Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 09:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vesnicele superstii!
MesajScris: 24 Feb 2006, 19:57 
Senior

Citat:
Fetelor, fiti optimiste!!!!
Daca voi care aveti nuntile mai prin vara va ingrijorati din cauza unei eventuale ploi, dar eu care am in octombrie (X) ce sa mai zic????? Eu nici nu vreau sa ma gandesc la problemele cauza de o vreme rea in octombrie, ca altfel....:gun:

Stai linistita... eu am calcat peste multe superstitii, am mancat si din oala, nashul meu e frate-miu etc.. si am avut nunta-n octombrie 2004... inainte c-o saptamana a fost frig si ploaie insa cu 2 zile inainte de nunta s-a facut o caldura ca-n august... deci... cum ti-i norocul.. nu te lua dupa nici o superstitie pt. ca-s vorbe babeshti de acu cateva secole.. suntem totusi in sec. XXI, asa ca s-or mai fi schimbat si superstitiile intre timp !! (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 20:00 
Senior

Citat:
Eu am o problema: vreau sa port perlute la nunta. La rochia pe care o am, nu pot sa-mi pun altceva. Da mama zice sa nu-mi pun perle ca ne vad toate babele....
Da eu imi pun de-alea artificiale, nu naturale, nu-i asa ca nu e acelasi lucru?

(X) asta-i superstitie la noi cu perlele... in alte tzari, sa porti perle la nunta inseamna dimpotriva, belshug, fericire, rafinament.. asa ca, poarta tu sanatoasa perle ca-s frumoase si elegante si lasa babele-n pace, atata subiect de barfa sa aiba si ele ca si-asa asta va fi ocupatzia lor toata nunta :devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 20:04 
Senior

Citat:

Maaaaaaaamaa! Nasul tau e frate-tau!!!!!!!!!!!!!
Si ce-au zis toate babele(X)(X)(X)

(X) Babele n-au prea stiut ca am facut nunta la sotul meu in orash si astfel babele au fost toate din partea lui, deci nu-mi cunosteau clanul :ok: In schimb au gasit alte motive de barfa de ma amuz si-acu.. de ex. cum de-am intrat in biserica cu voalul pe fatza..:unsure: acu 2 milioane de ani, doar virginele intrau cu voal pe fatza... so what ?! poate-oi fi fost virgina, ce ?! ehhh... o sa fie super amuzant, ai sa vezi :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 20:16 
Senior

Citat:
Si eu o sa intru cu voalul pe fata ce daca....:~*

Asa sa si faci.. daca ar fi sa ne luam dupa toate superstitiile si gurile babelor ar insemna sa ne calugarim de tot la propria nunta. Fa exact cum iti dicteaza sufletul, tine minte ca-i nunta TA, esti regina pt. o zi, deci profita !! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 19:07 
Diva

fiti atente!! ce mi-a zis soacra-mea!! Cica in biserica sa aveti grija ,...dupa ce va pune popa pirostriile in cap cand va aplecati sa sarutati biblia ...sa nu va cada din cap pirostria, .....ca asta inseamna ca o sa divortati de sotiorul vostru!:blink::blink::blink::rolleyes::unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 19:23 
Diva

Citat:

Eu sunt de parere ca nu conteaza daca mi-a cazut pirostria sau daca l-am calcat pe picior sau am purtat perle sau etc, etc, etc......Daca e sa fie, e, daca nu e sa fie....asta e. Numai de noi depinde si de cum ne purtam. Sigur nu o sa se intample o nenorocire din cauza ca nu stiu ce superstitie am tinut sau nu. Si daca e sa esueze casnicia,(Doamne fereste!Persoanele "de fata" se exclud) sigur nu o sa dau vina pe faptul ca am purtat perle la nunta....O sa fie din cauza ca noi n-am fost in stare sa reusim.
Sa nu te superi pe mine, da asa gandesc eu
:p Si parca si tu, nu?
Ii tot dau cu perlele pt ca azi am mers pana la banca si vorbeam cu fetele de acolo despre nunta si una dintre ele mi-a zis sa nu port perle sub nici o forma, ca ea a avut o casnicie nereusita din cauza asta.
Sa dam vina pe superstitiile astea inseamna sa nu ne asumam propriile greseli si sa nu invatam nimic din ele.
Asta inseamna ca la nunta viit fata aia nu o sa mai poarte perle, da in rest nu o sa incerce sa inteleaga si sa-si asume greselile de la casnicia trecuta, nu? Ca daca o casnicie esueaza, sigur nu e vina unuia, amandoi sunt de vina. Bine,exclud cazurile alea naspa de alcoolism si violenta ca nu cred ca e cazul sa le mentionam aici, ca... nu e cazul.
Eu am muncit din prima zi la relatia asta si sunt mandra de ce-am reusit. Da asta nu inseamna ca dupa nunta o s ama las pe tanjala si o sa astept sa vad ce se intampla. Nu! O sa muncesc in continuare. Si stiu ca si el o sa faca la fel.
Si voi tot asa sa faceti!:lips:

