Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 20:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: linisteste-te!!!!!!!
MesajScris: 19 Iun 2008, 16:45 
Diva

Citat:

si eu m-am nascut la 7 luni dar sa stii ca nu se transmite, nu e nici o legatura intre nasterea noastra si a copilului nostru...:)

devreme nu mi se pare nici mie...mai ales ca sunt foarte multe de cumparat si cea mai buna solutie e sa le luam pe rand, nu toate deodata...eu deocamdata caut, ma interesez cam ce mi-ar trebui...fac o lista si sper sa o scot la capat...acum fac planuri pentru camera bebelusului...pentru amenajare...

asa stiu si eu ca nu se transmite, iar la fel cum spui tu si eu sunt inca la stadiul de cautat, facut liste, la noi camera e gata zugravita mai lipseste doar mobilierul si imediat cum intru in luna a 7-a ma si apuc de cumparat tot ce am pe lista

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iun 2008, 16:49 
Diva

Citat:

pai eu de exemplu m-am nascut la 7 luni... daca bebelina (sper) imi seamana (sper ca nu din punctul asta de vedere) - nu mai am chiar asa de mult timp...

dupa calculele mele ai acum vreo 11 saptamani si vreo 3-4 zile nu/?:D

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: lucruri pentru bebelus
MesajScris: 19 Iun 2008, 17:59 
Diva

Citat:

Da, voi stiti, ma gandeam ca inca este devreme , adica eu intru in 6 luni si inca nu am luat nimic. Fiecare face cum crede .

Nici noi nu am cumparat inca nimic pentru bebelus! Totusi, o sa ma apuc de luna aceasta, am o lista lunga, dar... nasa mea din Canada tocmai m-a anuntat , draguta de ea, ca a facut invitatiile pentru petrecerea bebelusului - acolo in Canada!:D si stiti ca acolo e obiceiul ca inainte de nasterea unui copil, precum si inaintea nuntilor se fac asemenea petreceri ... vin cunoscutii, prietenii, familia - si exista o lista cu "necesar" si fiecare aduce cate ceva!! Am ras dimineata de ma durea burtica!!! Fiindca o sa fie o petrecere fara mine si burtica mea!! Acum vorbind pe bune, probabil ca e esential sa cumparam patutul, hainutele pentru spital si de venit acasa, pampersi la greu ... si c-am atat!! Am o prietena care a nascut si a primit de la familie si de la prieteni atatea lucruri incat nici nu apuca sa le poarte bebelusul!!! :D:~*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: totusi... viata e frumoasa!!
MesajScris: 19 Iun 2008, 18:05 
Diva

Citat:

asa stiu si eu ca nu se transmite, iar la fel cum spui tu si eu sunt inca la stadiul de cautat, facut liste, la noi camera e gata zugravita mai lipseste doar mobilierul si imediat cum intru in luna a 7-a ma si apuc de cumparat tot ce am pe lista

Bebelusul nostru o sa stea cu noi deocamdata! casa e abia in faza de proiect , idem camera lui! Dar, redecoram, renovam!! Oricum, Doamne-Doamne ne ajuta! Stiti ca ma plangeam ca la unul din job-uri nu mai merge atat de bine, si azi vestea de la nasa mea ca ne ajuta - desi nu stie ce probleme am!! :~*:D va pupacesc pe toate, si va doresc de pe acum un weekend placut!!! :-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: lucruri pentru bebelus
MesajScris: 19 Iun 2008, 18:08 
Diva

Citat:
Acum vorbind pe bune, probabil ca e esential sa cumparam patutul, hainutele pentru spital si de venit acasa, pampersi la greu ... si c-am atat!! Am o prietena care a nascut si a primit de la familie si de la prieteni atatea lucruri incat nici nu apuca sa le poarte bebelusul!!! :D:~*

Pai cam tot astea ar fi primele pe lista acum, mobilierul pt camera + tot ce e necesat pt bebe si ce intra in gentuta pt spital. Si ca spuneai de prietena ta, cam asa e si la noi, am primit f multe hainutze si jucarii, dar nu le tinem acasa , sunt toate la mama asa ca haine nu stiu cat o sa mai fie nevoie sa iau
:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iun 2008, 19:59 
Diva

Citat:

dupa calculele mele ai acum vreo 11 saptamani si vreo 3-4 zile nu/?:D

azi fix 11 dupa ultima data a ciclului

doctorii zic ca bebe(lina?) arata mai mare

mai, eu nu am simtit nici macar 5 minute greata - e normal?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iun 2008, 20:30 
Diva

Citat:

Pai cam tot astea ar fi primele pe lista acum, mobilierul pt camera + tot ce e necesat pt bebe si ce intra in gentuta pt spital. Si ca spuneai de prietena ta, cam asa e si la noi, am primit f multe hainutze si jucarii, dar nu le tinem acasa , sunt toate la mama asa ca haine nu stiu cat o sa mai fie nevoie sa iau
:D

ayrun, am vz acum niste poze noi pe profilul tau...ce bine arati:love: f frumos! si-am vazut si-o cotofanca blanoasa tolanita pe birou:cat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iun 2008, 21:22 
Diva

