Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 21:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 12 Aug 2008, 15:07 
Diva

Citat:
buna dimineata !
aici https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... =-1&open=-
1https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php?ai=23801&st=0&filter=-1&open=-1

Fetelor,
Haideti sa stabilim o chestie: noi vrem sa va lasam sa vorbiti, sa schimbati pareri, recomandari si critici. Si nu numai pe privat. Deci nu consideram reclama cand o mireasa vine si spune "mi-am luat rochia de la x".
Consideram reclama cand o mireasa spune ceva de genul "firma x e cea mai tare, duceti-va buluc acolo ca restul toti sunt varza" sau, si mai rau, cand furnizorul insusi ne povesteste cum a inventat el roata si a descoperit focul, deci e cel mai cel.
Iar cand vi se trimit mesaje private nesolicitate de la diversi binevoitori, e chiar grav de tot...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Aug 2008, 15:11 
Diva

neata fetelor. cora...mai aveti putin :party: cum e? cum stati cu pregatirile? ce ati facut cu invitatiile, florile, aranjamentele?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Aug 2008, 15:20 
Diva

Citat:
neata fetelor. cora...mai aveti putin :party: cum e? cum stati cu pregatirile? ce ati facut cu invitatiile, florile, aranjamentele?

Uff.. mai avem foarte putin. Si inca atatea de facut. Am rezolvat cu invitatiile, dar inca mai avem de dat cateva dintre ele desi e cam tarziu... tinand cont ca noi am scris in invitatie ca vrem confirmarile pana pe 7 august.:~* Mi-a venit si rochia, astazi voi merge cu ea la ajustari. Cu florile nu am mari griji, deoarece am mare incredere in tipa care mi le face... si am zis ca o las sa faca tot ce vrea ea, sau aproape. :)
Am mari probleme insa cu rochia de cununie civila. Nu gasesc pe nicaieri nimic interesant. Am umblat in mallul din vitan, in cel din militari si in cel din baneasa si nimic... Incep sa disper. :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Aug 2008, 16:47 
Diva

Citat:

Uff.. mai avem foarte putin. Si inca atatea de facut. Am rezolvat cu invitatiile, dar inca mai avem de dat cateva dintre ele desi e cam tarziu... tinand cont ca noi am scris in invitatie ca vrem confirmarile pana pe 7 august.:~* Mi-a venit si rochia, astazi voi merge cu ea la ajustari. Cu florile nu am mari griji, deoarece am mare incredere in tipa care mi le face... si am zis ca o las sa faca tot ce vrea ea, sau aproape. :)
Am mari probleme insa cu rochia de cununie civila. Nu gasesc pe nicaieri nimic interesant. Am umblat in mallul din vitan, in cel din militari si in cel din baneasa si nimic... Incep sa disper. :cry:

Da' nu te mai stresa, ca atunci cand esti mai stresat si mai agitat nu gasesti. Usurel, azi intr-un loc, maine in altul..., nu se poate sa nu gasesti ceva. La cat de mare e Bucurestiul. Sau, eventual, la un sfarsit de saptamana mai mergi si in provincie pe undeva, te si plimbi, te relaxezi si poate si gasesti ceva. Sper! bafta! Oricum vei rezolva! :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Aug 2008, 18:27 
Diva

cum de nu gasesti...ca sunt rochite dragute in malul din baneasa...am vazut eu cateva f dragute..si la reduceri. ai incercat la zara? acolo am vazut frumoase. si la ziggo si la onl (desi alea de la only sunt jenant de scumpe). daca nu vrei ceva f pretentios poti incerca la un magazin pe undeva pe pache protopopescu. au modele dragute, de toate felurile.
dar ce stil cauti? si vrei rochita? sau costumas?
cat despre invitatii...nu te stresa prea tare ca si noi am intarziat nitel cu ultimele...dar daca prietenii stiu deja
invitatia e doar completare. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Aug 2008, 18:46 
Diva

Citat:
cum de nu gasesti...ca sunt rochite dragute in malul din baneasa...am vazut eu cateva f dragute..si la reduceri. ai incercat la zara? acolo am vazut frumoase. si la ziggo si la onl (desi alea de la only sunt jenant de scumpe). daca nu vrei ceva f pretentios poti incerca la un magazin pe undeva pe pache protopopescu. au modele dragute, de toate felurile.
dar ce stil cauti? si vrei rochita? sau costumas?
cat despre invitatii...nu te stresa prea tare ca si noi am intarziat nitel cu ultimele...dar daca prietenii stiu deja
invitatia e doar completare. :-*

Partea proasta e ca m-am trezit la momentul nepotrivit: rochitele de vara au cam fost la reduceri si s-au cam terminat deja. Cele de toamna sunt triste si terne... Asta e problema mea. La Zara acum nu au decat 2 rochite: ambele aceeasi croiala, difera culoarea si sunt in variantele lunga si scurta.

Stiu ce vreau: vreau rochita. Roz, daca se poate! :p Uni, daca se poate! Cu funda, daca se poate! Dintr-un material un pic lucios, daca se poate! Care sa aiba o croiala avantajoasa nu mulata pe burtica... :~* Daca se poate, desigur. Ce? E mult?:party:

Zi-mi te rog de magazinul de pe Pache... Cum se cheama?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Aug 2008, 22:03 
Diva

Citat:

Partea proasta e ca m-am trezit la momentul nepotrivit: rochitele de vara au cam fost la reduceri si s-au cam terminat deja. Cele de toamna sunt triste si terne... Asta e problema mea. La Zara acum nu au decat 2 rochite: ambele aceeasi croiala, difera culoarea si sunt in variantele lunga si scurta.

