Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 18:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: linisteste-te!!!!!!!
MesajScris: 09 Iun 2008, 22:50 
Diva

Citat:
Si eu am avut. dar a fost atata de mare incat a trebuit sa ma operez. era un chist solid. operatie cu laser nu exista la chist, doar laparosopica. e grea pt ca presupune anestezie totala care ma sperie pe mine f tare. eu te sfatuiesc sa astepti 2-3 cicluri si sa verifici la eco transvaginale. nu te duce direct la operatie , se poate retrage. incearca sa iei un extract de zmeura-costa 12 lei-chiar are efect in cazul chisturilor mici, numai ca trebuie luat 3 luni. eu am descoperit chistul in iulie si m-am operat in noiembrie, desi avea 7 cm (cat o portocala era). nu te grabi, ai rabdare, incearca zmeura si anticnceptionale si daca nu trece, ok, te operezi.
si inca ceva- fa eco in cel putin 2 locuri-s-ar putea s ai surprize!eu am avut...
Te pup si multa sanatate.

Multumesc, m-am mai linistit. O sa iau de maine extract din acesta de zmeura, poate se rezolva, dat fiind ca-s mici. Si mi-a mai spus o colega de serviciu ca ea a ramas insarcinata avand un astfel de chis chiar mai maricel. Asa ca sunt optimista. O sa merg in continuare la control sa vedem cum evoluez.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2008, 23:28 
Diva

Citat:
Multumesc, m-am mai linistit. O sa iau de maine extract din acesta de zmeura, poate se rezolva, dat fiind ca-s mici. Si mi-a mai spus o colega de serviciu ca ea a ramas insarcinata avand un astfel de chis chiar mai maricel. Asa ca sunt optimista. O sa merg in continuare la control sa vedem cum evoluez.

Alina, nu te ingrijora...chisturile se pot reabsorbi, trata, opera...iar in ceea ce priveste o eventuala, sarcina, sa stii ca am prietene care au ramas insarcinate si au dus sarcina la termen cu tot cu chistmulta sanantate si nu te panica, asteapta rezultatul!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 02:00 
Veteran

Citat:

Alinuta, problema nu e sa ramai insarcinata cand ai chisturi mici, ci atunci cand le operezi si odata cu ele iti scot o bucata sau tot ovarul(cum am patit eu-acum am o bucatica micaaa din ovarul drept). evident, iti reduci sansele. Zmeura de care zic se gaseste la Plafar, costa 12 lei si se ia cate 2 ml dimineata si 2 ml seara.Trebuie sa ai rabdare, sa o iei macar o luna, ideal 3 luni.
Inca ceva. Analiza Ca125 nu e f concludenta. daca iese ok, nu inseamna ca totul e ok. daca iese naspa, nu ineseamna ca totul e naspa. este doar orientativa desi multi doctori nu recunosc asta. Nu o lua ca reper in aceasta problema, oricare ar fi rezultatul.
Daca mai ai nevoie de inf, inreaba-ma, daca pot te ajut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 21:04 
Diva

Citat:
Alinuta, problema nu e sa ramai insarcinata cand ai chisturi mici, ci atunci cand le operezi si odata cu ele iti scot o bucata sau tot ovarul(cum am patit eu-acum am o bucatica micaaa din ovarul drept). evident, iti reduci sansele. Zmeura de care zic se gaseste la Plafar, costa 12 lei si se ia cate 2 ml dimineata si 2 ml seara.Trebuie sa ai rabdare, sa o iei macar o luna, ideal 3 luni.
Inca ceva. Analiza Ca125 nu e f concludenta. daca iese ok, nu inseamna ca totul e ok. daca iese naspa, nu ineseamna ca totul e naspa. este doar orientativa desi multi doctori nu recunosc asta. Nu o lua ca reper in aceasta problema, oricare ar fi rezultatul.

Ariana, ai fost la eco la Herghelegiu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 21:16 
Veteran

Citat:

Ariana, ai fost la eco la Herghelegiu?

