Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 10:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Fetelor...v-ar placea sa ne cunoastem mai bine
MesajScris: 25 Feb 2006, 18:14 
Veteran

sa-mi bag si eu codita...datorita faptului ca eu sunt tare departe de casa si in accelasi timp privata de prietenii si toate cele va pot zice ca citind in fiecare zi tot ce scrieti voi ma simt ca acasa...si imi gasesc un pic de liniste sufleteasca.Poate ziceti ca dau in SF sau poate am cazut eu in butoiul cu melancolie,dar va zic sincer ca imi prinde tare bine situl acesta.Eu va multumesc,chiar daca e indirect...Va pupacesc pe toate,multa bafta in tot ceea ce va propuneti sa faceti,mult noroc si fericire cat puteti duce...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2006, 18:08 
Diva

Citat:
sa-mi bag si eu codita...datorita faptului ca eu sunt tare departe de casa si in accelasi timp privata de prietenii si toate cele va pot zice ca citind in fiecare zi tot ce scrieti voi ma simt ca acasa...si imi gasesc un pic de liniste sufleteasca.Poate ziceti ca dau in SF sau poate am cazut eu in butoiul cu melancolie,dar va zic sincer ca imi prinde tare bine situl acesta.Eu va multumesc,chiar daca e indirect...Va pupacesc pe toate,multa bafta in tot ceea ce va propuneti sa faceti,mult noroc si fericire cat puteti duce...

cred ca toate ne simtim asa, ca e mai mult de cat un simplu site..e un loc intim de intalnire cu persoane care au aceleasi preocupari ca tine...
...si tu sa ai mult succes si sa iti mearga toate bine...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 20:34 
Diva

Citat:

Da:D
Eu pe unde ma duc o laud pe soacra-mea cat e de buna, cat ma iubeste......
Si am o prietena care zice ca e asa pana la nunta, sa fie sigura ca m-a prins si apoi......Mereu rade de mine cand ma aude.:D

dar tu ce crezi? o sa se schimbe?
si mie imi spune lumea tot asa...prea mult se insista cu asta...ca, cica, dupa nunta, din zana cea buna o sa se transforme in vrajitoarea pe matura...:) dar eu nu cred...cred in soacra mea si in sinceritatea si dezinteresul ei...sa imi traiasca, o iubesc mult !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 21:28 
Diva

Citat:

Nu cred ca o se schimbe. Eu am vazut si comportamentul celorlalti membri ai familiei vis-a-vis de ea. Toate verisoarele lui Emil (si are multe, crede-ma:D) sunt mai apropiate de ea decat de mamele lor.
Deci mi-e clar ca e o persoana buna pana in maduva oaselor;)
Nu exista persoana care sa poata disimula atata timp.
Sa ne traiasca la amandoua:lips::lips:
Si mamele ca ele au fost primele:D:lips::lips:

si mamele, da...desi mama mea e mai dificila...ma inteleg bine cu ea, dar atata timp cat zic ca ea...cu mama lui discut altfel...si in plus, din fericire, sunt cam singura fata din familia lui, asa mai apropiata...deci sunt destul de rasfatata...el mai are un frate dar pana sa se insoare...mai e ceva...asa ca eu sunt in prim plan...si ce-mi place...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 17:52 
Diva

Citat:

dar tu ce crezi? o sa se schimbe?
si mie imi spune lumea tot asa...prea mult se insista cu asta...ca, cica, dupa nunta, din zana cea buna o sa se transforme in vrajitoarea pe matura...:) dar eu nu cred...cred in soacra mea si in sinceritatea si dezinteresul ei...sa imi traiasca, o iubesc mult !

mai daca se schimba....asta e!! ghinion...de parca noi nu ne poutem schimba....o sa-mi fie mila de el ca o iubeste foarte mult(doar e mama lui). La mine nu cred ca e cazul sa se schimbe..ca si ea la randul ei a avut o scorpie de soacra ( si nu numai una ci 2, ca a fost casatorita de 2 ori), deci nu prea cred ca ar fi chiar atat de idioata incat sa ne puna si noua pielea pe bat cum a avut-o ea!:mellow::unsure::mellow::blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:36 
Diva

Citat:

La noi e alta situatie. El e singurul baiat din familie:D Toti fratii si toate surorile parintilor lui au facut numai fete. Si au facut cate 2-3 fete ca au tot incercat sa fac si un baiat:D Asa ca pe el il iubesc toti bunicii si toti unchii si matusile, etc...E lumina ochilor lor.
Emil e mai mare ca mine (el 32, eu 23 jumate) si pana la 29 de ani cand m-a cunoscut pe mine, el a fost cam crai si a cam umblat:~*dar n-a dus nici o fata acasa. Si toti erau disperati "ca nu se mai insoara o data".Va dati seama ce a fost pe ai lui(toti ai lui:wacko:) cand m-a prezentat pe mine familiei. Faza e ca primul contact pe care l-am avut cu familia lui a fost la o nunta si va dati seama ce a iesit.....

