Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 23:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bauturile
MesajScris: 24 Feb 2006, 14:45 
Veteran

Citat:

La mine 10% din consumatie, numai mancarea de la restaurant, vine 15 milioane. Mi se pare mult. Eu vreau sa dau cate 500000 la fiecare chelner si bucatareasa si nu cred ca ma duce la 15 milioane:)

da cam asa vine cu 10% asta e politica lor...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 19:24 
Diva

Citat:

La mine 10% din consumatie, numai mancarea de la restaurant, vine 15 milioane. Mi se pare mult. Eu vreau sa dau cate 500000 la fiecare chelner si bucatareasa si nu cred ca ma duce la 15 milioane:)

nu poti da numai 500 000. stiu un caz concret ...care la o nunta de 200 de persoane a dat la fiecare cate un milion ..( doua bucatarese, 5 chelneri)...si trebuie tinut cont ca nunta s-a tinut la tara ..la un camin cultural.B):ninja::rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2006, 11:09 
Senior

Fetelor, eu am cumparat deja vinul pentru nunta - e bine ca cei de la local nu ne/au impus de nici un fel bautura, ba chiar ne-au sfatuit, mai peste tot pe unde am fost, sa venim cu bautura noastra. in sfarsit, cum spuneam, am cumparat deja vinul de la murfatlar, dar s-au gasit cateva persoane sa imi spuna - dupa ce l-am cumparat - ca s-ar putea sa se strice! (nunta va fi pe 2 septembrie). dar eu stiu ca vinul, cu cat sta mai mult, cu atat e mai bun, nu-i asa? sper oricum, sa nu se altereze pana atunci ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2006, 16:38 
Senior

Citat:

:(( Cam au dreptate ce-i care ti-au zis. Vinul e bun cu cat sta mai mult, dar imbuteliat in anumite conditii si tratat. Intreaba pe cineva care se pricepe cum trebuie sa-l pastrati pana la nunta, in functie de ce recipiente ati folosit sa-l luati. Cel mai bine intrebi pe cineva avizat. Si daca chiar crezi ca nu se tine si iti e teama, ai mai avea o solutie: il vinzi cuiva care are curnad nunta, recuperezi banii, si atunci in apropiere de nunta cumperi altul. Si fratele meu cand a avut nunta a cumparat vinul, dar nu cu mai mult de o luna inainte, chiar mai putin parca, si a avut nunta in octombrie, spre sfarsit!%%-

l-am cumparat imbuteliat in sticle, asa cum il gasesti si la magazin, iar daca ar fi sa ma iau dupa eticheta lor, a fost imbuteliat pe 20 ianuarie. parca nu as crede ca o sa se strice ... dar totusi voi intreba. multumesc pentru sfat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2006, 23:45 
Diva

Citat:
la mine totul e inclus in meniu bautura .mancare,tort,sampanie,fructe,alune,suc...ce ziceti e bine?chiar si chelnerii,numai daca vreau sa le dau eu cate ceva sa se poarte si ei mai bine.si le voi da;)

e bine ca sunt incluse atata timp cat iti convine ce e inclus...daca iti convin fructele, tipurile de bauturi, etc...

la cat ajunge meniul tau?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2006, 12:06 
Senior

Citat:

Si eu am nunta in Constanta si chiar ma intrebam ce sa fac in privinta vinului. Am auzit ca este o crama buna in oras, tu l-ai luat de la magazin?
La ce restaurant faci nunta?

Vinul l-am luat de la Murfatlar (premiat cu eticheta cu porumbel, pret 51 mii/sticla). asta e vinul care ne place noua cel mai mult. uite nr de tel de la murfatlar: 706850 sau 706862. Nunta o facem la Camping S, in aer liber. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 15:11 
Diva

Citat:

l-am cumparat imbuteliat in sticle, asa cum il gasesti si la magazin, iar daca ar fi sa ma iau dupa eticheta lor, a fost imbuteliat pe 20 ianuarie. parca nu as crede ca o sa se strice ... dar totusi voi intreba. multumesc pentru sfat!

Deci ...nu este vin varsat ....cred ca rezista...cel varsat isi pierde din proprietati...se "rasufla" si face mucegai....Daca este imbuteliat de producator nu vad de ce nu ar rezisa...Totusi.....cred ca te -ai grabit!!:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 19:22 
Diva

Citat:

Si cel varsat se pastreaza, daca stii cum.
Socrul meu face la tara la parintii lui si il pastreaza de la un an la celalalt. cateodata si mai mult, ca nu prea are cine sa-l bea.:wok:

exact asa si la noi...socrul meu are vie acasa si face mult vin....foarte mult...si normal ca stie cum sa-l pastreze...
macar grija asta nu o avem...vinul si palinca sunt asigurate...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 14:30 
Diva

Citat:
am citit toate mesajele pana acum si vad ca numai socrul meu mi-a facut o lista de bauturi de o sa plece toti pe 5 carari:vrea sa fie sampanie,wiscky,gin,martini,cinzano,garrone,palinca,vin(X). voi nu credeti ca-i mult? eu cred ca-i enorm:unsure:...........o sa fie cam 100-110 pers si vrea sa luam 150-200 litri de vin,w-12 st, g-5 st, m-4 st, garrone+cinzano-8st, palinca-4 litrii..........:(........

5 carari este putin spus....poate 10...(X)(X)(X)(X)(X)...chiar ca e mult..dar poate ca el vrea "sa fie acolo" ...sa nu ramana fara...Oricum la final il poti lua inapoi..:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]