Ultima vizită a fost: Acum este 03 Sep 2026, 06:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 23 Iul 2008, 03:36 
Diva

Citat:

ciudat, dar si eu am sentimentul asta, ca va cunosc.si ma descarc uneori aici, de multe ori cand nu am chef sa vb cu nimeni ce ma framanta.

:-*:-*me toooooo:-*:-*

fetelor...au sosit nervii..cei mai mari si parca situatiile cele mai stresante si mai "naspa". :wall::curse::((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 12:05 
Diva

Citat:

:-*:-*me toooooo:-*:-*

fetelor...au sosit nervii..cei mai mari si parca situatiile cele mai stresante si mai "naspa". :wall::curse::((

Neatza fetelor!

Am vazut si eu acum la galerie ca pe brunetika de fapt a deranjat-o modul meu de exprimare,"nu m-as imbraca niciodata cu asa ceva" si ar fi vrut sa fiu mai diplomata, ei uite ca nu pot fi ipocrita, dc sa zic eu ca este frumoasa, sau este uratica, daca rochia este urata cu spume? intotdeauna o sa spun ce cred. vad ca incep fetele sa devina sensibile, daca nu e numai miere nu e bine deloc :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 12:46 
Diva

Citat:

Neatza fetelor!

Am vazut si eu acum la galerie ca pe brunetika de fapt a deranjat-o modul meu de exprimare,"nu m-as imbraca niciodata cu asa ceva" si ar fi vrut sa fiu mai diplomata, ei uite ca nu pot fi ipocrita, dc sa zic eu ca este frumoasa, sau este uratica, daca rochia este urata cu spume? intotdeauna o sa spun ce cred. vad ca incep fetele sa devina sensibile, daca nu e numai miere nu e bine deloc :unsure:

Mai, nici eu nu pot sa fiu ipocrita...nu am de ce.uneori incerc sa menajez, sa nu fiu asa directa, mai ales cand e vb de mirese.
dar, nici pe mine nu m-a placut toata lumea si nu am fost menajata.si cele mai multe critici le-am primit la pozele cand am fost mireasa.de ce as fii eu mai blanda?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 14:21 
Diva

Citat:
Mai, nici eu nu pot sa fiu ipocrita...nu am de ce.uneori incerc sa menajez, sa nu fiu asa directa, mai ales cand e vb de mirese.
dar, nici pe mine nu m-a placut toata lumea si nu am fost menajata.si cele mai multe critici le-am primit la pozele cand am fost mireasa.de ce as fii eu mai blanda?

Neatza tuturor.
Sincer, sunt un pic dezamagita de toata faza asta cu celebra rochie rosie. Faptul ca un utilizator si-a cerut retragerea din cauza comentariilor voastre (care nici macar nu-l priveau, deci nu poate fi acuzat de subiectivism) mie mi se pare foarte trist. Probabil ca aceeasi parere ca brunetik o mai au si altii, care nu indraznesc sa o mai puna in cuvinte.

Paranteza:
Nu mi-a placut deloc comentariul tau, Ayrun: "brunetika nu am ajuns sa ma judeci tu pe mine pt gusturile si exprimarile mele." cand:
1. Comentariul brunetikai nu era un atac personal; spunea doar ca astfel de comentarii (precum al tau si al Laurei) suna rautacios.
2. Le acuzati mereu pe alte fete ca nu stiu sa primeasca comentarii negative, dar la urma urmei si voi ar trebui sa fiti dispuse sa acceptati niste comentarii negative legate de comentariile VOASTRE negative, nu? Ca principiul e acelasi... dreptul la o parere.
Am inchis paranteza.

Revenind la ideea centrala. Asa cum a recunoscut si Laura, asa cum a observat si brunetik, se comenteaza diferit in functie de persoana care a postat poza si acest lucru nu e corect fata de noii-veniti. O mireasa proaspat inscrisa pe site trebuie sa faca reale eforturi ca sa devina "insider" (si asta v-o spun din propria-mi experienta) cand de fapt, acest site ar trebui sa serveasca la informare in primul rand, si abia apoi la socializare.

