Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 12:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pentru Cristina
MesajScris: 24 Iun 2008, 13:17 
Diva

felicitari mamicilor de baietei!:love:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Botez
MesajScris: 24 Iun 2008, 13:18 
Diva

Citat:
Fetelor...gata am terminat cu stresul si emotiile...mi-am botezat fata azi si totul a iesit super bine...a fost asa de cuminte ca un ingeras :))

O sa pun poze dupa ce ma trezesc...

unde a fost botezul? in state? sa ne pui poze multe! felicitari!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2008, 19:07 
Diva

(X) Doamne ce de viitoare mamaici.E adevarat ca nu am mai scris de fffffff mult timp insa......e spectaculos sa revezi vechi cunostinte si sa auzi numai lucruri bune despre ele.Ma bucur tare mult pentru voi.Sa fiti fericite si sa va bucurati din plin de sarcina voastra.Pupici la toate.;):-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2008, 20:16 
Diva

Citat:

unde a fost botezul? in state? sa ne pui poze multe! felicitari!

Da aici l-am facut...as vrea sa pun poze multe da asa ma enerveaza ca trebuie sa le micsorez...si pana micsorez pozele, albesc...si dupa aia pana le uploadez, mai imi da si eroare...si uite asa ma urc eu pe pereti :)

PS am pus cred vreo 7 poze...

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Pentru Cristina
MesajScris: 24 Iun 2008, 21:13 
Diva

fac bine....suntem bine si eu si bebe david...el creste...are 19 saptamani si 2 zile...eu m-am obisnuit cu injectiile...acum iau si aspenter....caldura ma omoara...sunt ff rea de cald de cand sunt gravi!!!

Citat:

cristina bine ai revenit! chiar ma intrebam ce mai faci...e ok tratamentul? tu te simti bine? multa sanatate!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2008, 15:00 
Diva

Citat:

Da aici l-am facut...as vrea sa pun poze multe da asa ma enerveaza ca trebuie sa le micsorez...si pana micsorez pozele, albesc...si dupa aia pana le uploadez, mai imi da si eroare...si uite asa ma urc eu pe pereti :)

Foarte frumoase pozele Bamba! sa va traiasca fetitza si sa va bucurati de ea !

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Botez
MesajScris: 26 Iun 2008, 17:07 
Diva

Citat:

Bamba, am vazut fotografiile cu fetita ta!! foarte frumoasa... si cumintica!! felicitari inca odata!!!!!:-* si pentru tine si pentru fetita!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2008, 19:34 
Diva

Multumim fetelor!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2008, 17:19 
Diva

Mai fetelor unde aveti pozele cu bebeii? Ca eu una nu le-am? Oare chiar asa nu ma descurc?:wacko::-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2008, 16:33 
Diva

Citat:
Mai fetelor unde aveti pozele cu bebeii? Ca eu una nu le-am? Oare chiar asa nu ma descurc?:wacko::-`

Eleea pozele le gasesti daca apesi pe nick-ul fiecareia.:nwink:
Sa ne spui daca ai reusit.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: 5 luni!!!!!!!!!
MesajScris: 08 Iul 2008, 22:21 
Diva

:ndance: Am implinit 20 saptamani! suntem la jumatatea drumului! Pot spune ca l-am si simtit pe bebe! adica am simtit niste balonase, niste bule de aer in burtica!!! astept sa mai creasca sa-mi de-a semne mai evidente!!!! Cu caldurile astea, incercam sa nu circulam prea mult ziua! Oricum, noi, aici la Brasov suntem privilegiati!!! Ploua macar de doua ori pe saptamana, e muntele aproape si ne putem racori, cu putina atentie, nu avem de ce ne plange!!! Pupici tuturor si o vara care sa nu va creeze probleme!!! si vacante minunate, pentru cele care au parte de asa ceva! :-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: 5 luni!!!!!!!!!
MesajScris: 10 Iul 2008, 14:38 
Diva

Bravo Ela pentru primele miscari ale lui bebe. Sa te tii de-acum, incepe sa danseze.:nwink:

Bamba felicitari pentru mica crestina.:-*

Am pus cateva poze noi, asteptam sa se aprobe sa vedeti ce mari ne-am facut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2008, 14:57 
Diva

