Ultima vizită a fost: Acum este 03 Sep 2026, 04:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 09 Iun 2008, 23:45 
Diva

Citat:

apoi..am pus si eu cand mai sunt 10 min...
e 0-0...sper.
daca ar stii ionut ca nu m-am uitat sa tin cu romania....mama mama....
dar eu chiar sunt microbista, merg pe teren la meciuri.numa ca azi nu am chef de nimic , nici macar sa ma uit la meci ca sunt tare obo.si m-a prins un film pe kanal d-1001 de nopti.ma enerveaaza ca e in turca dar ae o tema foarte interesanta.

am inteles ca e interesant, mama se uita la el si daca o sun in timpul filmului vb evaziv sau imi zice sa o sun mai tarziu:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2008, 23:48 
Diva

Citat:

am inteles ca e interesant, mama se uita la el si daca o sun in timpul filmului vb evaziv sau imi zice sa o sun mai tarziu:D

fetele, faze periculoase pe la noi in teren...sa vedem cat prelungesc meciul...poate se termina mai repede la 0-0...ce frumos striga galeria...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2008, 23:52 
Diva

Citat:

fetele, faze periculoase pe la noi in teren...sa vedem cat prelungesc meciul...poate se termina mai repede la 0-0...ce frumos striga galeria...

0-0...avem 1 pct...e bine...ce frumos ar fi fost sa dam gol in prelungiri;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2008, 23:53 
Diva

Citat:

felicitari Romania!!!!!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 01:08 
Diva

Citat:

felicitari Romania!!!!!!!!!!!!

fetelor, ma retrag! nu ma simt foarte ok si vreau sa iau o pastiluta si in patut...va pupic o zi usoara si frumoasa maine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 02:06 
Diva

buna seara inainte sa va zic noapte buna. recuperez si eu seara ce nu am citit in timpul zilei. laura, eu deja te-am felicitat pentru rochie :) e superba. cat despre serialul de pe kanal d pot sa va spun cu siguranta ca in turcia si tarile balcanice din jurul ei a facut furori. este primul serial turcesc cu o audeinta foarte mare. dealtfel si distributia lui este una foarte faimoasa in Turcia. astea le stiu ca facem si noi la munca tot felul de cercetari pe net si nu numai ca sa ne actualizam cu tot ce se intampla in lumea serialelor de peste tot.
roxana sa ai grija de tine sa nu iei gripa..ca circula binisor prin bucuresti.
ayrun..la tine ce celulita sa se vada? arati superb in poze. si cred ca in realitate arati si mai bine!
bibicutza, e tare bine cu mama acasa. din prima saptamana de cand a venit mi-am dat comanda de rochie si mi-am luat si voalul.iar andrei si-a luat si el smokingul si camasa. acum am lasat-o mai moale cu cumparaturile..dar mai avem de luat..de imbracat (pantofii si sandalele), bautura (wisky, campari, gin, baileys si sucurile naturale) si apoi trebuie sa ne ocupam de realizarea cartonaselor pentru marturii si a meniurilor. tot noi le vom face, cu ajutorul prieteni care ne-a lucrat si invitatia in corel.
fetelor, va pup si ma retrag si eu, noapte buna si pe maine.

p.s. BRAVO ROMANIA, dar pacat de italia...ca meritau sa castige..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 11:36 
Diva

Buna dimineata fetele...
o zi frumoasa va doresc:flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 12:39 
Diva

Citat:
Buna dimineata fetele...
o zi frumoasa va doresc:flower:

neatza

ce meci boring - pacat ca nu luam puncte pentru galerie

iarasi mi-au luat astia sange... da de data asta i-au luat si lui cristi. ca asa-i drept!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 13:21 
Diva

Citat:

neatza

ce meci boring - pacat ca nu luam puncte pentru galerie

iarasi mi-au luat astia sange... da de data asta i-au luat si lui cristi. ca asa-i drept!

Intradevar plictisitor meciu':nscmoll:...sunt curioasa cum va fii cu celelalte echipe...
Pentru ce ti-au luat sange Cristina...pentru ceva analize?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 13:45 
Diva

Citat:
Intradevar plictisitor meciu':nscmoll:...sunt curioasa cum va fii cu celelalte echipe...
Pentru ce ti-au luat sange Cristina...pentru ceva analize?

eu am rh negativ si cristi pozitiv si trebuie sa imi ia in fiecare luna sa vada sa nu apara anticorpi de rh si sa atace bebele.

in principiu la prima sarcina nu sunt probleme dar nu se poate sti - ce ma asa e ca trebuie sa imi duc eu seringa?!?!

s-a aprobat poza puiului

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 14:10 
Diva

fetelor, am si eu o intrebare (in special pentru fetele insarcinate)
ce analize trebuie facute inainte de a ramane insarcinata. adica..eu nu am facut niciodata o ecografie a colului sau chestii din astea. in schimb am facut anual papanicolau si trychomonas (cred ca asa se scrie). plus controlul anual. asta si pentru ca am avut o mica interventie la col (o membrana nedezvoltata care a trebuit cauterizata acum 2 ani).
acum, de cand cu hpv si toate chestiile.. sunt destul de speriata si ma gandesc daca in afara de hpv mai trebuie sa fac vreo analiza. colposcopie sau ceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 14:14 
Diva