Concluzia: va rog, asa cum v-am rugat si de alte dati (in particular) sa va auto-cenzurati. Inainte sa comentati cumva, ganditi-va: "asa i-as spune si prietenei mele daca mi-ar arata rochia asta?" pentru ca la urma urmei fiecare nou venit este un potential prieten, chiar daca are alte gusturi decat ale voastre.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 14:32 
Veteran

Citat:

Neatza tuturor.
Sincer, sunt un pic dezamagita de toata faza asta cu celebra rochie rosie. Faptul ca un utilizator si-a cerut retragerea din cauza comentariilor voastre (care nici macar nu-l priveau, deci nu poate fi acuzat de subiectivism) mie mi se pare foarte trist. Probabil ca aceeasi parere ca brunetik o mai au si altii, care nu indraznesc sa o mai puna in cuvinte.

Paranteza:
Nu mi-a placut deloc comentariul tau, Ayrun: "brunetika nu am ajuns sa ma judeci tu pe mine pt gusturile si exprimarile mele." cand:
1. Comentariul brunetikai nu era un atac personal; spunea doar ca astfel de comentarii (precum al tau si al Laurei) suna rautacios.
2. Le acuzati mereu pe alte fete ca nu stiu sa primeasca comentarii negative, dar la urma urmei si voi ar trebui sa fiti dispuse sa acceptati niste comentarii negative legate de comentariile VOASTRE negative, nu? Ca principiul e acelasi... dreptul la o parere.
Am inchis paranteza.

Revenind la ideea centrala. Asa cum a recunoscut si Laura, asa cum a observat si brunetik, se comenteaza diferit in functie de persoana care a postat poza si acest lucru nu e corect fata de noii-veniti. O mireasa proaspat inscrisa pe site trebuie sa faca reale eforturi ca sa devina "insider" (si asta v-o spun din propria-mi experienta) cand de fapt, acest site ar trebui sa serveasca la informare in primul rand, si abia apoi la socializare.

Concluzia: va rog, asa cum v-am rugat si de alte dati (in particular) sa va auto-cenzurati. Inainte sa comentati cumva, ganditi-va: "asa i-as spune si prietenei mele daca mi-ar arata rochia asta?" pentru ca la urma urmei fiecare nou venit este un potential prieten, chiar daca are alte gusturi decat ale voastre.

nu stiu de ce s-a ofilit fata cu rochia rosie asa rau. si eu am primit comentarii negative la o rochie postata de mine si nu m-am suparata asa rau. (cu riscul de a ma repeta cred ca s-a suparat de la faza nu nasa ei si rochia a pus capac). zic si eu:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 14:33 
Veteran

a si neatza fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 15:43 
Diva

coradyne, vreau si eu sa spun ceva..ma bag ca musca in lapte dar nu pe principiul cine se scuza se acuza(caci am postat si eu comentari, inclusiv la acea rochie rosie).

poate ca uneori comentariile au fost, sunt si vor fi tendentioase, cateodata poate chiar mai intepatoare. se prea poate. vreau doar sa spun ca nu cred ca menajeaza nimeni pe nimeni si nu cred ca se fac bisericute si favoruri. am observat pe acest site persoane carora le place doar sa critice, altele doar sa corecteze (e de ex o persoana care face observatii la greselile gramaticale..mie acolo mi se pare rautatea mai mare decat la faptul ca isi da cineva cu parerea proprie daca ii place sau nu ceva). am mai spus mai sus. si intr-o familie e asa, cateodata esti critic, cateodata esti blajin. nu poate fi totul intr-o singura culoare. si nu vom putea niciodata sa fim toti de-un singur fel si de-o singura parere. cred ca putem aprecia sinceritatea, chiar daca imbraca forme ascutite, care ranesc ..decat sa ne bucuram la fatzarnicie si falsitate. da, sunt de acord sa facem o introspectie intr-un caz de acest gen si sa ne gandim ca poate am exagerat sau, poate, puteam spune acelasi lucru dar sub o forma mai blanda si mai putin caustica. am acceptat intotdeauna parerile pro si contra atata timp cat au fost insostite de argumente. si am incercat intotdeauna sa explic de ce am optat pentru ceva. si cred ca in momentul in care faci asta, lumea chiar daca nu e de acord cu tine, macar iti respecta parerea. mi-ar placea sa invatam cu totii sa fim ingaduitori, iertatori si mai putin inversunati. dar toti..in ambele cazuri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 15:45 
Diva

