dar te obisnuiesti cu ideea...si eu m-am simtit vinovata ca eram dezamagita...dar atata vreme cat nu te neglijezi pe tine si implicit sa afecteze copilul e ok...

Si gandeste-te ca baietii sunt mai apropiati de mame asa ca o sa fie sufletul tau mai bine decat o fetita :) Oricum cand o sa il vezi o sa te topesti toata si o sa uiti de toate gandurile si dezamagirile astea...:)))

Ai grija de tine si de bebel ca asta e important acum!:-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Malinka,
MesajScris: 05 Iun 2008, 01:10 
Diva

Citat:

Draga Malinka, te inteleg mai bine decat ai putea crede!!! cand am ramas insarcinata si eu si puiul meu ne-am dorit fetita!! eu, fiindca vreau sa fie inalta si frumoasa ca sotul meu, iar sotul meu isi dorea fetita fiindca ei sunt doi baieti la mama lor si ar fi vrut sa fie inca o fetita in familia lor (si fratele lui are tot o fetita)!! dar la 3 luni, dnul doctor a spus "puiutul vostru e baietel...nu 100%, ca e prea devreme, dar e baietel!!!" Ca si tine m-am simtit imediat vinovata, fiindca ne doream fetita, si de-atunci am facut efotul sa nu mai gandesc asa!! ii spunem "bebelusul" si chiar il alintam cu numele pe care l-am ales (am stabilit un nume de fetita si un nume de baietel din prima saptamana cand am descoperit ca sunt insarcinata)! In afara de sora mea cea mica si prietena mea buna, care sustin sus si tare ca e baietel, toti in jurul nostru spun ca de fapt e fetita!!!! ba mai mult, mi-au spus ca nu ma vad ca mamica de baietel, ci de fetita!!! si ma simt vinovata!! ca nici eu nu ma prea vad ca mama de baietel! nu stiu de ce!! asa ca fac eforturi ca toate gandurile mele sa se indrepte intr-o singura directie: sa de-a Dumnezeu sa fie puiutul sanatos, destept si frumos! si daca e baietel, ok, daca e fetita , la fel!!! si pana la urma e omeneste sa avem o oarecare preferinta, iar cand o venii pe lume minunea, chiar nu o sa mai conteze!!!!!:D:~*:~*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Malinka,
MesajScris: 05 Iun 2008, 01:12 
Diva

Citat:

ieri am facut ecografie 3d/4d...si-am aflat (ca o paranteza, Ela, eu l-am simtit pe bebe la 18 saptamani dar foarte, foarte usor...)

...

Maine implinim 16 saptamani!!! si am inceput deja sa fiu atenta la orice susur al burticii mele!! :nlol: sunt de groaza!!!!! imi e teama ca nu o sa-mi dau seama cand o sa miste puiutul!!!!:D

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Malinka,
MesajScris: 05 Iun 2008, 02:36 
Diva

Citat:

Maine implinim 16 saptamani!!! si am inceput deja sa fiu atenta la orice susur al burticii mele!! :nlol: sunt de groaza!!!!! imi e teama ca nu o sa-mi dau seama cand o sa miste puiutul!!!!:D

felicitari, Miha! sigur vei simi...va face bebele in asa fel incat sa il simti:nwink: te va atentiona si iti va zice: mami, sunt aici, cresc si am tot mai multa energie!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 08:58 
Diva

Citat:

O sa simti la inceput ca o fluturare...ca si cum ai avea niste bule de aer inauntru :))) ii frumos :) parca mi-e dor sa simt iar :)) o iau pe ulei clar :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 11:58 
Diva

Citat:

Cu siguranta iti vei da seama cand o sa miste, e ceva atat de frumos, !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 14:38 
Diva

Citat:

