Citat:
cora...ca de obicei, sunt si eu vizata cand e vb de cearta.
cred ca am comentat la prea multe poze.
pe cuvant ca incerc sa ma abtin, dar aici era vb de o poza cu un model.nici macar nu era in pozqa persoana care a postat-o.si de-asta nu mi-am facut probleme cand am facut comentariul.
apoi, ma repet,stii ca nu suport prostia.si pe net, cum spunea una dintre fete ne este usor sa aruncam cu injurii stiind ca nu ne vede nimeni.te asigur ca niciodata nu o sa accept, indiferent daca este pe forum sau face to face sa ma supere cineva si sa ma jigneasca.Asa sunt cladita...
cat despre greselile gramaticale....daria in momentul in care se repeta, si vezi ca nu iese o fraza din care sa intelegi esenta...comentez, recunosc.la partea asta m-ai prins, poate nu fac bine.
dar, in tot raul si un bine, poate se invata ceva.
laura, dupa ce am scris acea remarca cu observatiile gramaticale am citit cele 44 de comentarii la poza rosiatica ca s-o numesc de acum asa. eu ma refeream la acele observatii ale unor alte utilizatoare, de genul m-a speriat se scrie sau nu cu liniuta. sunt remarci minore, poate cineva a scris asa din graba. era un comentariu la o poza de la galerie, unde cineva a scris "ma" vazut in loc de m-a vazut. si in loc safie comentata poza s-a trezit cineva foarte sec si rau sa ii atraga atentia cum se scrie. lucruri de genul asta mi se par clar intetnionate si special facute. insa, si vreau sa subliniez asta pentru ca este lucrul pentru care lupt zi de zi de care ma lovesc in atatea locuri: NU SUPORT AGRAMATII (agramatele), nu suport ignorantii (ignorantele) si in general pe toti acei care nu scriu si nu vorbesc corect romaneste; (si nu ma refer la nivelul folosirii pluralului sau ale adverbelor si pronumelor..ca doar acolo avem cel mai prost exemplu spre varful conducerii tarii), ci ma refer la vorbitul total gresit. si la agramatici, exact cum am mai spus o data. asa ca de data asta eu iti spun tie ca ai facut bine ca ai atras atentia.
da, cand e vorba de gusturi si de suflete, poti fi mai gingas sau mai elegant sau mai diplomat. dar cand e vorba de agresivitate si de ignoranta (nu mai vreau sa spun cuvantul cu "a" ca ma deprima) atunci cred ca e de datoria noastra sa atragem atentia.
cora..eu cred ca acest site este un formator de opinii, de gusturi si, de ce nu, de conduita. daca nu te ajuta si sa iti vezi si sa-ti indrepti defectele, inseamna ca nu prea isi indeplineste menirea in totalitate. dar eu cred ca se apropie de indeplinirea ei. chiar si prin divergente si certuri. hai sa privim si asa lucrurile, si poate o sa trecem si peste suparari si certuri mai usor si mai repede.

:-*:-*
asta pentru toate fetele de pe acest site, directe sau nu, banate sau nu, agramate sau nu. hai sa invatam din greseli.