Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 19:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: voalul miresei
MesajScris: 10 Iun 2008, 13:02 
Junior

Citat:

si eu mi-am luat voalul eu personal. am stiut ce vreau, am cautat si am mers l-am probat. pe urma cand l-am cumparat m-am dus cu mama si cu andrei, viitorul meu sot. auzisem si eu ca voalul ti-l ia nasa, ca buchetele si lumanarile la fel tot nasii...insa nu prea cred ca are importanta..doar daca vrei tu sa ii pui la cheltuiala. daca ar fi dupa mine nu i-as lasa pe nasi sa cheltuie nimic. ei pentru noi sunt ca niste parinti..iar din momentul in care ne vor cununa ne vor fi cu adevarat parinti spirituali. se pare insa ca la biserica ii vom lasa pe ei sa plateasca un rest de taxa, dupa ceremonie, fiindca a insistat preotul sa vorbeasca cu nasul dupa ceremonie.
ai sa vezi ce placut va fi sa mergi cu mama ta sau cu domnisoara de onoare si sa probezi voaluri mai multe..si sa te decizi asupra unuia. astea sunt printre cele mai placute momente ale pregatirii nuntii.
:nblink:

faza ca nasii iau buchetele sau mai stiu eu ce tine de traditie si de cine vrea sa o respecte daca vrei poti lua singura tot daca vrei sa pastrezi traditia at fiecare are cate ceva d luat:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 14:22 
Diva

Citat:

faza ca nasii iau buchetele sau mai stiu eu ce tine de traditie si de cine vrea sa o respecte daca vrei poti lua singura tot daca vrei sa pastrezi traditia at fiecare are cate ceva d luat:nbump:

pai faza e ca si traditia asta..e denaturata. nu e aceiasi, nu e cea care a fost la icneputurile ceremoniilor de cununie..etc. insa e adevarat ca daca vrei sa respecti ceva ce s-a impamantenit atunci esti liber sa faci ce vrei si cum vrei.
andra..mai ai putin...emotii vad ca nu prea sunt :napplause: vei fi o mireasa stapana pe ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2008, 15:00 
Junior

Citat:

pai faza e ca si traditia asta..e denaturata. nu e aceiasi, nu e cea care a fost la icneputurile ceremoniilor de cununie..etc. insa e adevarat ca daca vrei sa respecti ceva ce s-a impamantenit atunci esti liber sa faci ce vrei si cum vrei.
andra..mai ai putin...emotii vad ca nu prea sunt :napplause: vei fi o mireasa stapana pe ea

hm zici tu ca nu am emotii ca nu mi le arat la suprafata sunt foarte nepasatoare dar in interioru meu duc olupta cu frica..frica d a lasa casa mea pt a pleca aoleuu:(:nbump::nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2008, 16:01 
Diva

Citat:

hm zici tu ca nu am emotii ca nu mi le arat la suprafata sunt foarte nepasatoare dar in interioru meu duc olupta cu frica..frica d a lasa casa mea pt a pleca aoleuu:(:nbump::nbump:

a...pai o sa fi alaturi de sotul tau si va fi bine..vei trece si peste temeri si peste ganduri..va fi bine. daca va iubiti mult, cum cred ca va iubiti, vor trece toate mult mai uosr si frumos. sa veti o nunta superba.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2008, 15:03 
Junior

Citat:

a...pai o sa fi alaturi de sotul tau si va fi bine..vei trece si peste temeri si peste ganduri..va fi bine. daca va iubiti mult, cum cred ca va iubiti, vor trece toate mult mai uosr si frumos. sa veti o nunta superba.

ms mult si eu sper sa fie asa cum am visat k mai am putin si e sambata:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2008, 17:03 
Diva

Citat:

ms mult si eu sper sa fie asa cum am visat k mai am putin si e sambata:D

da...foarte putin mai e...si ce frumos va fi..si pe urma o sa ne povestesti si noi n-o sa mai prididim cu intrebarile si cu parerile la pozele pe care le vei pune. sper ca pui poze repede dupa nunta..sa va vedem si sa va admiram si noi. :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iun 2008, 17:33 
Junior

da...foarte putin mai e...si ce frumos va fi..si pe urma o sa ne povestesti si noi n-o sa mai prididim cu intrebarile si cu parerile la pozele pe care le vei pune. sper ca pui poze repede dupa nunta..sa va vedem si sa va admiram si noi. :ndance:[/q

gata a trecut:((a fost intradevarf cea mai frumoasa zi din viata mea nu cred k voi mai avea o zi mai frumoasa ca si asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iun 2008, 17:52 
Diva

gata a trecut:((a fost intradevarf cea mai frumoasa zi din viata mea nu cred k voi mai avea o zi mai frumoasa ca si astadoar atat ne spui?dar las' ca sigur ne arati poze!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iun 2008, 18:17 
Diva

