Citat:
Bebicu' face bine Bianca, doar ca ma bate de ma rupe

, imi da numai la ficat si nu prea mi-e bine, dar el este ok si asta e cel mai important, creste creste si tot creste, ce repede a trecut timpul, nu-mi vine sa cred ca putin mai este.
dragul de el:-*:-*pupicic la burtic:-*las ca vei vedea cand nu mai da decat din afara ce dor iti va fi uneori sa il bagi la loc:p
Maria si eu ca tine scumpa si mai ales ca am schimbat si locul de munca si in loc sa stau linistita cu ce stiam aici am luat-o de la capat si unii ar spune ca in 4 luni am avut timp de obisnuit dar la cat de diferit e totul si zilnic apare ceva absolut nou pt mine, dar e si placut:ok:concediul nostru a fost un weekend la baraj acum doua saptamani si cam atatic, dar n-a priitO:) chiar ii spuneam la puiutz ca dupa nunta nu vreau sa aud de nimic altceva decat de planuri de concediu, nu mutat nu casa nu masa, nimic. primul lucru luam bilete de concediu ca altfel:-`:-`:-`casa si masa dupa concediu:p
Doamne ce trece timpul vorba lui Ayrun...m-a luat melancolia aseara ma uitam la filmarea de la licenta de acu doi ani, ce vremuri de-mi spunea cineva atunci ca voi fi aici in 2 ani nu stiu de as fi crezut:~* e frumos...
gata cu melancoliile ca mai e si serviciul...Ayrun te-ai retras apropos de la servici sau?
Alinush era numai buna perioada de burlacit daca nu plecau fetele, ce nu le-ai retinut? eu cred ca voi sari peste petrecerea de burlacite, nu imi sta deloc mintea la asa ceva(?):p
astept cu nerabdare pozucile Dariutzei...pozeeeeee, hai cu pozeleeeeee
celelalte fete ce mai faceti? cum stati cu emotiile de nuntit/nasit/miresit?
iubi n-are costum:pil imbrac in bermude...Daria cred ca am reusi sa dam pe spate as spune ca am furat ideea de la tine cu blugii...cred ca ar veni soacrele cu interpolu peste tine:-`:nlol:
va pupacesc si va doresc o zi frumoasa!