Citat:
fetelor, am si eu o intrebare (in special pentru fetele insarcinate)
ce analize trebuie facute inainte de a ramane insarcinata. adica..eu nu am facut niciodata o ecografie a colului sau chestii din astea. in schimb am facut anual papanicolau si trychomonas (cred ca asa se scrie). plus controlul anual. asta si pentru ca am avut o mica interventie la col (o membrana nedezvoltata care a trebuit cauterizata acum 2 ani).
acum, de cand cu hpv si toate chestiile.. sunt destul de speriata si ma gandesc daca in afara de hpv mai trebuie sa fac vreo analiza. colposcopie sau ceva?

eu am facut control normal ginecologic (papanicolau si test de secretii) si i-am pus intrebari la doctor si mi-a dat sa iau acid folic si calciu-mg-zinc

eventual se fac si analize de sange pt anemie si diabet si chestiile astea normale.

daca nu ramai gravida dupa 3-6 luni de incercat normal, atunci se merge la investigatii mai aprofundate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 14:17 
Diva

Citat:

eu am facut control normal ginecologic (papanicolau si test de secretii) si i-am pus intrebari la doctor si mi-a dat sa iau acid folic si calciu-mg-zinc

eventual se fac si analize de sange pt anemie si diabet si chestiile astea normale.

daca nu ramai gravida dupa 3-6 luni de incercat normal, atunci se merge la investigatii mai aprofundate.

am inteles. si mie medicul mi-a zis de papanicolau si de secretii..dar cand m-a vazut pe mine disperata mi-a zis sa fac si hpv. credeam ca mai sunt si altele si ma gandeam ca de ce nu mi le-a dat. sunt cam ipohondra eu de felul meu.:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 14:19 
Diva

Citat:

eu am rh negativ si cristi pozitiv si trebuie sa imi ia in fiecare luna sa vada sa nu apara anticorpi de rh si sa atace bebele.

in principiu la prima sarcina nu sunt probleme dar nu se poate sti - ce ma asa e ca trebuie sa imi duc eu seringa?!?!

s-a aprobat poza puiului

Am inteles....si eu stiam ca e putin mai riscant sa ai rh negativ, dar cum ai zis si tu la prima sarcina de obicei nu sunt probleme....stiu vreo 2 cunostinte care au rh negativ , ambele au cate un bebe si n-au avut nici o probleme

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 14:22 
Veteran

buna, fetele!
chiar ca a fost un meci plictisitor, nu s-a comparat cu meciul olanda - italia. am incurcat-o data viitoare cand o sa jucam cu italia(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 14:32 
Diva

Citat:

am inteles. si mie medicul mi-a zis de papanicolau si de secretii..dar cand m-a vazut pe mine disperata mi-a zis sa fac si hpv. credeam ca mai sunt si altele si ma gandeam ca de ce nu mi le-a dat. sunt cam ipohondra eu de felul meu.:((

e destul atat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 15:13 
Diva

nu stiu de ce va agitati cu atatea analize inainte de a ramane gravide.
pe mine una ma depaseste.
colega mea de la serviciu are 32 de ani si este gravida in luna a 7 si nu a facut nici un fel de analize.a facut doar rh si cu jumatate de an inainte papanicolau .
iar pe timpul sarcinii a luat doar acid folic si calciu si a facut lunar ecografie 2d, iar acuma sa nu zic intr-un ceas rau are un bebe normal dezvoltat in burtica,cu o greutate putintel mai mare decat cea normala pentru perioada in care se afla.de triplu test sau de 3 d nici nu a vrut sa auda, inclusiv medicul ia spus ca daca nu are ce face cu banii sa le faca.tripul test a ajuns sa de-a erori foarte mari.
iar alimentatia ei se bazeaza pe foarte multe lactate, fructe si carne

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 15:29 
Diva

Citat:
colega mea de la serviciu are 32 de ani si este gravida in luna a 7 si nu a facut nici un fel de analize.a facut doar rh si cu jumatate de an inainte papanicolau .
iar pe timpul sarcinii a luat doar acid folic si calciu si a facut lunar ecografie 2d, iar acuma sa nu zic intr-un ceas rau are un bebe normal dezvoltat in burtica,cu o greutate putintel mai mare decat cea normala pentru perioada in care se afla.de triplu test sau de 3 d nici nu a vrut sa auda, inclusiv medicul ia spus ca daca nu are ce face cu banii sa le faca.tripul test a ajuns sa de-a erori foarte mari.

pai testul de secretii trebuie facut obligatoriu inainte - ca sa nu fie candidoze sau alte ciuperci, ca astea in timpul sarcinii explodeaza

de triplu si dublu test stiu si eu ca dau erori mari de tot - oricum se fac doar in trimestrul 2

si restul analizelor se fac in sarcina - de sange zic - numai ca sa vada sa nu ai anemii sau lipsa de calciu, magneziu, glicemie mare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 15:31 
Diva

Citat:

pai colega ta e norocoasa...nu toata lumea e:lol: e f bine sa fii informata...nu numai cand e vorba de sarcina;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 15:36 
Diva

Citat:

pai testul de secretii trebuie facut obligatoriu inainte - ca sa nu fie candidoze sau alte ciuperci, ca astea in timpul sarcinii explodeaza

de triplu si dublu test stiu si eu ca dau erori mari de tot - oricum se fac doar in trimestrul 2

si restul analizelor se fac in sarcina - de sange zic - numai ca sa vada sa nu ai anemii sau lipsa de calciu, magneziu, glicemie mare...

sa-ti faci CMV si toxoplasmoza. banuiesc ca ti le-a dat dr deja. dar astea sunt importante. atata stiu si eu:lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]