Citat:
a si neatza fetelor!

neata fetelor!
Laura, uneori cred ca e mai usor sa te exprimi in scris si mai ales unor necunoscute si de aia ne destainuim aici...oricum eu va simt ff aproape si imi face bine sa "vb" cu voi.
Daria, nu mai fii stresata...traieste clipa si ia lucrurile asa cum sunt...sa fii fericita si iubita! si ai sa vezi ce dans veti face...sunt sigura!
Cora, ai dreptate...eu de asta prefer sa nu comentez foto ce nu imi plac pt ca nu vreau sa le fac pe fete sa sufere, mai ales dc au fost fff mandre de cum au aratat...oricu cert e ca totnul pe net e fff usor de interpretat si fiecare il simte in dif moduri, probabil ca ar trebui uneori sa folosim un "ton" mai cald, ca sa nu mai ranim..pt ca unele pers sunt mai sensibile...si eu am primit un comentariu mai aiurea cu priv la rochita mea...m-a suparat nu pot zice ca nu, dar nu am pus la suflet prea mult...pana la urma conteaza sa te simti tu bine in pielea ta si cu ce porti...va pupic pe toate!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 15:53 
Diva

eu m-am simtit intotdeauna bine cand am povestit aici. si am legat prietenii care sunt convinsa ca vor fi trainice si pe care stiu ca le voi pastra de-a lungul timpului.
si asa cum am fost integrata eu, am incercat si eu sa integrez la randul meu. e usor patetic, dar simteam nevoia sa o spun..pentru ca de multe ori, ne luam cu povesti si alte lucruri si nu spunem ceva atat de simplu si banal..ca de pilda un multumesc pentru un sfat, o parere, o problema. de asta vorbim...ca sa aflam cat mai multe, si sa vedem si cum nu am face si cum am face. nu poti sa stii ceva pana nu vezi toate optiunile. abia atunci ti-e clar.
ar trebui coradyne sa incercam sa facem o intalnire...cu miresele, foste, actuale si viitoare. si poate cunoscandu-ne va fi ceva in plus. mai ales ca de cele mai multe ori, parerea pe care i-o spui prieteni tale in fata, este diferita nu prin formularea ei gramaticala, ci prin ton si atitudine. si daca nu esti fata in fata cu o persoana, tot degeaba. internetul distorsioneaza mereu, formele virtuale de dialog nu vor fi niciodata fidele realitatii; si asta e un risc pe care trebuie sa ni-l asumam toti cei care stam de vorba aici sau oriunde in alta parte (virtuala).:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 15:58 
Diva

Citat:
eu m-am simtit intotdeauna bine cand am povestit aici. si am legat prietenii care sunt convinsa ca vor fi trainice si pe care stiu ca le voi pastra de-a lungul timpului.
si asa cum am fost integrata eu, am incercat si eu sa integrez la randul meu. e usor patetic, dar simteam nevoia sa o spun..pentru ca de multe ori, ne luam cu povesti si alte lucruri si nu spunem ceva atat de simplu si banal..ca de pilda un multumesc pentru un sfat, o parere, o problema. de asta vorbim...ca sa aflam cat mai multe, si sa vedem si cum nu am face si cum am face. nu poti sa stii ceva pana nu vezi toate optiunile. abia atunci ti-e clar.
ar trebui coradyne sa incercam sa facem o intalnire...cu miresele, foste, actuale si viitoare. si poate cunoscandu-ne va fi ceva in plus. mai ales ca de cele mai multe ori, parerea pe care i-o spui prieteni tale in fata, este diferita nu prin formularea ei gramaticala, ci prin ton si atitudine. si daca nu esti fata in fata cu o persoana, tot degeaba. internetul distorsioneaza mereu, formele virtuale de dialog nu vor fi niciodata fidele realitatii; si asta e un risc pe care trebuie sa ni-l asumam toti cei care stam de vorba aici sau oriunde in alta parte (virtuala).:-*

da, da, da...intalnire...vrem intalnire...:clap::hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 16:02 
Diva

