Citat:
Da intreaba-l din ce o face si daca e complicat. Sau daca ai un model pe hartie, cu dimensiuni si tot, da-mi-l si mie pe privat, te rog, ca l-as pune si eu pe tata-socru(X)
a avut intradevar placi subtiri eu le zic de lemn ca altfel nu stiu dar ca sa nu ma pierd in amanunte cand este gata si vopsita ii fac o poza si o pun aici ca si asa rochita ma chiunui sa o pozez da e asa bine pusa in sac ca am tot amanat si parca sa o pozez asa pe umeras....
eu ma gandesc ca, daca tot vreti sa construiti voi casuta, in loc de material lemnos mai bine folositi spuma de mare....polistiren...stiti despre ce vorbesc?(chestie dintr-aia care se foloseste in cutii pentru protectia aparatelor, etc) e mai usor de taiat, e mai usor si mult mai usor de imbinat,se poate taia linistit cu un cutter...si e si mai ieftin....stiu ca se gaseste la Metro, asta la noi...dar se vinde doar la baxuri destul de mari...
eu nu vreau casuta dar daca as vrea..cred ca ar fi cea mai buna alegere....desigur ca, din polistiren, nu faci o casuta foarte rezistenta, avand in vedere ca e material care se rupe relativ usor...dar pentru o nunta cred ca e ok...si usor de transportat...si oricum, nu cred ca o sa se sprijine nimeni de ea...sau sa o arunce de pamant...