Maine, la 12. La Dr Frunza:ok:
Abia astept sa vad ce zice

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 21:42 
Diva

Citat:
Maine, la 12. La Dr Frunza:ok:
Abia astept sa vad ce zice

Bv , te astept cu vesti bune !:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2008, 00:18 
Diva

Citat:

Multumesc. Habar nu aveam de CA 125. Acum mai caut si eu pe net. Astept rezultatul si apoi mai vedem. O sa fac si un tratament naturist cu zmeur si laptisor de matca, recomandate pentru probleme genitale si cu spirulina pentru imunitate. De fapt eu cu spirulina ma simteam bine. Nu stiu de ce n-am mai luat de vreo 4 luni cred. Si incerc sa-mi reglez si alimentatia bine, in sensu de a manca mai multe legume si fructe si cat mai putine prajeli. Mai ales ca si Cristi vrea sa mai slabeasca putin. O sa va spun cand primesc rezultatul la analiza si, daca nu e ceva alarmant, ma gandesc ca dupa nunta sa vin la bucuresti sa fac un control ginecologic, sa vedem cum mai e cu chisturile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2008, 16:52 
Diva

buna fetelor...

e cam liniste pe aici...eu as avea nevoie de putin ajutor, de la cele in cunostinta de cauza...adica mamicile, bamba, oana, gina...incerc sa fac o lista de cumparaturi si sa cuprind in ea cam tot ce e necesar pentru bebe in prima faza...si pentru mine...

am intrat in cateva magazine de specialitate si m-am cam speriat de cat de multe sunt...si chiar nu stiu cu ce sa incep...si vrea sa ma apuc de cumparaturi, sa le fac rand pe rand...

deci, care sunt chestiile strict necesare?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2008, 17:54 
Diva

Citat:
buna fetelor...

e cam liniste pe aici...eu as avea nevoie de putin ajutor, de la cele in cunostinta de cauza...adica mamicile, bamba, oana, gina...incerc sa fac o lista de cumparaturi si sa cuprind in ea cam tot ce e necesar pentru bebe in prima faza...si pentru mine...

am intrat in cateva magazine de specialitate si m-am cam speriat de cat de multe sunt...si chiar nu stiu cu ce sa incep...si vrea sa ma apuc de cumparaturi, sa le fac rand pe rand...

deci, care sunt chestiile strict necesare?

iti dau un link pe mesaj privat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2008, 19:21 
Diva

Citat:

iti dau un link pe mesaj privat

mersi cristina...:) da, e ok linkul dar eu as mai vrea ceva...cate body-uri, cate caciulite, cate bucati cam din fiecare e ok sa cumperi la inceput? eu nu vreau sa ma bazez pe cadourile pe care le vom primi...dar nici nu vreau sa cumpar prea multe lucruri...mai ales ca piticul o sa creasca repede..ii iau din start seturi de hainute pe mai multe marimi?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: malinka
MesajScris: 13 Iun 2008, 00:12 
Diva

malinka,ai scris mai demult zilele astea ca ai pus poze cu tine sa te vada fetele ca esti schimbata...esti intr-adevar..dar esti atat de frumoasa si iti sta foarte bine gravidutza...te pup..si sarcina usoara cat mai ai...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2008, 11:52 
Diva

Citat:

mersi cristina...:) da, e ok linkul dar eu as mai vrea ceva...cate body-uri, cate caciulite, cate bucati cam din fiecare e ok sa cumperi la inceput? eu nu vreau sa ma bazez pe cadourile pe care le vom primi...dar nici nu vreau sa cumpar prea multe lucruri...mai ales ca piticul o sa creasca repede..ii iau din start seturi de hainute pe mai multe marimi?

nu
trebuie sa iei tu marimea buna - da intrebi la vanzatoare ca ele stiu care sunt de nou nascuti

acuma cate e greu de spus - dar daca te gandesti ca nu vrei sa speli hainute in fiecare zi si ca riscul sa se murdareasca e cam mare... iti faci un calcul cam 2-3 pe zi si cat de des esti dispusa sa speli. de crescut cresc ei, dar o bluzica tot ii e buna o luna, poate si mai mult. ca scutecele cele mai mici is bune pana la 6 kg - care e un copil mare.

si nu-s tare scumpe (daca nu cumperi de la magazine de super fite, normal) eu nu am rezistat si am luat un body de nou nascut de la un mag mic pt bebei si a fost 7 lei. din cele cu maneca lunga ca eu nasc iarna. cu manecuta scurta sunt si mai ieftine.

si ma gandesc ca daca cumpar din timp cam ce ne trebuie in primele 3-4 luni, acuma pana mai castig bani, nu aia 6 milioane de la stat, nu o sa fie tare greu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2008, 14:39 
Diva