Gata! Mi-am varsat naduful:D

da.....ai zis bine.... ai punctat cu grija toate chestiile idioate!!stii asa mi-a zis..si la chestiile astea cu biserica...tind sa mai pun botul uneori :p:p:p:p:D:D desi de celelalte ..nici nu vreau sa aud! Si ai dreptate la chestia cu modul de a te conduce in viata!:wok::wok::ok::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 20:52 
Diva

Citat:

Superstitiile legate de biserica sunt o prostie (scuza-ma, poate soacra ta a fost bine intentionata), dar tocmai preotii sunt cei care ne spun sa nu credem in superstitii.
Eu cred ca puterea gandului e foarte mare si daca ti se intampla o chestie de-asta si tu crezi in ea, tot Universul o sa comploteze ca tie sa ti se intample. Daca nu crezi, nu te va afecta deloc.
Poate vi se pare ca vb aiurea cu Universul si puterea gandului, dar eu am avut foarte multe reusite in ultimul timp si cred ca e din cauza ca am fost optimista si mi-am dorit foarte mult ca aceste chestii sa mi se intample. Si s-au intamplat! Bine, sa nu credeti ca am stat in pat si am asteptat cu mainile in san. Am contribuit si eu, stiu, dar conteza sa gandesti pozitiv, sa pui binele in fata si sa stii foarte bine ce vrei.
Stiti voi... Be careful what you wish for...
Asa, daca stai cu frica in san si in orice moment astepti sa ti se intample ceva rau, normal ca ti se va intampla.

Si azi sunt cam logoreica:D Sau, ma rog, degetele mele sunt:D

mai......ce pot spune este urmatorul lucru...parca este cineva acolo sus ...care ne vede ..pe noi astia mici si prostuti..ca incercam sa ne facem noi nunta noastra...si ne da asa....cate "un sut in fund" ..dar care e de bine! Cand spun asta ma refer la o mutime de chestii care prea se leaga...:in scurt timp am rezolvat o multime de treburi legate de nunta si parca si banii ..pica asa din cer..E un "complot "care face numai bine !!:-`:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 21:06 
Diva

Citat:

mai......ce pot spune este urmatorul lucru...parca este cineva acolo sus ...care ne vede ..pe noi astia mici si prostuti..ca incercam sa ne facem noi nunta noastra...si ne da asa....cate "un sut in fund" ..dar care e de bine! Cand spun asta ma refer la o mutime de chestii care prea se leaga...:in scurt timp am rezolvat o multime de treburi legate de nunta si parca si banii ..pica asa din cer..E un "complot "care face numai bine !!:-`:-`:-`

daca "pica din cer" e super...sa le fie tuturor fetelor asa...si mie, normal...parca incepe sa ne mearga si noua mai bine, ca prea am fost dificile lunile astea ianuarie si februarie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 13:54 
Diva

Citat:

Exact asa simt si eu. Am rezolvat destul de multe si nu am avut banii stransi dinainte si uite ca nici n-am murit de foame, nici n-am ramas cu intretinerea neplatita:D. A fost un efort mai maricel, e adevarat, dar parca nu ne apasa chiar cum ne asteptam.
O fi...O:)O:)O:)O:)O:) Sigur trebuie as fie, ca altfel nu-mi explic:wok:

bunicul meu avea o vorba "daca Dumnezeu te-ajuta si glontul se face pluta". in alta ordine de idei, daca vrei cu adevarat, poti. si noi vrem sa ne facem nunta singuri. bine, ne-am dat seama ca asta nu e intru totul posibil, din salariile noastre (care sunt cam mititele :(). dar macar efortul parintilor sa fie minim. mai exact, toti banii pe care i-am primit (nu prea multi, ca n-am vrut sa cersim) ii vom da inapoi dupa nunta... :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 12:38 
Diva

Citat:

Da, si asa e OK.
De exemplu, noi nu am avut 10 mil atunci cand am platit avansul la restaurant. Pur si simplu nu am avut. Am luat de la ai lui si i-am dat inapoi cu prima ocazie.
Nu sunt tampita, daca am nevoie, iau, ca totusi si ei ne vor binele, dar facem tot posibilul sa ii dam inapoi cat mai repede.

La inceput Emil a vrut sa ii lasam pe parintii lui sa plateasca tot, dar pana la urma a inteles si el ca e mai elegant sa ne platim noi tot cand a venit vorba de bautura. Cand a auzit tatal lui cat wisky vrem sa luam.......i-a zis ca nu e sanatos la cap:D
Si asa, ne-am hotarat sa platim noi tot.

Da iar am deviat de la subiect:D
:p:D:p:D:~*:,

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]