ma bucur ca ai revenit brunetiko

daca ai insistat cu explicatiile, desi eu credeam ca intoarcem o fila, as vrea sa adaug si eu ceva. ai spus de comentariile fetelor; sa stii ca laura a comentat faptul ca nu ar fi ales tinuta casual pentru primarie. si nu cu mine, ci chiar la forumul cu specific. acolo unde se discuta despre ceremonia casatoriei, iti voi da si linkul de indata ce il gasesc. laura, alina, raluca, maria si chiar si bibi (care e foarte dulce si nu vrea sa supere pe nimeni niciodata si mi-e tare draga) dar si alte fete au comentat si mi-au zis fatis ca nu e normal din pct lor de vedere sa ma imbrac in blugi. eu mi-am sustinut parerea si convingerea. si dovada a fost chiar poza si ceea ce se vedea in poza. adica atitudinea si spiritul meu in fata unei asa zise ceremonii, cand statul nu te respecta si cand nici tu nu-l respecti pentru ca nu ai motive, este asta: casual. am vrut ca macar noi sa ne facem sa ne bucuram de acea zi si sa ne simtim bine daca statul nu a facut din ceremonie ceva special ci doar o bifare pe o LUUUNGA lista de bifari. si crede-ma ca ceea ce se vede in poze (la starea civila si la biserica) ma defineste perfect ca persoana. daca as fi stiut ca un costum sau o rochita ma va defini la starea civila, poate ca as fi trecut peste "respectul" statului si as fi purtat o tinuta mai pretentioasa.
in alta ordine de idei, la fiecare poza exista si explicatii. daca cea care pune poza isi motiveaza (nu e neaparat necesar, dar pentru a evita eventuale neintelegeri si pentru a ajuta lumea sa te inteleaga putin si sa inteleaga premizele evenimentului, ale pozei, ale persoanei) deci daca s-ar adauga si cateva explicatii, poate ar fi mai bine. nu incerc sa ma disculp si nici nu incerc sa disculp fetele. ci pur si simplu ca si tine incerc sa privesc obiectiv niste lucruri. si daca e sa o luam pe bune...am vazut aici la galerie niste chestii atat de grotesti si de kitchoase incat nu vreau sa mi le mai amintesc. nu am considerat ca merita deranjul de a le comenta. insa trebuie sa recunosc ca m-am bucurat ca alte fete puneau punctul pe I. deci hai sa nu mai aruncam cu pietre si sa ne gandim unpic si la situatiile similare in care poate ne-am aflat si la cum am reactionat.
uite ca am cautat intre timp linkul:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 34919&st=0
si asta e doar unul dintre linkuri.pentru ca fetele au mai comentat si la alte topicuri cand a venit vorba. deci vezi, nici tu nu stiai ca de fapt fetele au comentat, si te-ai pripit cu concluziile.
eu zic ca este o atat de nimica toata, incat sa trecem peste, sa nu mai revenim ca vor mai fi si alte neintelegeri care abia ne asteapta sa le devoram..asa ca sa avansam spre altele