Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 21:57

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 13 Aug 2008, 19:36 
Junior

Probabil asa voi fi si eu:) :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 19:40 
Diva

Citat:

F bine ca faceti cununia separat, si noi am facut la fel si a fost mult mai lejer !

da...e mult mai bine...nu esti stresata de timp daca faci cununia separat.
Ayrun, ma uit intotdeauna cu drag la pozele tale.Acuma dau o tura la galerie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 19:46 
Diva

Citat:

da...e mult mai bine...nu esti stresata de timp daca faci cununia separat.
Ayrun, ma uit intotdeauna cu drag la pozele tale.Acuma dau o tura la galerie

:-* , da ma mai ia din cand in cand, dar trece pentru ca urmeaza un eveniment in vietile noastre mult mai important ( parerea mea )

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 22:09 
Diva

Citat:

:-* , da ma mai ia din cand in cand, dar trece pentru ca urmeaza un eveniment in vietile noastre mult mai important ( parerea mea )

Adevarul e ca sunt intr-adevar doua evenimente importante, cele mai frumoase din viata noastra. Fiecare are farmecul lui si de fiecare ne vom aduce aminte cu melancolie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2008, 23:09 
Diva

Buna seara!:hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 01:38 
Diva

buna fetelor..
ayrun sa sti ca reafirm ce am afirmat acum un an: ai fost o mireasa superba. iar rochita a fost de vis.
laura, ce faci? esti cam tacuta..ai multe lucruri pe cap, nu?! ralu bine ai revenit. roxana pe unde o fi? alinuta prezenta ca si violeta si ramonele, tot timpul. si tot timupl vesele. :hap_d:
bibi mai ai putin...deja maine e joi...:love::love: cred ca au inceput sa creasca emotiile. nici nu mai stii in ce parte sa o iei, cate sa faci mai intai, si pe cine sa asculti sau sa multumesti. sa nu iti faci probleme sau procese de constiinta pentru nimic si sa nu pui la suflet chestiile urte sau care nu ies. fiindca nu se merita. si tot ce va ramane duminica dimineata va fi cea mai frumoasa amintire a vietii voastre in doi; asta pana cand apare bebele tzacanit si vesel ca tine.:clap:
cora..si la tine mai e putin. actele pt civila se depun cu EXACT 10 zile inainte de data la care vrei sa aiba loc casatoria civila. si in astea 10 zile intra si ziua in care le depui si ziua in care vrei sa se oficieze casatoria. am mai scri acum vreo 10 pagini cred ce acte trebuie. ca sa nu mai zic ca am scris ce placere e sa stai de vorba cu functionarii statului. iti vine sa ii iei de guler si sa :wall: :wall::wall: deci s-ar bucura din suflet sa nu ai un act cu tine, sa nu fi completat bine un formular, sa nu iti iasa ceva..nu vreau sa te descurajez ci doar sa nu te deziluzionezi. oricum va fi bine, pentru ca nu au ce sa-ti faca..nu te pot impiedica sa te casatoresti :p
va pup pe toate si o noapte buna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 02:02 
Diva

Citat:
buna fetelor..
ayrun sa sti ca reafirm ce am afirmat acum un an: ai fost o mireasa superba. iar rochita a fost de vis.
laura, ce faci? esti cam tacuta..ai multe lucruri pe cap, nu?! ralu bine ai revenit. roxana pe unde o fi? alinuta prezenta ca si violeta si ramonele, tot timpul. si tot timupl vesele. :hap_d:
bibi mai ai putin...deja maine e joi...:love::love: cred ca au inceput sa creasca emotiile. nici nu mai stii in ce parte sa o iei, cate sa faci mai intai, si pe cine sa asculti sau sa multumesti. sa nu iti faci probleme sau procese de constiinta pentru nimic si sa nu pui la suflet chestiile urte sau care nu ies. fiindca nu se merita. si tot ce va ramane duminica dimineata va fi cea mai frumoasa amintire a vietii voastre in doi; asta pana cand apare bebele tzacanit si vesel ca tine.:clap:
cora..si la tine mai e putin. actele pt civila se depun cu EXACT 10 zile inainte de data la care vrei sa aiba loc casatoria civila. si in astea 10 zile intra si ziua in care le depui si ziua in care vrei sa se oficieze casatoria. am mai scri acum vreo 10 pagini cred ce acte trebuie. ca sa nu mai zic ca am scris ce placere e sa stai de vorba cu functionarii statului. iti vine sa ii iei de guler si sa :wall: :wall::wall: deci s-ar bucura din suflet sa nu ai un act cu tine, sa nu fi completat bine un formular, sa nu iti iasa ceva..nu vreau sa te descurajez ci doar sa nu te deziluzionezi. oricum va fi bine, pentru ca nu au ce sa-ti faca..nu te pot impiedica sa te casatoresti :p
va pup pe toate si o noapte buna.