Citat:

da, da, da...intalnire...vrem intalnire...:clap::hap_d:

fetele, ne mai intalnim sapt asta?:rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 16:04 
Diva

Citat:
coradyne, vreau si eu sa spun ceva..ma bag ca musca in lapte dar nu pe principiul cine se scuza se acuza(caci am postat si eu comentari, inclusiv la acea rochie rosie).

poate ca uneori comentariile au fost, sunt si vor fi tendentioase, cateodata poate chiar mai intepatoare. se prea poate. vreau doar sa spun ca nu cred ca menajeaza nimeni pe nimeni si nu cred ca se fac bisericute si favoruri. am observat pe acest site persoane carora le place doar sa critice, altele doar sa corecteze (e de ex o persoana care face observatii la greselile gramaticale..mie acolo mi se pare rautatea mai mare decat la faptul ca isi da cineva cu parerea proprie daca ii place sau nu ceva). am mai spus mai sus. si intr-o familie e asa, cateodata esti critic, cateodata esti blajin. nu poate fi totul intr-o singura culoare. si nu vom putea niciodata sa fim toti de-un singur fel si de-o singura parere. cred ca putem aprecia sinceritatea, chiar daca imbraca forme ascutite, care ranesc ..decat sa ne bucuram la fatzarnicie si falsitate. da, sunt de acord sa facem o introspectie intr-un caz de acest gen si sa ne gandim ca poate am exagerat sau, poate, puteam spune acelasi lucru dar sub o forma mai blanda si mai putin caustica. am acceptat intotdeauna parerile pro si contra atata timp cat au fost insostite de argumente. si am incercat intotdeauna sa explic de ce am optat pentru ceva. si cred ca in momentul in care faci asta, lumea chiar daca nu e de acord cu tine, macar iti respecta parerea. mi-ar placea sa invatam cu totii sa fim ingaduitori, iertatori si mai putin inversunati. dar toti..in ambele cazuri.

De asta am si pus acel mesaj public si nu am trimis mesaje private, ca pana acum: ca sa poata toata lumea punctul meu de vedere si sa discutam pe tema asta, ca sa ajungem la o "intelegere".
Nu vreau sa inteleaga cineva ca de acum inainte sa puna numai comentarii pozitive si fatarnice. Nu asta e ideea. Ideea este ca atunci cand pune un comentariu negativ (care oricum nu va pica tocmai bine celui care a posta poza, dupa cum a sesiizat si Roxana) sa fie un pic mai atent la cuvintele pe care le alege. Daca poate sa argumenteze de ce nu ii place, cu atat mai bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 16:47 
Diva

Citat:

De asta am si pus acel mesaj public si nu am trimis mesaje private, ca pana acum: ca sa poata toata lumea punctul meu de vedere si sa discutam pe tema asta, ca sa ajungem la o "intelegere".
Nu vreau sa inteleaga cineva ca de acum inainte sa puna numai comentarii pozitive si fatarnice. Nu asta e ideea. Ideea este ca atunci cand pune un comentariu negativ (care oricum nu va pica tocmai bine celui care a posta poza, dupa cum a sesiizat si Roxana) sa fie un pic mai atent la cuvintele pe care le alege. Daca poate sa argumenteze de ce nu ii place, cu atat mai bine.

pai asta si incerc sa spun (si) eu...ca poate daca vor fi mereu argumente, se vor intelege mai usor lucrurile si poate se vor si accepta mai usor. insotite bineinteles de mai multa blandete.
ma rog...sunt usor intristata fiindca abia acum am vazut comentariile (cele 44!!!!!!!) la acea poza. este atat de aiurea cand se divagheaza in asemenea hal. de ce n-om fi mai atenti? de ce nu avem mai multa grija de atitudinea noastra si de cuvintele grele pe care le aruncam? de ce insistam sa jignim si ne inversunam sa judecam??? si de ce nu admitem si parerile celorlalti? in fine, eu nu cred ca solutia e sa parasim site-ul ..ci sa incercam sa discutam. si sa ne spunem in continuarea parerile insotite de o blandete mai accentuata..tocmai ca sa menajam sensibilitatea unora. asta ar trebui sa avem mereu in minte. e pacat sa ne certam din asemenea prostii....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 16:50 
Diva

si eu m-am referit la acea fata care s-a incapatanat sa jigneasca atunci cand celelalte au fost sincere si chiar nu au mai scris la un moment dat. ea a acaparat toata pagina si a reusit sa transforme niste comentarii, banale poate, in ceva foarte personal si agresiv.
pacat....:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 17:42 
Diva

