Ultima vizită a fost: Acum este 03 Sep 2026, 05:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 24 Iul 2008, 00:56 
Diva

daaa alinutza. hai sa intoarcem fila cu spune si cora si sa privim in fata. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 02:36 
Diva

Citat:
daaa alinutza. hai sa intoarcem fila cu spune si cora si sa privim in fata. :-*

buna seara, fetele!
Alina, ma bucur ca simti la fel si ca ti-e bine cu noi pe forum...si ma bucur ca te-ai integrat...toate am fost incepatoare si pan la urma ne-am adaptat si ne-am imprietenit cu veteranele:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 02:57 
Diva

Citat:

buna seara, fetele!
Alina, ma bucur ca simti la fel si ca ti-e bine cu noi pe forum...si ma bucur ca te-ai integrat...toate am fost incepatoare si pan la urma ne-am adaptat si ne-am imprietenit cu veteranele:ok:

da..chiar toate am fost incepatoare..
tin minte ca la prima poza pe care am postat-o , ginangelina mi-a spus ca aratam ca doua stafii.
apoi, pe forum ne certam de nenumarate ori, ca intra lumea numai sa citeasca discutiile noastre in contradictoriu.
dar...au fost certuri constructive(care apropoo chiar imi lipsesc...unde esti ginaangelina????).
Si, recunosc, ca am avut ceva de invatat de la femei inteligente care mi-au spus ce gresesc, nu m-au menajat.
Dar, scuzati nesimtirea,...de la o d-ra care nu stie nici sa vb corect romaneste...eu hiar nu am ce invata.Am ma multe pretentii de la mine.
Fetelor....pupici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 02:58 
Diva

Citat:

da..chiar toate am fost incepatoare..
tin minte ca la prima poza pe care am postat-o , ginangelina mi-a spus ca aratam ca doua stafii.
apoi, pe forum ne certam de nenumarate ori, ca intra lumea numai sa citeasca discutiile noastre in contradictoriu.
dar...au fost certuri constructive(care apropoo chiar imi lipsesc...unde esti ginaangelina????).
Si, recunosc, ca am avut ceva de invatat de la femei inteligente care mi-au spus ce gresesc, nu m-au menajat.
Dar, scuzati nesimtirea,...de la o d-ra care nu stie nici sa vb corect romaneste...eu hiar nu am ce invata.Am ma multe pretentii de la mine.
Fetelor....pupici.

noapte buna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 03:56 
Diva

Citat:

noapte buna!

noapte buna fetelor...speram ca maine sa fie o zi insorita din toate punctele de vedere.
vise senine :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 11:21 
Diva

Citat:

noapte buna fetelor...speram ca maine sa fie o zi insorita din toate punctele de vedere.
vise senine :hug:

buna dimineaa....din pacate nu se anunta zil insorite.
si eu...trebuie sa plec la Oradea...:wall::wall::wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 11:56 
Diva

Buna dimineata.
Sunt suparata a murit unchiul prietenului meu, ce mai este si viata asta.Chiar acuma cand mai avem si noi 2 luni pana la nunta.
Laura dar ce faci la Oradea pe vremea asta?In Bacau este o vreme de stat in casa, de numarat banii si de facut copii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 11:58 
Diva

