da, cu tine am impartasit mai multe poze. un mic schimb, ca pe vremuri surprizele de la guma de mestecat
despre "nedumerire" cum elegant ai numit-o, te inteleg si stiu ca ai si tu dreptate. insa...nu am simtit primaria ca fiind un eveniment important. cel putin nu pana am ajuns in sala. dar si in sala..nu am avut timp sa ne dezmeticim cu mars sau fara...pe noi ne-au definit blugii, ne-am simtit bine imbracati asa. nu-s genul (si nici andrei) care sa ne imbracam foarte eleganti, decat daca mergem la serate, petreceri aniversare importante sau chestii de genul asta. si acolo mergem destul de rar si cand trebuie - servici, obligatii. in rest, aniversari ale prietenilor, nunti sau botezuri, ne imbracam elegant dar nu exageram. acum insa, parca nu a fost cazul...nu mai trebuia sa ne jenam de nimeni, a fost ziua noastra si am vrut sa ne simtim bine total. mi-e greu sa cuprind tot ce am simtit pana la eveniment si ce a stat la baza hotararii noastre, tocmai pentru ca am fost spontani si am stiut ca asa ne vom simti cel mai bine.
iti multumesc mult de aprecieri.
si nu zic doar ca un schimb de complimente: si tu esti tare frumoasa si exterior dar si interior. si asta e o calitate destul de rara in lumea de azi.

Bravo Daria! Felicitari si casa de piatra! Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca nu v-ati stresat prea tare pentru o mica ceremonie. Ati facut foarte bine.