Citat:

Paranteza:

tin sa te contrazic. brunetika s-a referit exact la comentariul meu din moment ce m-a citat. + de asta uite-te sa vezi ce comentarii a facut domnisoara care a postat poza, tinand cont ca nu a jignit-o nimeni cu nimic, sa nu mai zic de mesaje private trimise cu fel si fel de injurii. a stat sa ne caute pozele la fiecare si sa ne ia la jignit, cauta si ai sa vezi, ei nu-i spui nimic?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 18:19 
Diva

Citat:

Neatza tuturor.

Paranteza:
Am inchis paranteza.

cora...ca de obicei, sunt si eu vizata cand e vb de cearta.
cred ca am comentat la prea multe poze.
pe cuvant ca incerc sa ma abtin, dar aici era vb de o poza cu un model.nici macar nu era in pozqa persoana care a postat-o.si de-asta nu mi-am facut probleme cand am facut comentariul.
apoi, ma repet,stii ca nu suport prostia.si pe net, cum spunea una dintre fete ne este usor sa aruncam cu injurii stiind ca nu ne vede nimeni.te asigur ca niciodata nu o sa accept, indiferent daca este pe forum sau face to face sa ma supere cineva si sa ma jigneasca.Asa sunt cladita...
cat despre greselile gramaticale....daria in momentul in care se repeta, si vezi ca nu iese o fraza din care sa intelegi esenta...comentez, recunosc.la partea asta m-ai prins, poate nu fac bine.
dar, in tot raul si un bine, poate se invata ceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 19:00 
Diva

Citat:

tin sa te contrazic. brunetika s-a referit exact la comentariul meu din moment ce m-a citat. + de asta uite-te sa vezi ce comentarii a facut domnisoara care a postat poza, tinand cont ca nu a jignit-o nimeni cu nimic, sa nu mai zic de mesaje private trimise cu fel si fel de injurii. a stat sa ne caute pozele la fiecare si sa ne ia la jignit, cauta si ai sa vezi, ei nu-i spui nimic?

1. Nu am negat ca brunetik s-a referit la comentariul tau (si al laurei, care suna apx. la fel). Am zis doar ca nu a zis nimic atat de "atacant" incat sa ii raspunzi asa de aspru. In plus de asta, exista si un punct 2. la paranteza mea, unde ziceam ca e dreptul ei sa comenteze un comentariu... Iti reprosam doar ca a sunat foarte "superior" si neprietenos "nu am ajuns sa ma judeci tu pe mine"...

2. Am luat masuri vizavi de fata respectiva, dupa cum poti vedea la Panoul de stiri. Oricum, dupa cum v-am mai zis si pe privat, in alte ocazii, argumentul "ea a inceput" sau "si ea a facut la fel" practic nu e un argument.

3. Cred ca v-ati dat si voi seama pana acum ca nu imi place sa fac suspendari, banari si sa dau avertismente cand e vorba de mirese. Imi place sa cred ca, asa cum zicea si Daria, certurile se pot evita cu putin tact din partea fiecareia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2008, 21:19 
Senior

ma bucur f tare knd vad k fata asta andreea a primit banare pt 10 zile,chiar isi merita pedeapsa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 00:45 
Diva

Citat:

fetelor, sunteti niste scumpe! ms de vb voastre!
nu ma stresez cu dulapul, serv si alte tampenii chestia e ca s-au adunat una peste alta...ceea ce conteaza e sanatatea si ma lupt sa o conving pe mama sa mearga la dr. a zis ca maine se programeaza. am sa o stresez maine la tal sa sune pe dr.
Laura, chiar dc sunteti niste necunoscute pt mine, totusi eu va consider prietenele mele...chiar dc virtuale...voi sunteti in fiec zi "alaturi" de mine si sunteti cele care stiti cele mai noi intamplari din viata mea...din pacate cu prietena mea vb destul de rar de ceva timp din cauza lipsei timpului, iar voi umpleti golul...asa am cu cine vb in fiec zi...ms pt tot!

