Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 22:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 09 Aug 2008, 11:17 
Diva

Citat:

la cine te referi d-ra cand spui asta?

la noi s'a referit ... a vrut sa fie nesimtita.... si mai zice ca noi suntem rautacioase

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2008, 12:55 
Junior

Buna dimineata fetele mumoase:) ce faceti? v-ati trezit?:) eu beau cafeluta...care vrea putina cafea sa vina la mine:) pupici fetele si o zi absolut superba....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2008, 13:24 
Diva

Citat:
Buna dimineata fetele mumoase:) ce faceti? v-ati trezit?:) eu beau cafeluta...care vrea putina cafea sa vina la mine:) pupici fetele si o zi absolut superba....

buna dimineata....eu lucrez si astazi...:wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2008, 14:04 
Diva

Citat:

buna dimineata....eu lucrez si astazi...:wall:

neatza fetelor! si eu beau cafea , am avut o noapte zbuciumata !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2008, 14:06 
Diva

Citat:
Buna seara,
ai dreptate, clubul fetelor din "nordul Bucurestiului" nu poate fi deranjat! Nu te supara, oricum nu spun nimic interesant, folosesc doar forumul ca sa economiseasca banii de telefon. Atat. Nu sunt zgripturoaice, atata stiu sa faca.

:wall::wall::wall::wall:

domnisoara draga, mai bine ti-ai controla cuvintele inainte sa vorbesti, nu ne cunosti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2008, 14:15 
Diva

Citat:

Buna seara! Intru pe site e adevarat, ma uit la poze si pe forum dar nu intervin decat rar, Ayrun nu am trecut de nici o parte, nici nu stiam ca aici sunt grupuri (sensibile si ce-o mai fi), doar am constatat ca ati fost rautacioase si am spus ce cred am gresit cumva? Sau numai voi aveti dreptul sa spuneti adevarul? Eu nu am spus ca nu am ce discuta cu voi, doar ca ati devenit reci si am considerat ca nu mai am ce comenta aici,, ca nu as fi bagata in seama din cauza parerilor mele pe care le-am spus asta e tot! :ermm: O seara buna! :-*

pai treaba este ca nici eu nu stiam ca exista cluburi, iar rautacioase am fost de ce? ai mare dreptate, fiecare are dreptul sa spuna adevarul, iar eu il spun ceva mai direct, asta inseamna rautate? trebuie sa menajez pe cineva sau nu inteleg? pe mine m-ai vazut sa sar in sus cand cineva a comentat la vreo poza de-a mea? nu cred! spunea cineva ca prefera sa stea pe celalalt site unde fetele spun numai lucruri frumoase , ce frumos nu-i asa? sa arati ca o varza si fetele sa-ti spuna "vai ce frumoasa esti", doar ca sa nu te superi sau mai stiu eu ce. aici noi te asteptam cu drag, nu cred ca cineva are ceva cu tine, iar eu am sarit in sus pentru ca te legasei strict de comentariul meu ! cam atat! succes!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2008, 15:24 
Diva

buna fetelor. si eu muncesc azi, si de acasa si trec si pe la munca. si maine la fel :( desi..nu vreau..simt deja lipsa vacantei dupa nunta. si sunt asa in stare proasta. sper sa treaca.
ayrun de ce ai dormit zbuciumat? sunteti bine tu si bebele? :-*
brunetik eu sper ca totusi vei mai intra si vei mai scrie. esti o fata simpatica si cu mult bun simt. si ar trebui sa treci peste diferente de opinii sau gusturi..sau poate cateodata chiar si nervi. cand suntem irascibili, si fiecare dintre noi are astfel de momente..suntem si rai..si atunci trebuie sa luam si partile bune. si noi fetele de aici avem multe parti bune. asta conteaza mai mult..inclina balanta catre plus. asa ca hai sa trecem peste orice neintelegeri si sa uitam comentarii rautacioase (chiar asa...fraza cu clubul si cu nordul bucurestiului a fost GRATUITA, nu inteleg de ce ai zis-o mangaiko; cu atat mai mult cu cat noi fetele de aici suntem si din cluj si din suceava si din bucuresti si din oradea si din targu mures si din ploiesti si alexandria si constanta etc. deci chiar nu e exclusivitate. e o comunitate).
deci revenind la idee...hai sa trecem peste irascibilitati, peste momentele de intepaturi si peste dezamagiri...sa privim in fata, la ce mai avem de spus..nu mai conteaza (atat de mult) ce s-a spus. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2008, 17:07 
Junior

