Ca tot veni vorba de socrii

scumpul meu Bogdan se intelege cu ai mei

f bine, mama are mai multa baza in el decat in mine, iar cu tata, se intelege super. Fotbalul il vad impreuna, cartile le joaca in fiecare sambata sau duminica, se aseamana f mult intre ei, fiind si amandoi aceeasi zodie.AAhhh si nu pot sa va spun, chiar acum se uita amandoi la fotbal, al meu tata, tipa, tranteste, urla, iar puiul meu saracu, vorbeste asa calm si incet.

) imi vine sa rad. Oricum, sa va spun si de ai lui, adik socrii mei. Mama lui ma place f mult, tine f mult la mine, imi face tot timpul poftele si-mi trimite pachete. Cand vreau sa gatesc ceva nou, o sun pe ea si-mi da reteta prin telefon, orice indicatii de care am nevoie. Este o femeie f buna si ar face orice pt familia ei. Sunt bucuroasa ca i-a dat o educatie buna puiului meu. De tata socru, stiu doar ca si el e f, f bun la suflet si ar ajuta pe oricine, insa nu am vb niciodata cu el, in 2 ani de zile, deoarece la fel cum spunea mai sus anca_voicu are un gen mai aparte al lui.
p.s. sper ca nu v-am plictisit..am simtit nevoia sa va spun si eu ce socrii minunati am