Citat:

da, e normal si este posibil ca tu sa fii printre cele norocoase care nu au parte de asa ceva:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2008, 01:31 
Diva

Ela felicitari pentru baietel.:neyes:

Da fetelor, hainute intr-adevar nu cumparati multe pentru ca veti primi, asa am patit si eu, am si cumparat si am si primit, incat unele le-a imbracat o data si gata i-au ramas mici.:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2008, 02:08 
Diva

Citat:
ayrun, am vz acum niste poze noi pe profilul tau...ce bine arati:love: f frumos! si-am vazut si-o cotofanca blanoasa tolanita pe birou:cat:

da, e pisoaca mea care e la mama, zace pe unde-i vine, are toata casa la dispozitie:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2008, 21:49 
Diva

Citat:

De ce sa nu fie normal??? multumeste lui Doamne-Doamne ca nu ai avut deloc greturi! e o binecuvantare!! Nici eu nu am avut urma de greturi sau alte simptome mai neplacute (in afara de explozia sanilor :D :-`)! Daca nu ai avut greturi pana acum, iti doresc si pe viitor sa fie la fel!!!!;)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Botez
MesajScris: 23 Iun 2008, 10:12 
Diva

Fetelor...gata am terminat cu stresul si emotiile...mi-am botezat fata azi si totul a iesit super bine...a fost asa de cuminte ca un ingeras :))

O sa pun poze dupa ce ma trezesc...

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Botez
MesajScris: 23 Iun 2008, 11:46 
Diva

Citat:
Fetelor...gata am terminat cu stresul si emotiile...mi-am botezat fata azi si totul a iesit super bine...a fost asa de cuminte ca un ingeras :))

Felicitari!!Asteptam cu drag pozele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iun 2008, 12:03 
Diva

Citat:

Felicitari Bamba pentru botezul micutei Alexia ! :flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iun 2008, 12:53 
Diva

Citat:

Felicitari pentru botezul Alexiei draga Bamba!!! ma bucur ca ti-ai increstinat pruncul!!! a fost si un weekend foarte frumos!!! asteptam fotografii, fireste!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iun 2008, 14:56 
Diva

felicitri pentru botez....nu am mais cris de mult timp...noi o sa avem un baiete, pe care o sa-l numim: DAVID ANDREI...am deja 19 saptamani si 1 zi...voi ce mai faceti?

Citat:
Felicitari pentru botezul Alexiei draga Bamba!!! ma bucur ca ti-ai increstinat pruncul!!! a fost si un weekend foarte frumos!!! asteptam fotografii, fireste!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iun 2008, 15:50 
Diva

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Pentru Cristina
MesajScris: 23 Iun 2008, 16:47 
Diva

Citat:
felicitri pentru botez....nu am mais cris de mult timp...noi o sa avem un baiete, pe care o sa-l numim: DAVID ANDREI...am deja 19 saptamani si 1 zi...voi ce mai faceti?

Si tie felicitari multeee pentru baietel! Si prenumele alese sunt foarte frumoase! si noi ne-am gandit si la la Andrei si la David! esti un pic inaintea mea! ... noi avem 18 saptamani si 4 zile astazi! joi vom implini 19 saptamani! cand ti-a calculat DPN-ul ??!(fireste, e orientativ!)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Pentru Cristina
MesajScris: 23 Iun 2008, 19:00 
Diva

initial dpn-ul a fost 15.11...dar dupa ultima vizita la ginecolog....mi-a zis sa ma programez PT O REZERVA IN PERIOADA 6-10 nov...la eco a fost 13.11...
la mine depinde si de cum va fi placenta...pt ca...din cauza problemei cu sangele poate imbatrani mai repede...

Citat:
Si tie felicitari multeee pentru baietel! Si prenumele alese sunt foarte frumoase! si noi ne-am gandit si la la Andrei si la David! esti un pic inaintea mea! ... noi avem 18 saptamani si 4 zile astazi! joi vom implini 19 saptamani! cand ti-a calculat DPN-ul ??!(fireste, e orientativ!)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Pentru Cristina
MesajScris: 24 Iun 2008, 13:17 
Diva

Citat:
initial dpn-ul a fost 15.11...dar dupa ultima vizita la ginecolog....mi-a zis sa ma programez PT O REZERVA IN PERIOADA 6-10 nov...la eco a fost 13.11...
la mine depinde si de cum va fi placenta...pt ca...din cauza problemei cu sangele poate imbatrani mai repede...

cristina bine ai revenit! chiar ma intrebam ce mai faci...e ok tratamentul? tu te simti bine? multa sanatate!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]