Ce faceti fetelor? dormiti?:) eu am un somnic in mine :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2008, 22:21 
Diva

Citat:
Ce faceti fetelor? dormiti?:) eu am un somnic in mine :))

am ajuns si eu in sf acasa.....sunt rupta de oboseala, dar trebuie sa mergem la intalnire cu finii ...in sfarsit ii cunoaste si ionut..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2008, 00:56 
Veteran

Citat:
buna fetelor. si eu muncesc azi, si de acasa si trec si pe la munca. si maine la fel :( desi..nu vreau..simt deja lipsa vacantei dupa nunta. si sunt asa in stare proasta. sper sa treaca.
ayrun de ce ai dormit zbuciumat? sunteti bine tu si bebele? :-*
brunetik eu sper ca totusi vei mai intra si vei mai scrie. esti o fata simpatica si cu mult bun simt. si ar trebui sa treci peste diferente de opinii sau gusturi..sau poate cateodata chiar si nervi. cand suntem irascibili, si fiecare dintre noi are astfel de momente..suntem si rai..si atunci trebuie sa luam si partile bune. si noi fetele de aici avem multe parti bune. asta conteaza mai mult..inclina balanta catre plus. asa ca hai sa trecem peste orice neintelegeri si sa uitam comentarii rautacioase (chiar asa...fraza cu clubul si cu nordul bucurestiului a fost GRATUITA, nu inteleg de ce ai zis-o mangaiko; cu atat mai mult cu cat noi fetele de aici suntem si din cluj si din suceava si din bucuresti si din oradea si din targu mures si din ploiesti si alexandria si constanta etc. deci chiar nu e exclusivitate. e o comunitate).
deci revenind la idee...hai sa trecem peste irascibilitati, peste momentele de intepaturi si peste dezamagiri...sa privim in fata, la ce mai avem de spus..nu mai conteaza (atat de mult) ce s-a spus. :-*

Buna seara! Daria ai foarte mare dreptate, astea trec nu sunt lucruri din care sa faci mare tam-tam, dar atunci eram suparata si m-au suparat si mai tare fetele cu comentariile lor, corect gusturile nu se discuta si in nici un caz nu sunt motive de cearta dar putina diplomatie ar trebui nu? :ok: am vazut la galerie niste chestii foarte urate si cateodata n-am comentat, iar cand am comentat, cred eu, fara sa jignesc, un simplu "nu-mi place", sau sa dai argumente contra cred ca ajunge, si nu e necesar sa spui :"vai ce urat e, nu m-as duce nici la gunoi cu asa ceva" etc (am dat doar niste exemple de la mine), eu ma gandesc mereu inainte sa deschid gura pe cine ranesc. Merg pe premiza ca persoana care a postat o anumita poza poate suferi la niste comentarii mai putin diplomatice nu? acum nu inseamna ca acea persoana e prea sensibila ayrun cred ca orice caracter ai avea tot te-ar deranja nu? Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun si scuzati-ma daca am mai gresit sau nu am fost coerenta in scris dar sunt obosita si putin cam intuneric :wacko: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2008, 01:12 
Veteran

Si inca o chestie si gata: ati vazut probabil ca am spus atunci ca nu puteti sa fiti sincere cu toate, atunci a mai contribuit si o poza de la daria de la cununia civila (daria sa nu te superi te rog)am vrut sa nu spun dar zic totusi. laura a comentat la o fata nu mai stiu sigur cine era, ca a avut o tinuta de zi normala la cununie si parul necoafat, apoi toate fetele au zis ca da e o zi speciala etc, apoi la daria am vazut ca a fost la fel, in blugi, lejera si la ea am vazut numai comentarii bune, nimic de zis daria este o fata speciala care te face sa zambesti numai cand o privesti :D, pt mine asta a fost o alta chestie, adica v-ati contrazis. Atat am avut de spus, o noapte buna si vise placute %%-:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2008, 03:08 
Diva