noapte buna, daria.....
da..sunt putin cam ocupata.
dar va citesc cand pot.
pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 02:51 
Diva

Citat:

noapte buna, daria.....
da..sunt putin cam ocupata.
dar va citesc cand pot.
pupici

buna fetele!
va citesc si eu cam in fiec seara pe fuga ca sunt obo si ma preg de o noua zi. ajung in fiec zi tarziu pt ca dupa serv se ivesc diferite drumuri si acasuca mai pe seara.
casuta e destul de ok. ne-a venit mobila de bucatarie si e in prcent de 97% gata. zilele ce vin mergem sa vedem si de mobila pt dormitor si living sa vedem ce gasim si ce ne incanta.

va pup! somn dulce!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 12:19 
Senior

buna dimineata!!!:,:,:,asta ca sa ma trezesc...k e tare greu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 12:36 
Diva

Citat:
buna dimineata!!!:,:,:,asta ca sa ma trezesc...k e tare greu

eu nu ma pot trezi....sunt rupta de oboseala...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 12:40 
Senior

pai de ce laura?te-ai culcat prea tarziu?ai muncit prea mult?eu nu stiu ce am k sunt in concediu,ar trebui sa fiu odihnita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 13:36 
Diva

Citat:
pai de ce laura?te-ai culcat prea tarziu?ai muncit prea mult?eu nu stiu ce am k sunt in concediu,ar trebui sa fiu odihnita

Buna fetele. Si pt mine o dimineata mai grea. Am fost aseara la un gratar la un coleg si m-am culcat pe la 2 si ceva... Mi-am luat o cafea, sa vedem daca reusescsa ma mobilizez. Va pup fetelor, S-aveti o zi usoara. Bibi, daca ai timp sa te mai uiti pe aici, spune-ne cum e pe ultima suta de metri! Emotii mari? Stres? :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 13:48 
Veteran

buna dimineata fetele! unde se anunta canicula si poate din cauza asta suntem obosite. eu abia pot tine ochii deschisi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 14:01 
Nou Venit

Citat:
buna dimineata fetele! unde se anunta canicula si poate din cauza asta suntem obosite. eu abia pot tine ochii deschisi

Neata, eu ca niciodata m-am trezit pe la 6 cand a plecat iubi al meu la munca si nu am mai putut dormi! Si stiti ce am facut? Mi-am probat rochita de mireasa!:hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 14:01 
Diva

Citat:

Si asta e adevarat. Eu am iesit la 10.30 sa-mi iau o cafea si m-am intors cu siroaie pe fata... E foarte cald. Dupa amiaza ma duc la Curtea de Arges la balci! Balci de Sf. Maria. Nu e cine stie ce... mizerie, manele, dar e totusi pitoresc. O ora cred ca rezist.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 14:11 
Nou Venit

Citat:
Si asta e adevarat. Eu am iesit la 10.30 sa-mi iau o cafea si m-am intors cu siroaie pe fata... E foarte cald. Dupa amiaza ma duc la Curtea de Arges la balci! Balci de Sf. Maria. Nu e cine stie ce... mizerie, manele, dar e totusi pitoresc. O ora cred ca rezist.

Si mie mi-ar place!:wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 14:26 
Junior

Neata fetele mumoase:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 14:31 
Nou Venit

Citat:
Neata fetele mumoase:)

:) neata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 14:33 
Diva

Citat:

mrs frumos Daria, si tu ai fost deosebita, chiar foarte frumoasa
poate ne-om strange zilele astea fetele care vreti, sa iesim la un suc, macar sa ma vad si eu cu voi pana voi naste, ca apoi cine stie :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2008, 14:36 
Diva

Citat:
:) neata!

si buna dimineatza la toate !

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]