Citat:
felicitari, Daria! ma bucur ca ai avut parte de o zi frumoasa! chiar m-am gandit azi la tine, undeva pe la ora pranzului...pupic si asteptam foto!
mersi ramonel, roxanica, laurita si bibi. v-am simtit pe toate langa mine

:-*:-*:-* spuneam ca revin cu povesti, o sa incerc sa povestesc o faza draguta de azi. noi dupa cum stiti nu am prea dat importanta evenimentului de la primarie. de dimineata cand ne-am trezit am zis totusi ca daca cumva s-a intamplat ceva cu dosarul nostru predat (am avut mici disensiuni cu doamna functionar public care a inregistrat dosarul, in ziua cand am depus actele..ca deh, exact cum observam ca statul nu te respecta, si functionarii sttului au acelasi respect..adica deloc). si am fost intrebati si un numar de tel cand am predat dosarul ca " daca se intampla ceva cu actele, ca doar vedete ce nebunie e aici la noi la primarie..sa stim de unde va luam sa mai aduceti altele".

:wacko: drept pt care azi de dimineata ne-am zis: daca cumva chiar s-a intamplat ceva? ia hai sa fugim pana acolo - primaria sectorului 2 fiind la 3 minut distanta de noi. am plecat pe o ploaie marunta si deasa; in fata primariei puhoi de lume. cei mai multi imbracati de la ora 11 in rochii de seara, lame sau catifea..ce sa mai, opulenta in toata regula

ne facem noi loc cu greu prin mormanul de lume din fata auzim si o dicsutie interesanta intre niste nuntasi care se trezisera ca arunca cu orez in alta pereche decat cea care trebuia si consumasera orezul, drept petru care sotia isi apostrofa nervoasa sotul ca sa se duca sa achizitioneze una bucata punga de la buticul din colt..si ajungem in primarie. acolo ne zicem numele unui domn care se ocupa cu securitatea

se uita el..zice nu sunteti. eu zic..nu se poate. pai..vedeti vreun calinescu zice el, pe lista? ma uit..nu eram...dar la ce sala zice el cu glas salvator. pai..cum? parca sala 2. a..pai adauga el important, de ce nu ziceti asa. si la sala 2 ne gasim pe lista. adica pe el, ca sotia, cantitate neglijabila, din lipsa de spatiu si probabil si economie facand statul la maculatura, nu exista trecuta pe foaie. am rasuflat usurati si ne-am intors acasa. nu de alta dar daca nu reuseam sa "bifam" actul legal nu mai puteam merge la biserica.