Citat:
laura, dupa ce am scris acea remarca cu observatiile gramaticale am citit cele 44 de comentarii la poza rosiatica ca s-o numesc de acum asa. eu ma refeream la acele observatii ale unor alte utilizatoare, de genul m-a speriat se scrie sau nu cu liniuta. sunt remarci minore, poate cineva a scris asa din graba. era un comentariu la o poza de la galerie, unde cineva a scris "ma" vazut in loc de m-a vazut. si in loc safie comentata poza s-a trezit cineva foarte sec si rau sa ii atraga atentia cum se scrie. lucruri de genul asta mi se par clar intetnionate si special facute. insa, si vreau sa subliniez asta pentru ca este lucrul pentru care lupt zi de zi de care ma lovesc in atatea locuri: NU SUPORT AGRAMATII (agramatele), nu suport ignorantii (ignorantele) si in general pe toti acei care nu scriu si nu vorbesc corect romaneste; (si nu ma refer la nivelul folosirii pluralului sau ale adverbelor si pronumelor..ca doar acolo avem cel mai prost exemplu spre varful conducerii tarii), ci ma refer la vorbitul total gresit. si la agramatici, exact cum am mai spus o data. asa ca de data asta eu iti spun tie ca ai facut bine ca ai atras atentia.
da, cand e vorba de gusturi si de suflete, poti fi mai gingas sau mai elegant sau mai diplomat. dar cand e vorba de agresivitate si de ignoranta (nu mai vreau sa spun cuvantul cu "a" ca ma deprima) atunci cred ca e de datoria noastra sa atragem atentia.
cora..eu cred ca acest site este un formator de opinii, de gusturi si, de ce nu, de conduita. daca nu te ajuta si sa iti vezi si sa-ti indrepti defectele, inseamna ca nu prea isi indeplineste menirea in totalitate. dar eu cred ca se apropie de indeplinirea ei. chiar si prin divergente si certuri. hai sa privim si asa lucrurile, si poate o sa trecem si peste suparari si certuri mai usor si mai repede. :-*:-*:-*
asta pentru toate fetele de pe acest site, directe sau nu, banate sau nu, agramate sau nu. hai sa invatam din greseli.:flowers:

eu cred ca s'a exagerat prea mult cu rochia .... fiecare a exagerat in felul ei, mai mult sau mai putin ...dar ce ma iritat pe mine a fost faptul ca fetele se certau pe gramatica fiecaruia si pe faptul ca cineva vrea sau nu vrea sa se remarce pe site....am mai spus'o si o mai spun inca o data: pui o poza tre sa te astepti la tot felul de comentarii, e drept poate ca unele comentarii sunt deplasate sau altele sunt mai finute .... dar acum trebuie sa stim fiecare cand sa fim diplomate si sa incheiem o cearta cat mai frumos cu putinta... nu'i frumos ca daca te simti jignita sau poate ca ai fost jignita (vorbesc la general... sa nu se interpreteze gresit) cu ceva imediat trebuie sa se sara cu mesaje urate si amenintari si asa mai departe... eu cred ca se poate rezolva mai amical... si fetelor nu le mai dati apa la moara celor care reactioneaza ca si andreea2 sau ioan... sau multe altele .... nu le mai bagati in seama ...parerea mea
si acum revenind la lucruri mai frumoase ... organizam o intalnire ?:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 12:05 
Diva

Citat:

si acum revenind la lucruri mai frumoase ... organizam o intalnire ?:p

neatza, pe cand sa fie intalnirea? eu sambata imi aniversez parintii asa ca nu voi putea participa, sapt viitoare sunt libera!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 12:07 
Diva

Citat:

neatza, pe cand sa fie intalnirea? eu sambata imi aniversez parintii asa ca nu voi putea participa, sapt viitoare sunt libera!

pai sa vedem ce zic si fetele si poate ca daca o organizam saptamana viitoare poate participa si Daria?:p

PS: La multi ani parintilor tai !!!!:ncake:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 12:16 
Diva

Citat:

pai sa vedem ce zic si fetele si poate ca daca o organizam saptamana viitoare poate participa si Daria?:p

mersi serenutza :ndance: pai..saptamana viitoare voi fi doamna de 2 ori, asa ca ar trebui sa pot. programul meu (al nostru, trebuie sa il integrez si pe sotul meu in frazele mele de acum) de saptamana viitoare se anunta asa: plecare la baia mare luni,cu oprire prin sighisoara cred, stat vreo 3-4 zile in baia mare si intoarcere. as fi vrut sa stau mai mult acolo sa ma intorc martea cealalta la lucru dar e de munca, incepe un film, si trebuie sa ma intorc cat pot de repede. asa ca spre weekend voi fi pe aici.