Citat:
malinka,ai scris mai demult zilele astea ca ai pus poze cu tine sa te vada fetele ca esti schimbata...esti intr-adevar..dar esti atat de frumoasa si iti sta foarte bine gravidutza...te pup..si sarcina usoara cat mai ai...

mersi mult de tot...:flowers:
apropo...fetelor, e aprobata si poza cu bebe si cele cu mine...mareeee...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2008, 14:45 
Diva

mersi cristina...:)

eu i-am cumparat cateva body-uri, vreo 8 cu maneca scurta si vreo 4 cu maneca lunga...cateva sunt pentru nou nascuti dar mi se par atat de mici incat nu stiu daca chiar o sa le poata purta...si i-am luat 2 salopete, cred ca sunt de fapt pijamalute...plus niste pantalonasi si 2 bluzite...toate colorate, in dungi si imprimeuri...doar vreo 2 albastre, restul un amalgam de culori...:)
as vrea sa ii cumpar sa aiba destule dar nici sa nu fie prea multe si sa ramana nepurtate...plus ca nu e vb doar de hainute, sunt atat de multe altele care trebuie...dar, incet, incet fac o lista si sper sa ma descurc...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2008, 16:22 
Diva

Citat:
mersi cristina...:)

eu i-am cumparat cateva body-uri, vreo 8 cu maneca scurta si vreo 4 cu maneca lunga...cateva sunt pentru nou nascuti dar mi se par atat de mici incat nu stiu daca chiar o sa le poata purta...si i-am luat 2 salopete, cred ca sunt de fapt pijamalute...plus niste pantalonasi si 2 bluzite...toate colorate, in dungi si imprimeuri...doar vreo 2 albastre, restul un amalgam de culori...:)
as vrea sa ii cumpar sa aiba destule dar nici sa nu fie prea multe si sa ramana nepurtate...plus ca nu e vb doar de hainute, sunt atat de multe altele care trebuie...dar, incet, incet fac o lista si sper sa ma descurc...

eu am de gand sa incep cu cheltuielile mari - carucior, patut, saltea, vanita, chestiile astea scumpe si de care oricum e nevoie. hainite o sa iau incet incet, astept intr-un fel si sa ne zica ce e.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Lista
MesajScris: 13 Iun 2008, 18:01 
Diva

Uite aici o lista dupa care m-am ghidat eu...daca dai click pe fiecare item o sa iti deschida sa vezi ce ii (ca multe chestii habar nu aveam ce is dupa denumiri)...iti mai scriu exact care is necesitatile mai incolo...am 2 inspectii si trebuie sa fug ca is in intarziere...

http://www.toysrus.com/shop/index.jsp?c ... Id=2964381

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Lista
MesajScris: 14 Iun 2008, 02:56 
Diva

Malinka, eu iti recomand sa nu cumperi multe hainute pentru ca le va creste foarte repede si cum spunea si Cristina iei marimea care ii vine. In timp cumperi si altele ca altfel ajungi ca mine, am vreo 2 plase pline cu haine si pentru un an.:.Pentru ca vei naste vara poti lua body-uri ca vor fi subtiri vreo 10 ca zilnic il schimbi si trebuie spalate. In legatura cu body-urile un sfat pe care eu nu l-am primit, cumpara din acelea care se inchid in fata cu capse, sunt cele mai practice, pentru cele care se inchis intre picioare si sus sunt greu de imbracat. Apoi trebuie sa iei vreo 4 perechi de sosetute si vreo 2 costumase pt timpul mai racoros, prosoape, vreo 2, finet pentru cand ii faci baita, caciulite vreo 3 si apoi patutu, carucior, cadita, pampers, ulei de corp, gel de dus, sampon. Daca imi mai aduc aminte iti spun.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2008, 13:29 
Diva

Citat:

mersi mult de tot...:flowers:
apropo...fetelor, e aprobata si poza cu bebe si cele cu mine...mareeee...:)

arati f bine! sa fii sanatoasa si bebe la fel! ce interesanta foto cu bebe, nu am mai vazut pana acum...sa va traiasca!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iun 2008, 23:17 
Diva

Citat:

eu am de gand sa incep cu cheltuielile mari - carucior, patut, saltea, vanita, chestiile astea scumpe si de care oricum e nevoie. hainite o sa iau incet incet, astept intr-un fel si sa ne zica ce e.

Incepi de acum sa cumperi chestiile astea? nu este prea devreme?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Iun 2008, 15:20 
Diva

Nici chiar o avere nu ar fi!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]