buna seara inainte sa va zic noapte buna. recuperez si eu seara ce nu am citit in timpul zilei. laura, eu deja te-am felicitat pentru rochie

e superba. cat despre serialul de pe kanal d pot sa va spun cu siguranta ca in turcia si tarile balcanice din jurul ei a facut furori. este primul serial turcesc cu o audeinta foarte mare. dealtfel si distributia lui este una foarte faimoasa in Turcia. astea le stiu ca facem si noi la munca tot felul de cercetari pe net si nu numai ca sa ne actualizam cu tot ce se intampla in lumea serialelor de peste tot.
roxana sa ai grija de tine sa nu iei gripa..ca circula binisor prin bucuresti.
ayrun..la tine ce celulita sa se vada? arati superb in poze. si cred ca in realitate arati si mai bine!
bibicutza, e tare bine cu mama acasa. din prima saptamana de cand a venit mi-am dat comanda de rochie si mi-am luat si voalul.iar andrei si-a luat si el smokingul si camasa. acum am lasat-o mai moale cu cumparaturile..dar mai avem de luat..de imbracat (pantofii si sandalele), bautura (wisky, campari, gin, baileys si sucurile naturale) si apoi trebuie sa ne ocupam de realizarea cartonaselor pentru marturii si a meniurilor. tot noi le vom face, cu ajutorul prieteni care ne-a lucrat si invitatia in corel.
fetelor, va pup si ma retrag si eu, noapte buna si pe maine.
p.s. BRAVO ROMANIA, dar pacat de italia...ca meritau sa castige..