ma bucur ca ai revenit brunetiko :napplause: daca ai insistat cu explicatiile, desi eu credeam ca intoarcem o fila, as vrea sa adaug si eu ceva. ai spus de comentariile fetelor; sa stii ca laura a comentat faptul ca nu ar fi ales tinuta casual pentru primarie. si nu cu mine, ci chiar la forumul cu specific. acolo unde se discuta despre ceremonia casatoriei, iti voi da si linkul de indata ce il gasesc. laura, alina, raluca, maria si chiar si bibi (care e foarte dulce si nu vrea sa supere pe nimeni niciodata si mi-e tare draga) dar si alte fete au comentat si mi-au zis fatis ca nu e normal din pct lor de vedere sa ma imbrac in blugi. eu mi-am sustinut parerea si convingerea. si dovada a fost chiar poza si ceea ce se vedea in poza. adica atitudinea si spiritul meu in fata unei asa zise ceremonii, cand statul nu te respecta si cand nici tu nu-l respecti pentru ca nu ai motive, este asta: casual. am vrut ca macar noi sa ne facem sa ne bucuram de acea zi si sa ne simtim bine daca statul nu a facut din ceremonie ceva special ci doar o bifare pe o LUUUNGA lista de bifari. si crede-ma ca ceea ce se vede in poze (la starea civila si la biserica) ma defineste perfect ca persoana. daca as fi stiut ca un costum sau o rochita ma va defini la starea civila, poate ca as fi trecut peste "respectul" statului si as fi purtat o tinuta mai pretentioasa.
in alta ordine de idei, la fiecare poza exista si explicatii. daca cea care pune poza isi motiveaza (nu e neaparat necesar, dar pentru a evita eventuale neintelegeri si pentru a ajuta lumea sa te inteleaga putin si sa inteleaga premizele evenimentului, ale pozei, ale persoanei) deci daca s-ar adauga si cateva explicatii, poate ar fi mai bine. nu incerc sa ma disculp si nici nu incerc sa disculp fetele. ci pur si simplu ca si tine incerc sa privesc obiectiv niste lucruri. si daca e sa o luam pe bune...am vazut aici la galerie niste chestii atat de grotesti si de kitchoase incat nu vreau sa mi le mai amintesc. nu am considerat ca merita deranjul de a le comenta. insa trebuie sa recunosc ca m-am bucurat ca alte fete puneau punctul pe I. deci hai sa nu mai aruncam cu pietre si sa ne gandim unpic si la situatiile similare in care poate ne-am aflat si la cum am reactionat.
uite ca am cautat intre timp linkul: https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 34919&st=0
si asta e doar unul dintre linkuri.pentru ca fetele au mai comentat si la alte topicuri cand a venit vorba. deci vezi, nici tu nu stiai ca de fapt fetele au comentat, si te-ai pripit cu concluziile. :nwink:
eu zic ca este o atat de nimica toata, incat sa trecem peste, sa nu mai revenim ca vor mai fi si alte neintelegeri care abia ne asteapta sa le devoram..asa ca sa avansam spre altele :p :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2008, 03:51 
Diva

Citat:
ma bucur ca ai revenit brunetiko :napplause: daca ai insistat cu explicatiile, desi eu credeam ca intoarcem o fila, as vrea sa adaug si eu ceva. ai spus de comentariile fetelor; sa stii ca laura a comentat faptul ca nu ar fi ales tinuta casual pentru primarie. si nu cu mine, ci chiar la forumul cu specific. acolo unde se discuta despre ceremonia casatoriei, iti voi da si linkul de indata ce il gasesc. laura, alina, raluca, maria si chiar si bibi (care e foarte dulce si nu vrea sa supere pe nimeni niciodata si mi-e tare draga) dar si alte fete au comentat si mi-au zis fatis ca nu e normal din pct lor de vedere sa ma imbrac in blugi. eu mi-am sustinut parerea si convingerea. si dovada a fost chiar poza si ceea ce se vedea in poza. adica atitudinea si spiritul meu in fata unei asa zise ceremonii, cand statul nu te respecta si cand nici tu nu-l respecti pentru ca nu ai motive, este asta: casual. am vrut ca macar noi sa ne facem sa ne bucuram de acea zi si sa ne simtim bine daca statul nu a facut din ceremonie ceva special ci doar o bifare pe o LUUUNGA lista de bifari. si crede-ma ca ceea ce se vede in poze (la starea civila si la biserica) ma defineste perfect ca persoana. daca as fi stiut ca un costum sau o rochita ma va defini la starea civila, poate ca as fi trecut peste "respectul" statului si as fi purtat o tinuta mai pretentioasa.
in alta ordine de idei, la fiecare poza exista si explicatii. daca cea care pune poza isi motiveaza (nu e neaparat necesar, dar pentru a evita eventuale neintelegeri si pentru a ajuta lumea sa te inteleaga putin si sa inteleaga premizele evenimentului, ale pozei, ale persoanei) deci daca s-ar adauga si cateva explicatii, poate ar fi mai bine. nu incerc sa ma disculp si nici nu incerc sa disculp fetele. ci pur si simplu ca si tine incerc sa privesc obiectiv niste lucruri. si daca e sa o luam pe bune...am vazut aici la galerie niste chestii atat de grotesti si de kitchoase incat nu vreau sa mi le mai amintesc. nu am considerat ca merita deranjul de a le comenta. insa trebuie sa recunosc ca m-am bucurat ca alte fete puneau punctul pe I. deci hai sa nu mai aruncam cu pietre si sa ne gandim unpic si la situatiile similare in care poate ne-am aflat si la cum am reactionat.
uite ca am cautat intre timp linkul: https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 34919&st=0
si asta e doar unul dintre linkuri.pentru ca fetele au mai comentat si la alte topicuri cand a venit vorba. deci vezi, nici tu nu stiai ca de fapt fetele au comentat, si te-ai pripit cu concluziile. :nwink:
eu zic ca este o atat de nimica toata, incat sa trecem peste, sa nu mai revenim ca vor mai fi si alte neintelegeri care abia ne asteapta sa le devoram..asa ca sa avansam spre altele :p :-*