Citat:
:ndance: Am implinit 20 saptamani! suntem la jumatatea drumului! Pot spune ca l-am si simtit pe bebe! adica am simtit niste balonase, niste bule de aer in burtica!!! astept sa mai creasca sa-mi de-a semne mai evidente!!!! Cu caldurile astea, incercam sa nu circulam prea mult ziua! Oricum, noi, aici la Brasov suntem privilegiati!!! Ploua macar de doua ori pe saptamana, e muntele aproape si ne putem racori, cu putina atentie, nu avem de ce ne plange!!! Pupici tuturor si o vara care sa nu va creeze probleme!!! si vacante minunate, pentru cele care au parte de asa ceva! :-*

Bv Ela , felicitari ! si noi avem 27 sapt si 2 zile si danseaza tot timpul, asa ca sa fi pregatita:D ! dar spune-mi te rog, abia acum ai inceput sa-l simti pe bebe?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2008, 16:52 
Diva

Citat:

Bv Ela , felicitari ! si noi avem 27 sapt si 2 zile si danseaza tot timpul, asa ca sa fi pregatita:D ! dar spune-mi te rog, abia acum ai inceput sa-l simti pe bebe?

pai eu am simtit prima data la 18 saptamani...:) deci cred ca e normal la 20 de saptamani...:)

noi avem 33 de saptamani si o activitate de invidiat...avem program de seara si dimineata cu regularitate...deja miscarile imi provoaca discomfort dar e asa de bine sa simti ca misca...:)

sarcini usoare fetelor...si pupici bebelusilor...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2008, 17:29 
Diva

Citat:

pai eu am simtit prima data la 18 saptamani...:) deci cred ca e normal la 20 de saptamani...:)

noi avem 33 de saptamani si o activitate de invidiat...avem program de seara si dimineata cu regularitate...deja miscarile imi provoaca discomfort dar e asa de bine sa simti ca misca...:)

sarcini usoare fetelor...si pupici bebelusilor...:)

pai , nu am zis ca e anormal, doar ca si eu l-am simtit ceva mai devreme adik pe la 17 sapt, de aceea intrebam! stiu ca este posibil sa fie simtit si mai tarziu de 20 de sapt, nu este o regula !

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: help
MesajScris: 10 Iul 2008, 18:30 
Diva

buna fetelor...
mi-a cam intarziat...nu stiu sigur daca sunt insarcinata ,dar ma intreb daca voi ce vor zice cei din jurul nostru ...noi avem nunta abia la anul..si eu nu sunt adepta avortului...:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: help
MesajScris: 10 Iul 2008, 18:45 
Diva

Citat:
buna fetelor...
mi-a cam intarziat...nu stiu sigur daca sunt insarcinata ,dar ma intreb daca voi ce vor zice cei din jurul nostru ...noi avem nunta abia la anul..si eu nu sunt adepta avortului...:nbump:

ce conteaza ce zic cei din jur? este cea mai mare bucurie posibila, asa ca daca esti insarcinata, Felicitari !!!! fa-ti un test ca sa sti care cum sta treaba .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2008, 18:52 
Diva

Citat:

ce conteaza ce zic cei din jur? este cea mai mare bucurie posibila, asa ca daca esti insarcinata, Felicitari !!!! fa-ti un test ca sa sti care cum sta treaba .

stiti ma gandeam si ca la anul am licenta...nici nu stiu m-a bulversat chestia asta...dar ai dreptate primul pas e testul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2008, 19:15 
Diva

cine este in masura sa-mi explice si mie cum sta treaba cu urmatoarea chestie:
am auzit ca dupa ce termini facultatea ai 5 ani(atat are facultatea mea )pe cartea de munca,daca alta vechime nu am pe cartea de munca as putea sa iau indemnizatia pentru cresterea copilului?(?):-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2008, 01:21 
Diva

Citat:

L-am simtit prima data - asa cred eu! - pe 25 iunie! atunci avea 19 saptamani! se poate sa il fi simtit si mai devreme, dar m-am zis ca sunt gaze la stomac sau pe acolo! nu sunt sigura! dar medicul a zis ca e in regula, nu e neaparat nevoie sa fie foarte vioi! o sa ma linistesc pe 15 iulie cand merg la urmatorul control!!:. incerc sa fiu calma pana atunci! de fapt mereu ma ingrijorez, astept controlul lunar, atunci ma linstesc .... cateva zile :-` apoi incep iar cu grijile!!! chiar vorbeam cu o buna prietena - baietelul ei face doi ani pe 15! - ca odata ce descoperi ca ai un bebe in burtica incep ingrijorarile ...si grijile astea sunt pentru toata viata!!! :~*:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]