buna dimineata..uitam sa zic...sunt acasa si iau micul dejun. pe urma mergem sa facem actele, buletinele adica. ma pregatesc pentru mici certuri si pe la politie..cand imi amintesc ce am patit la starea civila..imi dau seama ca e imposibil sa nu dam peste acelasi tip de functionari si la politie.:,:,:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 12:22 
Diva

Citat:

mersi serenutza :ndance: pai..saptamana viitoare voi fi doamna de 2 ori, asa ca ar trebui sa pot. programul meu (al nostru, trebuie sa il integrez si pe sotul meu in frazele mele de acum) de saptamana viitoare se anunta asa: plecare la baia mare luni,cu oprire prin sighisoara cred, stat vreo 3-4 zile in baia mare si intoarcere. as fi vrut sa stau mai mult acolo sa ma intorc martea cealalta la lucru dar e de munca, incepe un film, si trebuie sa ma intorc cat pot de repede. asa ca spre weekend voi fi pe aici.

buna dimineata..uitam sa zic...sunt acasa si iau micul dejun. pe urma mergem sa facem actele, buletinele adica. ma pregatesc pentru mici certuri si pe la politie..cand imi amintesc ce am patit la starea civila..imi dau seama ca e imposibil sa nu dam peste acelasi tip de functionari si la politie.:,:,:,

neata fetelor! eu sunt disponibila week-end-ul asta iar cel de sapt viitoare nu pt ca sunt libera si fug acasa. sapt viitoare as putea in timpul saptamanii, undeva luni, marti.
va pup si o zi frumoasa sa aveti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 12:37 
Diva

Citat:

si peste 2 zile vine ziua cea mare :ncouple:
iti urez distractie placuta .... casa de piatra si poate ca dupa ce te intorci din *saptaluna* de miere... poate ca ne anunti si u ca v'ati intors 3 :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 12:55 
Diva

Citat:
Buna dimineata.
Sunt suparata a murit unchiul prietenului meu, ce mai este si viata asta.Chiar acuma cand mai avem si noi 2 luni pana la nunta.
Laura dar ce faci la Oradea pe vremea asta?In Bacau este o vreme de stat in casa, de numarat banii si de facut copii.

Marry, condoliante!asa e viata, dar trebuie sa o luam ca atare, cu rele si bune!
:hug:fiti tari si aveti grija de voi si cei dragi!:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 13:51 
Senior

Buna.Logodnica sa ai parte de o nunta ca-n povesti.Numai bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 14:00 
Senior

Buna dimineata fetelor.Eu mi-am postat o poza cu rochita de la cununia civila la Rochii de nasa,seara etc si eu am primit mesaje nu tocmai favorabile,dar asta este.Eu m-am simtit super in rochita mea.O zi buna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 14:15 
Diva

Citat:
Buna dimineata fetelor.Eu mi-am postat o poza cu rochita de la cununia civila la Rochii de nasa,seara etc si eu am primit mesaje nu tocmai favorabile,dar asta este.Eu m-am simtit super in rochita mea.O zi buna

Buna dimineata,

Eu sunt intr-o alergatura continua (ar fi trebuit sa termin de dat invitatiile pana acum si eu am dat doar vreo 60%) si in plus, mai sunt inca o groaza de rezolvat, asa ca nu cred ca are rost sa va luati dupa mine in ceea ce priveste o posibila intalnire. Asta daca vroiati sa ma invitati... :-s :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 14:32 
Diva

Citat:

Buna dimineata,

Eu sunt intr-o alergatura continua (ar fi trebuit sa termin de dat invitatiile pana acum si eu am dat doar vreo 60%) si in plus, mai sunt inca o groaza de rezolvat, asa ca nu cred ca are rost sa va luati dupa mine in ceea ce priveste o posibila intalnire. Asta daca vroiati sa ma invitati... :-s :~*

normal...sunt bine venite toate fetele care vor sa ni se alature...acum sa vedem pe cand va fi si intalnirea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 15:19 
Diva

Citat:

MRS FRUMOS, TE PUP !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 16:32 
Diva

Citat:
MRS FRUMOS, TE PUP !

sa-ti traiasca parintii! multa sanatate si la multi ani!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]