O sa simti la inceput ca o fluturare...ca si cum ai avea niste bule de aer inauntru :))) ii frumos :) parca mi-e dor sa simt iar :)) o iau pe ulei clar :))

pai, mai faceti un bebe!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: fluturasi!!
MesajScris: 05 Iun 2008, 16:21 
Diva

Citat:

Si o sa-mi dau seama ca e bebele??! imi e teama sa nu cred ca sunt bolboroselile stomacului meu!!!:nbump: daca tu ai luat-o razna, de mine ce sa mai spun?!??!:D:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 17:16 
Diva

Citat:

pai, mai faceti un bebe!:ok:

o sa facem dar mai stam un pic sa imi revin :)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: fluturasi!!
MesajScris: 05 Iun 2008, 17:18 
Diva

Citat:
Si o sa-mi dau seama ca e bebele??! imi e teama sa nu cred ca sunt bolboroselile stomacului meu!!!:nbump: daca tu ai luat-o razna, de mine ce sa mai spun?!??!:D:~*

O sa iti dai seama...sunt diferite de bolboroselile stomacului :) o sa vezi...eu pe la 15-16 sapt am simtit parca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 17:24 
Diva

Si eu am simtit-o pe mira prima data la 17 saptamani. Cam asta e perioada de la 16 la 21 saptamani, depinde de bebe, o sa va dati seama sigur ca el e.:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2008, 00:47 
Diva

Citat:
Si eu am simtit-o pe mira prima data la 17 saptamani. Cam asta e perioada de la 16 la 21 saptamani, depinde de bebe, o sa va dati seama sigur ca el e.:neyes:

Avand in vedere ca azi am implinit cele 16 saptamani ... de acum pot sa ma astept sa simt!!! sunt foarte atenta!! sotul meu se amuza pe seama mea fiindca sunt asa fixata pe chestia asta ca nu cumva sa imi scape primul moment!! se intelege, ma intreaba si el, si el cand o sa simta bebelusul!! mai intai eu!! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2008, 00:50 
Diva

Citat:

O sa iti dai seama...sunt diferite de bolboroselile stomacului :) o sa vezi...eu pe la 15-16 sapt am simtit parca...

Se intelege, o sa va anunt de primul semn din partea bebelui - de care voi fi constienta !! ca in rest mi-a oferit destule "semne": sanii cresc, burtica creste, ma mananca pielea (desi ma hidratez si consum crema la greu!!), am pofta de mancare, imi e somn si ... obosesc destul de repede... si lista ar putea continua!!!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2008, 02:13 
Diva

Citat:
Se intelege, o sa va anunt de primul semn din partea bebelui - de care voi fi constienta !! ca in rest mi-a oferit destule "semne": sanii cresc, burtica creste, ma mananca pielea (desi ma hidratez si consum crema la greu!!), am pofta de mancare, imi e somn si ... obosesc destul de repede... si lista ar putea continua!!!:D

Fetelor, vreuna din voi a avut vreun chist pe ovar? Sau stiti pe cineva? In oct la o eco mi-a vazut vreo 2 chisturi pe un ovar si mi-a zis ca-s lichidiene, deci nu-s din alea cu probleme. Asta cea mai buna dr de eco din oras. Mi-a confirmat si ginecologul meu si mi-a zis ca nu se trateaza, ca cica apar de regula la femeile care nu folosesc anticonceptionale.Sambata am fost la gineco la o clinica mai de fitze si la o transvaginala mi-a zis ca cate 2 chisturi pe fiecare ovar (mici 14-16 mm)Dar problema ar fi ca nu-s cu lichid cica. M-a si trimis sa fac CA125, analiza pt cancer genital ca "sa eliminam orice dubiu". Am facut-o si rezultatul il iau peste o sapt. M-am cam speriat initial, acum mi-am mai revenit. Astept rezultatul si apoi nu ma iau nici dupa o singura parere, mai ales ca inainte am avut 2 care au zis ca-s lichidiene. Si mi-a mai siz ca din cauza acestor chisturi nu raman gravida...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2008, 02:24 
Diva