da....am comentat si dupa ce am vazut pozele cu tine in blugi...poate trebuia sa comentez la poza sa fie corect...nu?
brunetik...ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune.stii doar ca astea sunt amanunte care nu conteaza.
acuma serios...daca tu ai pune o poza la care eu comentez...te-ar afecta asa de tare?
eu sincer, am dormit foarte bine noaptea, chiar daca fetele mi-au spus ca am avut freza batraneasca, sau buchetul nu a fost frumos, bijuteriile ieftine si cate si mai cate.
nu am pretentia sa placa la toata lumea...si nici nu o sa dau explicatii unor persoane care nu sunt importante pt mine..?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2008, 00:07 
Diva

buna seara fetelor :p ... unde ati disparut toate ?:njump:
ouch my head hurts ... a naibii migrema :wall::wall::wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2008, 00:44 
Diva

Citat:
buna seara fetelor :p ... unde ati disparut toate ?:njump:
ouch my head hurts ... a naibii migrema :wall::wall::wall:

eu ma uit la noaptea erorilor...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2008, 01:56 
Veteran

Buna seara! Daria ai foarte mare dreptate cu statul, referitor la opinii eu m-am referit doar la galerie nu si la forum ca discutia nu am vazut-o :-`(nu toata lumea e activa pe forum. Bun aveti dreptate, poate am gresit si eu O:) dar gata cu subiectul asta ca devine plictisitor tare nu? :-`:p. Laura daca as pune o poza la galerie si ai comenta: "nu-mi place deloc, nu e genul" nu as avea nimic de spus, dar daca ai spune: " ce panarama de rochie, urata cu draci, varza, terminata" etc (am dat doar exemple) cu siguranta m-ar deranja! :eek: Gata ajunge da? somn usor am fugit la somnic :.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2008, 11:36 
Diva

Buna dimineata fetelor.
O saptamana cat mai linistita.
Bibisor cum stai cu emotiile, vad ca mai ai doar 5 zile?
Fetelor nu va mai agitati atata, fiecare cu gusturile si cu parerile ei.Mie una sincer imi plac persoanele directe care spun verde-n fata, nu cele lingusitoare.
Eu una sincer nu m-as supara daca cineva mi-ar spune ca nu ia placut rochia mea buchetul si restul(cand o sa le postez dupa nunta), este parea persoanei respectivei.Asa ca fiecare cu parerile si gusturile ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2008, 12:44 
Diva

Citat:
Buna dimineata fetelor.
O saptamana cat mai linistita.
Bibisor cum stai cu emotiile, vad ca mai ai doar 5 zile?
Fetelor nu va mai agitati atata, fiecare cu gusturile si cu parerile ei.Mie una sincer imi plac persoanele directe care spun verde-n fata, nu cele lingusitoare.
Eu una sincer nu m-as supara daca cineva mi-ar spune ca nu ia placut rochia mea buchetul si restul(cand o sa le postez dupa nunta), este parea persoanei respectivei.Asa ca fiecare cu parerile si gusturile ei.

buna dimineata, fetelor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2008, 13:05 
Junior

Buna dimineata fetele mumoase:)eu beau cafeluta....cine mai vrea?:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2008, 13:14 
Diva

Citat:
Buna dimineata fetele mumoase:)eu beau cafeluta....cine mai vrea?:)

hmmmm....cafeluta?cred ca ies si eu in oras sa beau una...ca sunt rupta e oboseala

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]