Citat:

da...foarte putin mai e...si ce frumos va fi..si pe urma o sa ne povestesti si noi n-o sa mai prididim cu intrebarile si cu parerile la pozele pe care le vei pune. sper ca pui poze repede dupa nunta..sa va vedem si sa va admiram si noi. :ndance:[/q

gata a trecut:((a fost intradevarf cea mai frumoasa zi din viata mea nu cred k voi mai avea o zi mai frumoasa ca si asta

bravo miresuco :nbride: felicitari amandorura :napplause::ncouple::-* te asteptam cu povesti si poze. multa fericire si IUBIRE.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2008, 00:46 
Junior

Citat:

bravo miresuco :nbride: felicitari amandorura :napplause::ncouple::-* te asteptam cu povesti si poze. multa fericire si IUBIRE.

poze nu am inca dar povesti am destule am distrat de minune mam simtit ca o printesa desi aveam ceva emotii mas mai marita d o suta d ori daca sar putea bineinteles k tot cu el;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2008, 14:07 
Diva

Citat:

poze nu am inca dar povesti am destule am distrat de minune mam simtit ca o printesa desi aveam ceva emotii mas mai marita d o suta d ori daca sar putea bineinteles k tot cu el;)

ce frumos..esti romantica :napplause:felicitari inca o data si sa fiti mereu la fel de fericiti si iubiti ca acum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2008, 01:06 
Nou Venit

Citat:
Eu as vrea un voal finut, cu textura moale, care sa cada greu, nu din ala infoiat si apretat care zgarie pielea. O prietena de a mea a patit asa si l-a dat jos. Si neaparat coronita si coc. Sunt mare fan cocuri si pot sa ma laud ca imi sta foarte bine cu coc, iar coafeza mea se pricepe de minune la asa ceva. :nwink:

Salut ,sunt incepatoare si nu prea ma pricep,dar sper ca pana in 30 august sa primesc cat mai multe sfaturi referitoare la nunta.
va rog dati-mi primul sfat.Am parul scurt.Sa port voal sau nu? Mersi si va pup!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2008, 11:36 
Diva

Citat:

Salut ,sunt incepatoare si nu prea ma pricep,dar sper ca pana in 30 august sa primesc cat mai multe sfaturi referitoare la nunta.
va rog dati-mi primul sfat.Am parul scurt.Sa port voal sau nu? Mersi si va pup!:-*
bine ai venit!eu am vazut si mirese cu parul scurt cu voal,deci se poate.sau ai putea sa il porti la ceremonia religioasa si apoi la party sa il dai jos.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2008, 12:38 
Nou Venit

bine ai venit!eu am vazut si mirese cu parul scurt cu voal,deci se poate.sau ai putea sa il porti la ceremonia religioasa si apoi la party sa il dai jos.[/quo

Mersi pentru sfat dar am uitat sa va spun ca is si micuta (!).Am si o cicratice destul de mare la piept si din cauza aceasta am si bretele la rochie dar nu-mi plac .Sa va explic.Bretelele sunt din dantela si lipite de ceva tul care are pe margini o bentita,iar acest tul cu bentita arata ca valurile marii.Eu m-am gandit sa iau acel tul jos .Voi ce ziceti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2008, 21:12 
Diva

eu sincer,nu imi dau seama cum e.poate ne ajuti cu niste poze...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2008, 14:07 
Nou Venit

BUNA si yo sant incepatoare si am nunta tot in 30 aug, yo am parul lung , mi-am luat o diadema si nu stiu daca mai merge si voalul. Va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi.va pooooop

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2008, 14:34 
Diva

eu una nu vad de ce nu ar merge si voal, am vazut multe mirese care au parul lung si au avut si diadema si voal.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2008, 15:30 
Nou Venit

ok. mersi:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2008, 18:22 
Diva

Citat:
ok. mersi:)

merge...si eu vreau la fel pentru mine...si in ceea ce priveste traditiile., noi le mentinem foarte tare,chiar daca nu suntem de la tara(de obicei acolo se mentin traditiile)..so...nasa imi va cumpara si voalul si tiara si ce pun la gat si urechi..si soacramea imi cumpara rochia...asa s-a hoatarat si asa facem...si verighetele tot ei ni le-au luat(socrii).la cat au costat a fost bine venit:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2008, 18:24 
Diva

pentru miresuca cu parul scurt..este o poza la galerie cu cineva care are parul scurt si are un fel de gateala foarte dragutza...ai putea sa arunci o privire poate te inspira.pupik:lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]