Citat:
Fetelor, vreuna din voi a avut vreun chist pe ovar? Sau stiti pe cineva? In oct la o eco mi-a vazut vreo 2 chisturi pe un ovar si mi-a zis ca-s lichidiene, deci nu-s din alea cu probleme. Asta cea mai buna dr de eco din oras. Mi-a confirmat si ginecologul meu si mi-a zis ca nu se trateaza, ca cica apar de regula la femeile care nu folosesc anticonceptionale.Sambata am fost la gineco la o clinica mai de fitze si la o transvaginala mi-a zis ca cate 2 chisturi pe fiecare ovar (mici 14-16 mm)Dar problema ar fi ca nu-s cu lichid cica. M-a si trimis sa fac CA125, analiza pt cancer genital ca "sa eliminam orice dubiu". Am facut-o si rezultatul il iau peste o sapt. M-am cam speriat initial, acum mi-am mai revenit. Astept rezultatul si apoi nu ma iau nici dupa o singura parere, mai ales ca inainte am avut 2 care au zis ca-s lichidiene. Si mi-a mai siz ca din cauza acestor chisturi nu raman gravida...

pai..stai lini ca totul va fii bine.dar ai grija de tine.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: linisteste-te!!!!!!!
MesajScris: 09 Iun 2008, 20:01 
Diva

Citat:

nu are rost sa te stressezi degeaba...roaga-te la Dumnezeu sa te sa nu ai nimic...vei vedea ca nu ai nimic...vei face nunta fii fericita....si va veni si bebe...stai calma:-*%%-

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: linisteste-te!!!!!!!
MesajScris: 09 Iun 2008, 20:11 
Senior

eu am avut chist pe ovarul drept,anul trecut l-am depistat,in aprilie,nu am facut tratament pt k era chist functional.adik cu lichid cum zici tusi mi s-a zis k ele apar pe baza hormonala dar k dispar la 2 cicluri...am fost la transvaginala in iunie si nu mai aveam nimik.nu te speria,chiar dk sunt de natura organica,adik nu cu lichid,pot fi operate cu laser si vei fi bine,crede-ma...iar asta cu copiii e relativa,sunt alte motive mai grave pt care nu poti ramane insarcinata,nu chistul ovarian

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: linisteste-te!!!!!!!
MesajScris: 09 Iun 2008, 22:12 
Veteran

Citat:
eu am avut chist pe ovarul drept,anul trecut l-am depistat,in aprilie,nu am facut tratament pt k era chist functional.adik cu lichid cum zici tusi mi s-a zis k ele apar pe baza hormonala dar k dispar la 2 cicluri...am fost la transvaginala in iunie si nu mai aveam nimik.nu te speria,chiar dk sunt de natura organica,adik nu cu lichid,pot fi operate cu laser si vei fi bine,crede-ma...iar asta cu copiii e relativa,sunt alte motive mai grave pt care nu poti ramane insarcinata,nu chistul ovarian

Si eu am avut. dar a fost atata de mare incat a trebuit sa ma operez. era un chist solid. operatie cu laser nu exista la chist, doar laparosopica. e grea pt ca presupune anestezie totala care ma sperie pe mine f tare. eu te sfatuiesc sa astepti 2-3 cicluri si sa verifici la eco transvaginale. nu te duce direct la operatie , se poate retrage. incearca sa iei un extract de zmeura-costa 12 lei-chiar are efect in cazul chisturilor mici, numai ca trebuie luat 3 luni. eu am descoperit chistul in iulie si m-am operat in noiembrie, desi avea 7 cm (cat o portocala era). nu te grabi, ai rabdare, incearca zmeura si anticnceptionale si daca nu trece, ok, te operezi.
si inca ceva- fa eco in cel putin 2 locuri-s-ar putea s ai surprize!eu am avut...
Te pup si multa sanatate.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]