Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 16:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: 5 luni!!!!!!!!!
MesajScris: 11 Iul 2008, 12:13 
Diva

Citat:
L-am simtit prima data - asa cred eu! - pe 25 iunie! atunci avea 19 saptamani! se poate sa il fi simtit si mai devreme, dar m-am zis ca sunt gaze la stomac sau pe acolo! nu sunt sigura! dar medicul a zis ca e in regula, nu e neaparat nevoie sa fie foarte vioi! o sa ma linistesc pe 15 iulie cand merg la urmatorul control!!:. incerc sa fiu calma pana atunci! de fapt mereu ma ingrijorez, astept controlul lunar, atunci ma linstesc .... cateva zile :-` apoi incep iar cu grijile!!! :~*:D

da, probabil, cum spuneam nu este o regula sa-l simti devreme ! si dc iti faci atatea griji, o sa vezi ca vei incepe sa-l simti din ce in ce mai bine si atunci sa te tii :D !
la noi este program regulat, dimineatza si seara si uneori si noaptea, dar e minunat ! nu-mi vine sa cred ca mai am o saptamana si fac 7 luni (X) ! ce repede trece timpul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2008, 00:41 
Diva

Bamba, felicitari pt crestinare micutei!
Miha, felicitari pt primele miscari ale bebelui! sanatate multa si sarcina usoara!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2008, 10:22 
Diva

Citat:
Bamba, felicitari pt crestinare micutei!
Miha, felicitari pt primele miscari ale bebelui! sanatate multa si sarcina usoara!

multumesc roxana...sambata asta o sa fim nasi la fetita prietenilor nostrii...care ii cu exact 6 sapt mai mica decat alexia...abia astept...n-am mai nasit pe nimeni pana acum...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2008, 12:57 
Diva

Citat:

multumesc roxana...sambata asta o sa fim nasi la fetita prietenilor nostrii...care ii cu exact 6 sapt mai mica decat alexia...abia astept...n-am mai nasit pe nimeni pana acum...

suuuper! eu am nasit cand am fost mai micuta, dar din pacate nu s-a tinut legatura intre familii...si imi doresc si eu tare mult sa nasesc (botez):love:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: E vacanta!!! gravidutele ce fac??!
MesajScris: 25 Iul 2008, 16:41 
Diva

:p Se vede ca este vara, ca e perioada concediilor ... slaba miscare pe aici! nu-i vorba, nici eu nu ma pot lauda ca am fost prea harnica cu intratul pe forum! dar avem alte griji nu? cele ca mine, cu aranjatul casei si pregatirile pentru sosirea micutului, restul .. cu plecatul in concediu!
Oricum astept vesti de la voi toate! Noi, adica Cosmin-Andrei (de ceva timp e forma finala!) si cu mine, suntem ok, el creste voiniceste in burtica, eu dau pe afara, acum sunt o gogosica si merg cu pasi repezi spre stadiul de elefantica! :ndance::hap_d: asa ca rad cu un ochi, cu gandul la bebelusul din burtica si ma umfla plansul cand ma uit in oglinda - de fapt nici nu e nevoie de oglinda, ca ma vad cat sunt! :cry: Dar, bine ca nu am alte probleme, nu? sunt sanatoasa, dorm toata noaptea, mananc cat trebuie, merg la job! No, gata, ca v-am facut capul calendar! pupicei si o vara frumoasa!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: E vacanta!!! gravidutele ce fac??!
MesajScris: 25 Iul 2008, 19:37 
Diva

Citat:
:p Se vede ca este vara, ca e perioada concediilor ... slaba miscare pe aici! nu-i vorba, nici eu nu ma pot lauda ca am fost prea harnica cu intratul pe forum! dar avem alte griji nu? cele ca mine, cu aranjatul casei si pregatirile pentru sosirea micutului, restul .. cu plecatul in concediu!
Oricum astept vesti de la voi toate! Noi, adica Cosmin-Andrei (de ceva timp e forma finala!) si cu mine, suntem ok, el creste voiniceste in burtica, eu dau pe afara, acum sunt o gogosica si merg cu pasi repezi spre stadiul de elefantica! :ndance::hap_d: asa ca rad cu un ochi, cu gandul la bebelusul din burtica si ma umfla plansul cand ma uit in oglinda - de fapt nici nu e nevoie de oglinda, ca ma vad cat sunt! :cry: Dar, bine ca nu am alte probleme, nu? sunt sanatoasa, dorm toata noaptea, mananc cat trebuie, merg la job! No, gata, ca v-am facut capul calendar! pupicei si o vara frumoasa!

