Citat:
Pai aici depinde un pic si de organizarea de la restaurant. Mi-a placut la o nunta la care am fost, si asa as vrea sa facem si noi daca ne permite organizarea restaurantului, si asta pentru ca noi nu avem nu stiu cate sute de invitati. Adica: fiecare chelner sa aiba in observatie anumite mese, si sa fie atent ca invitatii sa aiba paharele pline cu ce doresc, fara sa li se lungeasca gatul dupa o anumita bautura (la noi sunt persoane care consuma mai mult whiski de exemplu). Asa va fi si o servire frumoasa, si in functie de cat de serviabili si atenti sunt, isi vor lua si bacsisul la sfarsit!:ok:
Si noi am fost la o nunta la care toate bauturile "spitoase" au fost la vedere pe o masa si fiecare invitat care dorea sa serveasca ceva anume chema chelnerul responsabil cu servirea la masa lui, cerea si era servit cu masura, nu se duceau invitatii personal sa isi puna in pahar.
Noua ni s-a parut a fi o idee destul de buna ... si eleganta.