Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 21:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Luna de miere
MesajScris: 23 Feb 2006, 16:48 
Diva

Citat:

Ei stiu oricum. Suntem, totusi, copiii lor si ne citesc ei usor.
Dar oricum mama s-a obisnuit si il iubeste mult pe Iubi.:heart:

felicitari!!:wok::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 18:26 
Diva

Citat:

Da, da si el e baiat bun:love::love::love:

normal ca e .....daca nu era nu te mai casatoreai cu el...iar mama ta nu agrea prezenta lui....e si un sufletel ...acolo!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 16:56 
Diva

Citat:

Multumesc:lips:
:lips::rocker::love::heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 17:10 
Diva

ce se mai aude cu luna de miere?? am primit o oferta...va dau link mai jos...
http://www.marshal.ro/index.php?cat=20&idpachet=373

Ce va spune Praga??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 17:15 
Diva

Citat:
ce se mai aude cu luna de miere?? am primit o oferta...va dau link mai jos...
http://www.marshal.ro/index.php?cat=20&idpachet=373

Ce va spune Praga??

e un oras superb. am fost o singura data, eram copil (16 ani... ce vremuri :D), dar mi-a placut la nebunie!!!! eu zic ca merita sa-ti faci luna de miere acolo... :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 17:41 
Diva

Citat:

e un oras superb. am fost o singura data, eram copil (16 ani... ce vremuri :D), dar mi-a placut la nebunie!!!! eu zic ca merita sa-ti faci luna de miere acolo... :ok:

stiti melodia aia ....ooooo we're going to ibitza....ce-ar fi daca am ajunge si noi acolo....hmmm....vise!! Sau in insulele Mauritius?? :((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 17:51 
Diva

Citat:

stiti melodia aia ....ooooo we're going to ibitza....ce-ar fi daca am ajunge si noi acolo....hmmm....vise!! Sau in insulele Mauritius?? :((:((

vorbind din auzite, ibitza e o locatie in care sa mergi cu gasca, nu in luna de miere, in 2. pentru luna de miere sugerez un oras romantic sau o plaja linistita pe care sa zaci...:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 19:13 
Veteran

Citat:

vorbind din auzite, ibitza e o locatie in care sa mergi cu gasca, nu in luna de miere, in 2. pentru luna de miere sugerez un oras romantic sau o plaja linistita pe care sa zaci...:ok:

si eu am auzit la fel mi-a aratat un coleg poze de la o vacanta de acolo si a-si zice cam asa: mult house ma rog muzica buna de altfel cafenele scumpe soare, cluburi cat cuprinde de aceea chiar e un loc pt gasca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 20:40 
Diva

Citat:

Si eu am auzi la fel. Si cum mie imi place linistea si sa stau sa lenevesc pe plaja.....;)

macar in luna de miere sa lenevim...asta vrem si noi...sa stam cat e ziua de lunga pe plaja...fara nici o grija..Marius adora apa...asa ca el in apa...eu pe plaja...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 20:45 
Diva

Citat:

macar in luna de miere sa lenevim...asta vrem si noi...sa stam cat e ziua de lunga pe plaja...fara nici o grija..Marius adora apa...asa ca el in apa...eu pe plaja...:)

aoleuuuuuuuuu.........ca pensionarii??? pai de pe acum ..incepeti?? :o:o:o:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 20:54 
Diva

Citat:

aoleuuuuuuuuu.........ca pensionarii??? pai de pe acum ..incepeti?? :o:o:o:o:o

doar in luna de miere...nu poate fi luna de miere decat in 2 ,nu?
problema e ca eu ma plictisesc repede de stat...marius poate sta in apa si la plaja intruna...eu mai am nevoie si de altceva...o sa le impacam cumva...sa fie si ceva de vizitat...si de lenevit...si ceva distractie...cumparaturi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 21:13 
Diva

Citat:

Fetelor, eu am gasit o oferta super tare in Grecia...ca pret echivaleaza cu litoralul nostru dar e mult mai misto...Mai si vizitezi, mai si inoti, plaja

spune-mi si mie...ca avem si noi de ales...grecia, croatia...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 21:27 
Diva

Citat:
Nu o gasesc pe aia din Grecia chiar acum, dar uite una pentru Turcia...si este exact la fel si pentru Grecia...doar ca binenteles difera locurile de vizitat.
Depinde foarte mult si de perioada in care vreti pretul. De exemplu noi vrem la inceputul lui august si costa 315 euro de persoana si ai asa: sunt 11 zile, se merge cu autocarul, cand ajungi vizitezi Cetatea Troia in Canakkale, dupa care continui pana la Kusadasi. Si se sta in Kusadasi, ai mic dejun, cina si cazare la hotel de 5 stele. Si temai duc la o gramada de chestii misto de vizitat. A, si ai inclusa croaziera de o zi pe Egee cu all inclusive pe vaporas. Iar la intoarcere mai ai o nopate de cazare in Istanbul la hotel de 4 stele. Eu zic ca e super bine.

da, cred ca e ok...voi vreti sa mergeti in turcia? noi nu...nu stiu de ce...am eu ceva cu tara asta si nu ma atrage deloc...stiu ca nu e mare diferenta...dar daca e de ales, aleg grecia....cam asa as vrea si eu sa fie...cel putin 11 zile...

noi la inceput am vrut sa facem luna de miere altfel...sa ne ducem intr-un tur al Italiei...sa vizitam cam tot ce se viziteaza si la intoarcere sa ne ducem la noi la mare cateva zile...dar, am fost in Iatlia de rev, am avut o ocazie super...asa ca vrem altceva acum...si am ajuns la concluzia ca vrem plaja...dar nu la noi...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]