Ultima vizită a fost: Acum este 03 Mai 2025, 22:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Unde vreti sa fiti duse...cand veti fi
MesajScris: 24 Feb 2006, 14:23 
Veteran

cam ce locatii aveti in plan sa vizitati in timpul "rapirii"?:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 19:27 
Diva

Citat:

La mine in oras nu sunt prea multe optiuni. O sa ma duca sa bem un suc intr-o discoteca, probabil.
Pe o prietena de-a mea au dus-o la bowling. Si are poze in rochie de mireasa si pantofi de bowling, pe pista. E super;)

este super ideea cu pista....eu cred ca voi ajunge pe aeroport (ca e in spatele restaurantului ) :p:D:p:D:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 19:37 
Diva

Citat:

Si semnalizezi cu fustele pe pista?:D

as vrea eu ....dar nu prea cred ca mai e asa solicitat baneasa.....:((:( s-a dus de rapa... am inteles ca ar vrea sa-l inchida!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 19:55 
Diva

Citat:

Sa-l inchida? Da Blue Air nu de acolo decoleaza? Si Tiriac Air.... Ce o sa faca astia? Ca nu cred ca-i duce la Otopeni?

habar nu am.....scria intr-un ziar...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2006, 20:05 
Junior

Citat:

Asta e un motiv intemeiat, dar eu as lasa cameramanul acolo, sa pot sa-i urmaresc mai bine reactiile.:D

Am fost la o nunta unde rapitorii au cerut recompensa printre altele, un sac de cartofi:D
Au zis ca se pot lipsi de orice din ce au cerut, numai de sacul de cartofi, nu;)
Chestia e ca miresica a cerut o Skoda Fabia:D
Si a si primit-o;)

pe loc?(?)(!)B)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2006, 20:14 
Junior

al meu sot a aranjat inca de mult ca la nunta sa-si pazeaca miresele unul altuia...:mellow: ca daca din prima zi de insuratoare iti pierzi sotia... mai tarziu o sa fuga singura...):( si daca totusi ar fi cineva sa ma fure, m-ar putea duce la el la facultate sau mai incolo, la mare, sa deschidem noi sezonul de vara... dar sunt vreo 100 si ceva de trepte... cobori, cobori, dar mai trebuie sa le si urci... si...cu ditamai poalele... parca nu-mi vine... faza cu furatul mirelui de catre mireasa e misto... la noi eventual o sa fuga mirele, mireasa si cavalerul lor mic de onoare... sa mergem la mc donalds:ok::D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2006, 20:20 
Junior

am uitat sa precizez cu cine a stabilit: cu fratele lui...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2006, 20:29 
Junior

sotiorul meu face totul in asa fel incat sa iasa el in avantaj: interpreteaza tot ce ii spui... la faza cu sacul de cartofi, ar fi adus un sac DE cartofi nu CU cartofi pt ca nu s-a specificat. la nunta unor prieteni pt mireasa au cerut o sticla de pepsi, sa-i duca un inel (ca el era rocker si mai avea si altele pe deget, nu din alea babane :rocker: si un cercel ca avea si din ala. cu sotul meu trebuie sa vb clar asa incat sa stii ce vrei sa obtii. el ar fi dat o sticla goala de pepsi ca era plin pe acolo, inel lua de la vreuna si cercel la fel... si m-am suparat pe el ca se duce la alta din prima seara...sa-i ceara ceva:((:gun:):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2006, 23:37 
Diva

se pare ca ai un sot glumet...si se pare ca sunteti o familie reusita...sa iti traiasca !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 01:39 
Junior

Citat:
se pare ca ai un sot glumet...si se pare ca sunteti o familie reusita...sa iti traiasca !

multumesc mult si va urez tuturor sa aveti un sot asa ca al meu... cred ca este cel mai bun si intelegator din lume... si imi place ca ma alinta...cam mult, e adevarat!!!!!:heart::kiss: iar eu:love:;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 15:54 
Diva

Citat:
al meu sot a aranjat inca de mult ca la nunta sa-si pazeaca miresele unul altuia...:mellow: ca daca din prima zi de insuratoare iti pierzi sotia... mai tarziu o sa fuga singura...):( si daca totusi ar fi cineva sa ma fure, m-ar putea duce la el la facultate sau mai incolo, la mare, sa deschidem noi sezonul de vara... dar sunt vreo 100 si ceva de trepte... cobori, cobori, dar mai trebuie sa le si urci... si...cu ditamai poalele... parca nu-mi vine... faza cu furatul mirelui de catre mireasa e misto... la noi eventual o sa fuga mirele, mireasa si cavalerul lor mic de onoare... sa mergem la mc donalds:ok::D

Super ..;););););)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]