Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 17:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Voalul
MesajScris: 23 Feb 2006, 16:57 
Diva

Citat:

Pai tot de unde iti iei rochita cred ca rezolvi
daca ai ceva floricele la rochita, poate iti fac ele ceva fain!:wok:

E dragutza...dar...vrei cu flori sa fie coronitza aia?? eu vreau sa fie cu pietricele ca la printzese!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 19:35 
Diva

Citat:
Ginuto,
Ai zis ca pui la galerie o poza cu ceva cu floricele de pus la gat. Unde ai pus-o ca nu prea o vad?:~*:blink:

am zis ca pun o rochitza cu broderie...am pus-o si cucu ....nu o gasesc,...mai bine iti dau mail
:(:(:(:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 19:43 
Senior

Citat:

Eu vreau unul mai lungut. Dar inca nu m-am hotarat daca sa fie brodat sau.

Citesc si ma minunez.. mi se pare oarecum ciudat sa-ti procuri trusoul de mireasa pe bucatzi. Eu le-am avut pe toate-o-data si de-aia mi se pare normal ca rochia de mireasa sa se vanda cu tot cu voal, pt. ca cel care creeaza modelul stie cel mai bine ce fel de voal se asorteaza. La mine rochia se face cu tot cu voal.. mi se pare absolut normal.. iar daca cuiva nu-i place voalul (nu mi s-a-ntamplat inca :) ) se poate modifica folosind aceeasi gama de material si nuantza. Daca ti le iei pe bucatzi rishti sa nu potrivesti la fix nici materialul nici culoarea si probabil ca imaginea de ansamblu nu va mai fi placuta vederii. Asta e opinia mea... O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 20:08 
Senior

Citat:

Pai au vrut alea sa-mi vanda si voal, da n-am vrut sa-l iau ca aveau numai de tul si mie imi inspira o perdea tulul ala, deci vreau voalul din altceva.
Da nu stiu ce ar merge la rochia aia.
De unde am luat-o eu, nu e atelier. Rochiile sunt aduse de afara de undeva. Si nu stiu daca aia fac un voal special pt fiecare rochie. Eu stiu ca alea aveau numai perdea acolo.
Si nici organza nu stiu daca merge cu mat de la rochia mea ca mi-a zis dna aia ca materialul e un fel de tafta mai plina, n-am inteles prea bine, poate tu intelegi. Oricum, nu am mai vazut rochii din mat ala. Nici pe la targuri:D
Si acum sunt in impas. O sa vb cu fata aia de acolo, poate pana la nunta mea mai aduce rochii, sa vina si cu un voal care sa mearga si cu manusi. Ca vreau manusi scurte, mai transparente, da am gasit numai prea inchise sau prea albe.
Doamne! Ce chef de vorba am avut azi!:D

Probabil ca rochia ta e din tafta mata si daca are si ceva broderie atunci nu merge decat un voal simplu. Daca nu-ti place voalul din tul, ai mai putea opta pt. "voalul spuma" care da bine cu materialul mat. In niciun caz nu merge voal din organza pt. ca-i lucios si destul de tare.. tie ti-ar trebui deva mai fluid si oarecum mat. Cred ca te-am zapacit de tot azi... (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 20:35 
Senior

Citat:

Da, m-ai zapacit. Chiar stii ce vorbesti:ok:
Mai zi de ala spuma cum e? Ca suna bine.
Rochie fildes, voal spuma.... Ce mai....
Unde se gaseste si cum sa ma exprim? Chiar asa. Ce-mi place(X)(X)
Da ce culoare merge cu culoare rochiei mele? Acum ca stii despre ce e vorba....:D

Ideal ar fi sa gasesti exact la aceeasi nunatza: alb-fildesh (eventual sa iei o bucatzica de material din rochie cu tine, de la tiv, de undeva) si sa cautzi prin magazine de materiale sau direct in cele cu rochii de mireasa. Voalul spuma asa se cheama, intreaba direct daca au "voal spuma" pe nunatza rochiei tale. Voalul spuma are o textura aparte... mi-i cam greu sa-ti explic.. :blink: ceva intre voal (voal nu tul) si organza dar cu o textura aparte, semi-transparent. Cunoscatoarele de la magazine ar trebui sa stie despre ce e vorba. Incearca B) si tine-ma la curent.. daca nu gasesti, poate-ti fac eu rost de ceva mostre sa-ti faci o idee.
Cam asta a fost pt. azi, un week-end cat mai placut !!! :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2006, 11:04 
Senior

Citat:
super!!!unde va avea loc????pe malul marii????:lips:

da, pe malul marii va avea loc ;) am gasit un camping cu plaja privata si cu terasa chiar aproape de plaja :D daca in privinta "voalului" m-am hotarat, inca nu stiu in ce stil sa imi fac rochia ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 13:26 
Diva

Citat:

da, pe malul marii va avea loc ;) am gasit un camping cu plaja privata si cu terasa chiar aproape de plaja :D daca in privinta "voalului" m-am hotarat, inca nu stiu in ce stil sa imi fac rochia ...

las' ca daca vezi cateva poze de pe la galerie sau de pe net....iti vine tie inspiratia!!%%-:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 18:39 
Senior

m-au zapacit cu gatitul miresei si cu legatoarea... ca imi trebuie "neaparat" voal si un batic sau o palarie ... uff, sa ma mai lase in pace, m-au zapacit!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 18:46 
Senior

Citat:

Fata nu trebuie s afaci nimic din ce nu vrei.
Da din ce povestesti tu nu prea vrei sa faci nunta, vrei sa faci un chef. Toti se agita in jurul tau pentru ca se pregatesc de nunta, da cred ca tu ai o surpriza pt ei.:p

mda ... dar s-ar putea sa cedez nervos la presiunile celor din jur ... incerc sa ma tin cat mai tare pe pozitii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 20:11 
Senior

Citat:
m-au zapacit cu gatitul miresei si cu legatoarea... ca imi trebuie "neaparat" voal si un batic sau o palarie ... uff, sa ma mai lase in pace, m-au zapacit!(X)

Poti sa te "strecori" printre traditzii.. in loc de batic, palarie, ia-ti o esarfa, ceva foarte finutz si-n ton cu rochia, pe care nasha sau cine-ti va scoate voalul sa ti-o prinda in locul voalului. Asa-i impaci pe toti si esti si tu multumita B)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 20:40 
Diva

Citat:

Fata nu trebuie s afaci nimic din ce nu vrei.
Da din ce povestesti tu nu prea vrei sa faci nunta, vrei sa faci un chef. Toti se agita in jurul tau pentru ca se pregatesc de nunta, da cred ca tu ai o surpriza pt ei.:p

hihihihi.....ea o sa-i uimeasca pe toti cu partyul din spatele nuntii!!(X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 13:02 
Diva

Citat:

Am avut niste prieteni care cand s-au casatorit nu au vrut sub nici o forma sa faca nunta-nunta. Si au facut o petrecere fara rochie de mireasa, fara cocarde, decoratiuni si toate astea cu care ne batem noi capul, fara meniu de nunta, adik au avut doar 2 feluri de mancare si a fost super OK. Bine, ca ei cand povestesc nu zic "la noi la nunta...", da noi mereu zicem "la voi la nunta..."
A fost OK si DJ-ul care a fost la ei, o sa vina si la mine;);)

ia sa te intreb ceva...pana la urma tu de unde iei voalul?? ca eu am tot cascat gura prin magazine si nu am vazut nimik interesant!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]