Stiu ce vreau: vreau rochita. Roz, daca se poate! :p Uni, daca se poate! Cu funda, daca se poate! Dintr-un material un pic lucios, daca se poate! Care sa aiba o croiala avantajoasa nu mulata pe burtica... :~* Daca se poate, desigur. Ce? E mult?:party:

Zi-mi te rog de magazinul de pe Pache... Cum se cheama?

vaaai, a mea e roz (spre fucsia), uni are si u mica fundita, dar nu e lucioasa si e cam pe corp... cumnata mea si-a luat ceva frumos de la irina Schroter, da... daca tu ai idee clara pt ce vrei... Dar acum, daca nu gasesti mai lasi de la tine nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 00:22 
Diva

da, si eu am vrut sa recomad irina schrotter..insa preturile sunt cam maricele..adica sub 12 milioane nu gasesti. insa materialele si croiala sunt superbe!! merita sa incerci macar. nu mai zic de culori..bleo, roz, turcoaz, lila..si toata gama acestor culori..deschise, inchise..
magazinul de pe pache se cheama Giulia. au 2 magazine, unul langa foisor si altul pe soseaua iancului, pe partea dreapta cum mergi spre delfinului. insa...nu-s deloc irina schrotter..sunt asa..mai satin, mai matase..nicidecum voal sau organza.. ma mai gandesc pana maine si iti mai spun pe unde am mai vazut ceva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 01:10 
Diva

Citat:
da, si eu am vrut sa recomad irina schrotter..insa preturile sunt cam maricele..adica sub 12 milioane nu gasesti. insa materialele si croiala sunt superbe!! merita sa incerci macar. nu mai zic de culori..bleo, roz, turcoaz, lila..si toata gama acestor culori..deschise, inchise..
magazinul de pe pache se cheama Giulia. au 2 magazine, unul langa foisor si altul pe soseaua iancului, pe partea dreapta cum mergi spre delfinului. insa...nu-s deloc irina schrotter..sunt asa..mai satin, mai matase..nicidecum voal sau organza.. ma mai gandesc pana maine si iti mai spun pe unde am mai vazut ceva

buna seara fetelor!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 01:48 
Diva

Citat:

buna seara fetelor!:-*

buna seara, buna seara!ce faci roxana?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 01:58 
Diva

Citat:

buna seara, buna seara!ce faci roxana?

buna, Laura!
bine, sunt cam obo si acum ma preg de nani!
tu ce mai faci? cum mai merg preg de nasit? ce ati primit frumos cadou?

somn dulce si o zi usoara maine!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 02:08 
Diva

Citat:

buna, Laura!
bine, sunt cam obo si acum ma preg de nani!
tu ce mai faci? cum mai merg preg de nasit? ce ati primit frumos cadou?

somn dulce si o zi usoara maine!:-*

da chiar..m-am luat cu munca (si in weekend) si am uitat sa te intreb laura cum a fost cu nasii? ziceai ca l-au placut pe sotul ta :rofl: super. inseamna ca veti fi nasi veseli si in largul vostru:-* sa dea Domnul sa mearga totul bine. si va merge %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 02:11 
Diva

roxana, cum merge munca? colectivul?
ce face noua casuta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 03:17 
Diva

Citat:

da chiar..m-am luat cu munca (si in weekend) si am uitat sa te intreb laura cum a fost cu nasii? ziceai ca l-au placut pe sotul ta :rofl: super. inseamna ca veti fi nasi veseli si in largul vostru:-* sa dea Domnul sa mearga totul bine. si va merge %%-

a fost foarte bine...sunt asa de fericita ca ionut se intelege foarte bine cu ei...era riscant.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 11:21 
Diva

Citat:

a fost foarte bine...sunt asa de fericita ca ionut se intelege foarte bine cu ei...era riscant.

Buna dimineatza fetitele...bine v-am regasit:-*
mi-am zis ca intru de dimineata sa va salut macar , ca de luni , de cand am venit din viena am intrat direct in munca...la noi in urmatoarele 3 luni va fii santier:wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 11:32 
Diva

Citat:
Buna dimineatza fetitele...bine v-am regasit:-*
mi-am zis ca intru de dimineata sa va salut macar , ca de luni , de cand am venit din viena am intrat direct in munca...la noi in urmatoarele 3 luni va fii santier:wall:

buna dimineata, ramo.
unde ai santier?acasa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 11:42 
Diva

Citat:

buna dimineata, ramo.
unde ai santier?acasa?

Da, acasa:(....
mai bine zis in fata casei, unde avem magazinelul, il mansardam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 12:08 
Veteran

buna dimineata, fetele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 12:16 
Veteran

Citat:
Da, acasa:(....
mai bine zis in fata casei, unde avem magazinelul, il mansardam

stiu cum este, am inceput si noi aseara cu santierul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 12:48 
Senior

ramo,am vazut pozele cu tine prin viena,ti-a placut?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]