s-a gasit si nas de cojocul lui...:)
si tu,cum te intelegi cu atatea fete din familia lui?
mie imi place ca sunt baieti...adica fratele lui e copil inca, are 19 ani...si ceilalti, verisorii, tot baieti, nu prea am treaba cu ei...la ei in familie chiar se simte nevoia de o fata...si sper sa le daruiesc o nepotica...o sa ma iubeasca si mai mult, daca se poate asa ceva...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 23:58 
Diva

Citat:

Ma inteleg bine chiar cu toate fetele. E una care vorbeste cam mult si prost:~* (sunt rea, da asa e). Da aia e mai mare ca Emil, deci nu prea am tangente cu ea. Restul sunt super. Si nepoteii lui ma iubesc toti. Unele au fost cam grabite:D E una mai mica decat mine cu mult si deja are 2 copiluti. Sunt asa de frumosi....
Si apropo de copii, socrii mei cred ca ar vrea o fetita... daca ei au avut numai un baiat....
Da eu vreau un baietel:love:

sa ne dea Dumnezeu chiar ceea ce ne dorim...si daca cerem prea mult...e important sa ne dea copii sanatosi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 18:57 
Diva

Fetelor ajutati-ma si pe mine cu o informatie...cum ajung la magazinul Cocor?
vin in Bucuresti si trebuie sa ajung acolo dar nu stiu unde e...puteti sa imi dati niste detalii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 19:43 
Diva

Citat:
Fetelor ajutati-ma si pe mine cu o informatie...cum ajung la magazinul Cocor?
vin in Bucuresti si trebuie sa ajung acolo dar nu stiu unde e...puteti sa imi dati niste detalii?

gata...am gasit...B-dul I.C. Bratianu 29...de aici ma descurc...
noroc cu internetul asta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 14:01 
Diva

Citat:

gata...am gasit...B-dul I.C. Bratianu 29...de aici ma descurc...
noroc cu internetul asta...

gagalicea!!! e exact la piata unirii...mai exact cum emrgi de la unirii spre piata universitatii...pe partea dreapta vis-a vis de Sheriff's!! Drum Bun!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 18:04 
Diva

adevarul e ca mie mi-ar placea sa putem sa ne intalnim sa ne povestim si live fata in fata toate problemele nu credeti?
ca tot vorbiti si de iubitele noastre soacre ,vreau sa va zic ca este bine sa ne intelegem bine cu soacrele inainte de nunta sanu avem pe urma neplaceri si certuri. al meu iubitel se intelege cu ai mei,chestia e ca socrul meu nu prea vorbeste cu mine ,asa e genul lui cred. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 01:22 
Senior

va salut din nou si aici...
si eu cred la randul meu ca ar fi frumos sa tinem legatura dupa nunta, sa ne trimitem poze, sa ne dam cu parerile despre subiectele discutate aici, cum e cu socrii, cu familia, cum a fost in luna de miere..sunt lucruri care se intampla o data in viatza si merita impartasite intre noi. Cel putin eu...stiu sigur ca voi mai intra mult timp de acum incolo pe site..asa ca nu scapati de mine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 01:35 
Senior

Ca tot veni vorba de socrii :heart: scumpul meu Bogdan se intelege cu ai mei :wok: f bine, mama are mai multa baza in el decat in mine, iar cu tata, se intelege super. Fotbalul il vad impreuna, cartile le joaca in fiecare sambata sau duminica, se aseamana f mult intre ei, fiind si amandoi aceeasi zodie.AAhhh si nu pot sa va spun, chiar acum se uita amandoi la fotbal, al meu tata, tipa, tranteste, urla, iar puiul meu saracu, vorbeste asa calm si incet. :)) imi vine sa rad. Oricum, sa va spun si de ai lui, adik socrii mei. Mama lui ma place f mult, tine f mult la mine, imi face tot timpul poftele si-mi trimite pachete. Cand vreau sa gatesc ceva nou, o sun pe ea si-mi da reteta prin telefon, orice indicatii de care am nevoie. Este o femeie f buna si ar face orice pt familia ei. Sunt bucuroasa ca i-a dat o educatie buna puiului meu. De tata socru, stiu doar ca si el e f, f bun la suflet si ar ajuta pe oricine, insa nu am vb niciodata cu el, in 2 ani de zile, deoarece la fel cum spunea mai sus anca_voicu are un gen mai aparte al lui.

p.s. sper ca nu v-am plictisit..am simtit nevoia sa va spun si eu ce socrii minunati am :P

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]