ela!!!!ma bucur ca esti bine.Si tu...si bebelul.
Lasa ca vei scapa usor de kg in plus.ve vedea.
Asta nu e o problema...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2008, 03:07 
Diva

Citat:

Miha, ce ma bucur ca esti binesi tu si bebele! de kg vei scapa...sanatosi sa fiti! sarcina usoara in continuare!
asteptam vesti si de la celelalte viitoare si actuale mamici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2008, 08:35 
Diva

Citat:

Miha, ce ma bucur ca esti binesi tu si bebele! de kg vei scapa...sanatosi sa fiti! sarcina usoara in continuare!
asteptam vesti si de la celelalte viitoare si actuale mamici!

Ela ma bucur ca sunteti bine...eu nu mai sunt asa de optimista cu datul jos repede al kg...eu stagnez de 3 luni si ma enervez in fiecare zi...drept e ca nici nu tin dieta ca vreau sa ii mai dau lapte inca un pic la micutza...ma tot intreb starurile astea cum reusesc sa slabeasca zeci de kg in 3-4 sapt...uffff :))

Bebeii sa fie sanatosi ca noi....om ajunge cumva inapoi...si dupa aia iar de la cap ca imi doresc si al doilea bebe...si deja mi-i dor sa fie a mea miculutza...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2008, 16:48 
Diva

Ela sarcina usoara in continuare.:-*

Bamba stai linistita, eu stagnez de la nastere, de atunci n-am dat jos decat un kg, dar daca alaptez nici nu ma chinui, asa ca este timp, Mira e acum cea mai importanta.
Vedetele nu alapteaza si fac antrenamente intensive si impachetari si mii de masaje, etc, e normal sa-si revina repede la forma initiala.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2008, 22:17 
Diva

Buna dragelor! ma bucur sa va "aud"! Multumesc Roxana , Laura pentru urari! Ce sa zic Bamba si Oana?! probabil nu o sa putem da repede-repede kg jos dupa nastere, mai ales ca daca alaptezi trebuie sa ai un anume regim alimentar, etc, etc, intervin mai multi factori - unele slabim mai repede, altele mai greu!sora mea a slabit destul de repede, desi a alaptat, am o prietena care la botezul micutei ei (la doua luni) arata grozav! la mine orice mananc se pune, incerc sa am un regim echilibrat, nu beau sucuri, nu mananc prajituri ... dar fructele ingrasa la greu!:hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2008, 22:24 
Diva

Sunt usor invidioasa pe o coleguta care a nascut si arata bestial! dar ea mereu a fost slaba - chiar prea slaba - iar sarcina a implinit-o! ii doresc doar sa ramana asa cum este acum, sa nu mai slabeasca! In ceea ce ma priveste, mereu am avut forme! o sa imi dau silinta sa am grija si de bebelus si de mine! cel putin asa cred!!!!:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2008, 10:41 
Diva

Citat:
Ela sarcina usoara in continuare.:-*

Bamba stai linistita, eu stagnez de la nastere, de atunci n-am dat jos decat un kg, dar daca alaptez nici nu ma chinui, asa ca este timp, Mira e acum cea mai importanta.
Vedetele nu alapteaza si fac antrenamente intensive si impachetari si mii de masaje, etc, e normal sa-si revina repede la forma initiala.

Ce-ti mai face fetita Oana? Mai alaptezi inca? Alexia nu prea mai vrea san asa ca acum suntem in proces de trecere pe formula...mai mananca deocamdata dimineata si seara...cand are chef...asa ca se duce lapticul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2008, 16:20 
Diva

Bamba se duce lapticul, ce pacat. Si cum accepta laptele formula? Pe tine nu te dor sanii?
Mira papa laptic dupa fiecare masa, e inca preferatul ei. Sa o vezi cum sta in picioare aplecata cu titi in gura si bea, ca nu mai are stare sa stea in fundic. Si eu mai demult nu-i dadeam la 11 decat sucul de fructe si san la 15, dar imi explodau sanii si ma dureau si cand i-am zis pediatrului, a zis ca nu fac bine, ca daca am, sa-i dau dupa fiecare masa. Asa ca eu sunt tot o vacuta si Mira e inebunita dupa laptic. Tare greu va fi sa ne despatim de titi, dar inca nu ma gandesc la perioada aceea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2008, 19:53 
Diva

