Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 01:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bauturile
MesajScris: 23 Feb 2006, 21:43 
Senior

Citat:

Si noi am intrebat, si ne-a zis ca le dam cat vrem noi, in functie de cat de mutumiti am fost. Ca nu au o regula sau un comision. Cat vrem, cat putem, atat le dam!:ok:

ce bine e noua ne-a spus sa le dam cate un meniu adica 1mil de pers.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 23:04 
Veteran

Citat:
nu stiu cum este la voi, dar mie mi-a impus sa am un chelner la max 20 de pers, asta pt ca m-au sfatuit sa am mese de 20.
deci nu o sa fie prea greu ca respectivii sa urmareasca daca cineva are nevoie de ceva.

gaby
eu am sa am un chelner la 10pers..si tre sa platesc costul unui meniu de ospatar..:glass:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 23:05 
Veteran

si am mese de 6 sau 8pers..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 23:20 
Diva

Citat:

Da...si mai e ceva ...sa vb si despre comisionul chelnerilor (la mine e inclus in plata meniului, adik 1 mil + 10% -->> 10 % este pt .chelner) sa nu va treziti la final cu nu stiu cati bani de plata in plus!!

Nici noi nu am intrebat de bacsisul chelnerilor; eu am auzit de cei 10% numai la restaurantele din Bucuresti dar cred ca si cele din provincie presteaza ca doar nu sunt mai prejos.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 23:21 
Diva

Citat:
ce bine e noua ne-a spus sa le dam cate un meniu adica 1mil de pers.

La mine iese mai mult; o sa mergem neaparat sa intrebam ca sa nu avem surprize la nunta. :rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 23:25 
Diva

Citat:

Pai aici depinde un pic si de organizarea de la restaurant. Mi-a placut la o nunta la care am fost, si asa as vrea sa facem si noi daca ne permite organizarea restaurantului, si asta pentru ca noi nu avem nu stiu cate sute de invitati. Adica: fiecare chelner sa aiba in observatie anumite mese, si sa fie atent ca invitatii sa aiba paharele pline cu ce doresc, fara sa li se lungeasca gatul dupa o anumita bautura (la noi sunt persoane care consuma mai mult whiski de exemplu). Asa va fi si o servire frumoasa, si in functie de cat de serviabili si atenti sunt, isi vor lua si bacsisul la sfarsit!:ok:

Si noi am fost la o nunta la care toate bauturile "spitoase" au fost la vedere pe o masa si fiecare invitat care dorea sa serveasca ceva anume chema chelnerul responsabil cu servirea la masa lui, cerea si era servit cu masura, nu se duceau invitatii personal sa isi puna in pahar.
Noua ni s-a parut a fi o idee destul de buna ... si eleganta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 01:05 
Veteran

Citat:
ce s-a intamplat cu forumul de decoratiuni sala???????????ca era fain..mai luam si noi cate o idee..

https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 3&mid=3071

mai cautati si-n celelalte pagini..nu doar pe prima ;)
:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 13:46 
Diva

Citat:

Si noi am fost la o nunta la care toate bauturile "spitoase" au fost la vedere pe o masa si fiecare invitat care dorea sa serveasca ceva anume chema chelnerul responsabil cu servirea la masa lui, cerea si era servit cu masura, nu se duceau invitatii personal sa isi puna in pahar.
Noua ni s-a parut a fi o idee destul de buna ... si eleganta.

Da....un fel de bar suedez pentru bauturi!! nu e ceva nou!! E :cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 14:34 
Veteran

la restaurantul nostru avem de achitat la sfarsitul nuntii o remiza parca asa i-a zis in valoare de 10% din consumatie care cred ca este pt chelneri....:)poate ca e mai bine asa ca e stabilita de ei si sper sa fie multumiti.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]