Asa e. Si mie imi e usor sa va povestesc si sa ma descarc seara cand ajung de la serviciu. Plus ca, am mai spus-o pe undeva. Pentru mine povestile si nuntile voastre si mai ales bucuria si fericirea voastra m-au ajutat foarte mult in vara-toamna-iarna trecute cand al meu era in misiune in Afganistan. Asa eram de stresata si deprimata si abia asteptam sa intru pe forum sa citesc povestile voastre fericite si sa le astept pe ale mele. :-*:-*:-*:-*
PS. Si eu am fost nou venita. Daca eu si multe altele ne-am informat, ne-am integrat, am socializat si ne-am imprietenit pe acest forum, inseamna ca, in cazul celor care nu reusesc si mai starnesc si scandaluri, vina le apartine in cea mai mare parte. Noi restul cum am putut? Pt mine e ultimul comentariu pe tema asta. Mi-ar placea sa incheiem subiectul :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 00:52 
Diva

Citat:

cora...ca de obicei, sunt si eu vizata cand e vb de cearta.
cred ca am comentat la prea multe poze.
pe cuvant ca incerc sa ma abtin, dar aici era vb de o poza cu un model.nici macar nu era in pozqa persoana care a postat-o.si de-asta nu mi-am facut probleme cand am facut comentariul.
apoi, ma repet,stii ca nu suport prostia.si pe net, cum spunea una dintre fete ne este usor sa aruncam cu injurii stiind ca nu ne vede nimeni.te asigur ca niciodata nu o sa accept, indiferent daca este pe forum sau face to face sa ma supere cineva si sa ma jigneasca.Asa sunt cladita...
cat despre greselile gramaticale....daria in momentul in care se repeta, si vezi ca nu iese o fraza din care sa intelegi esenta...comentez, recunosc.la partea asta m-ai prins, poate nu fac bine.
dar, in tot raul si un bine, poate se invata ceva.
laura, dupa ce am scris acea remarca cu observatiile gramaticale am citit cele 44 de comentarii la poza rosiatica ca s-o numesc de acum asa. eu ma refeream la acele observatii ale unor alte utilizatoare, de genul m-a speriat se scrie sau nu cu liniuta. sunt remarci minore, poate cineva a scris asa din graba. era un comentariu la o poza de la galerie, unde cineva a scris "ma" vazut in loc de m-a vazut. si in loc safie comentata poza s-a trezit cineva foarte sec si rau sa ii atraga atentia cum se scrie. lucruri de genul asta mi se par clar intetnionate si special facute. insa, si vreau sa subliniez asta pentru ca este lucrul pentru care lupt zi de zi de care ma lovesc in atatea locuri: NU SUPORT AGRAMATII (agramatele), nu suport ignorantii (ignorantele) si in general pe toti acei care nu scriu si nu vorbesc corect romaneste; (si nu ma refer la nivelul folosirii pluralului sau ale adverbelor si pronumelor..ca doar acolo avem cel mai prost exemplu spre varful conducerii tarii), ci ma refer la vorbitul total gresit. si la agramatici, exact cum am mai spus o data. asa ca de data asta eu iti spun tie ca ai facut bine ca ai atras atentia.
da, cand e vorba de gusturi si de suflete, poti fi mai gingas sau mai elegant sau mai diplomat. dar cand e vorba de agresivitate si de ignoranta (nu mai vreau sa spun cuvantul cu "a" ca ma deprima) atunci cred ca e de datoria noastra sa atragem atentia.
cora..eu cred ca acest site este un formator de opinii, de gusturi si, de ce nu, de conduita. daca nu te ajuta si sa iti vezi si sa-ti indrepti defectele, inseamna ca nu prea isi indeplineste menirea in totalitate. dar eu cred ca se apropie de indeplinirea ei. chiar si prin divergente si certuri. hai sa privim si asa lucrurile, si poate o sa trecem si peste suparari si certuri mai usor si mai repede. :-*:-*:-*
asta pentru toate fetele de pe acest site, directe sau nu, banate sau nu, agramate sau nu. hai sa invatam din greseli.:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]