Dupa ce am incercat vreo 3 feluri de formula, am gasit una care ii place...pe primele 2 le-a vomat dupa exact 3 ore de m-am speriat de numa...iar la a treia nu i-a placut gustul (era cumva amaruie, iar laptele meu ii dulceag un pic)...acum am incercat Goodstart si asta ii place de numa...se uita la mine cum agit sticlutza si deja stie ca vine laptele...dar ma mir ca dimineata si cateodata seara mananca titi...acum am inceput si cu mancare solida asa ca e mai usor un pic...numai tot lapte ii place mai mult :)

sa stii ca o sa iti fie greu sa te desparti...la noi acum ii mai mult o dependenta a mea de chestia asta...ca ea cred ca demult ar fi renuntat la titi...eu am inceput treptat sa o trec pe formula...am renuntat prima data la o masa...nu m-am pompat...dupa cateva zile la inca una si tot nu m-am pompat....si incet am ajuns numai la dimineata si seara...corpul isi regleaza productia singur si nu m-au durut deloc...inca ma mir ca mai am lapte...aseara nu a vrut sa manance si m-am suparat pe ea...azi dim a vrut in schimb...ii cu toane :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2008, 13:44 
Diva

Citat:
Buna dragelor! ma bucur sa va "aud"! Multumesc Roxana , Laura pentru urari! Ce sa zic Bamba si Oana?! probabil nu o sa putem da repede-repede kg jos dupa nastere, mai ales ca daca alaptezi trebuie sa ai un anume regim alimentar, etc, etc, intervin mai multi factori - unele slabim mai repede, altele mai greu!sora mea a slabit destul de repede, desi a alaptat, am o prietena care la botezul micutei ei (la doua luni) arata grozav! la mine orice mananc se pune, incerc sa am un regim echilibrat, nu beau sucuri, nu mananc prajituri ... dar fructele ingrasa la greu!:hap_d:

Ela, ma bucur ca esti bine, cat despre kg-mele in plus nu cred ca este cazul sa te stresezi, important este sa te hranesti bine si sanatos, ai sa vezi ca dupa ce nasti o sa incepi usor usor sa le dai jos. Eu am vazut la prietenele mele ca asa s-a intamplat. Kg-mele nu ma preocupa absolut deloc! Pana acum eu am luat 9 kg si avem 30 de saptamani, cine stie cate oi mai lua de acum incolo :D !:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2008, 18:38 
Diva

Citat:

Pana acum eu am luat 9 kg si avem 30 de saptamani, cine stie cate oi mai lua de acum incolo :D !:hug:

:)Nici pe mine nu m-ar fi stresat 9 kg...dar 23 cred ca te-ar roade un pic si pe tine nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2008, 18:50 
Diva

Citat:

:)Nici pe mine nu m-ar fi stresat 9 kg...dar 23 cred ca te-ar roade un pic si pe tine nu?

Nu stiu, dar cred ca si asa tot nu m-as fi stresat prea tare, nu stiu in primul rand daca as fi ajuns la 23 kg, dar prietena mea a luat 25 de kg si in 6 - 8 luni arata f bine, a dat jos f mult. Acum depinde si de organismul fiecarei femei ! ideea e ca pt mine , asta nu este un motiv de stres !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2008, 19:33 
Diva

Citat:

Nu stiu, dar cred ca si asa tot nu m-as fi stresat prea tare, nu stiu in primul rand daca as fi ajuns la 23 kg, dar prietena mea a luat 25 de kg si in 6 - 8 luni arata f bine, a dat jos f mult. Acum depinde si de organismul fiecarei femei ! ideea e ca pt mine , asta nu este un motiv de stres !

nu va stresati de kg...sanatate sa fie...am o prietena care a luta in cele 9 luni de sarcina 30kg. dupa 6 luni daduse 20 jos...cam dupa 1 an un an jumate arata fff bine...deci se poate...:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2008, 19:59 
Diva

Citat:

nu va stresati de kg...sanatate sa fie...am o prietena care a luta in cele 9 luni de sarcina 30kg. dupa 6 luni daduse 20 jos...cam dupa 1 an un an jumate arata fff bine...deci se poate...:ok:

pai tocmai, eu nu ma stresez absolut deloc:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 03:29 
Diva

Citat:

pai tocmai, eu nu ma stresez absolut deloc:ok:

:napplause:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]