buna fetelor..
ayrun sa sti ca reafirm ce am afirmat acum un an: ai fost o mireasa superba. iar rochita a fost de vis.
laura, ce faci? esti cam tacuta..ai multe lucruri pe cap, nu?! ralu bine ai revenit. roxana pe unde o fi? alinuta prezenta ca si violeta si ramonele, tot timpul. si tot timupl vesele. :hap_d:
bibi mai ai putin...deja maine e joi...

:love: cred ca au inceput sa creasca emotiile. nici nu mai stii in ce parte sa o iei, cate sa faci mai intai, si pe cine sa asculti sau sa multumesti. sa nu iti faci probleme sau procese de constiinta pentru nimic si sa nu pui la suflet chestiile urte sau care nu ies. fiindca nu se merita. si tot ce va ramane duminica dimineata va fi cea mai frumoasa amintire a vietii voastre in doi; asta pana cand apare bebele tzacanit si vesel ca tine.
cora..si la tine mai e putin. actele pt civila se depun cu EXACT 10 zile inainte de data la care vrei sa aiba loc casatoria civila. si in astea 10 zile intra si ziua in care le depui si ziua in care vrei sa se oficieze casatoria. am mai scri acum vreo 10 pagini cred ce acte trebuie. ca sa nu mai zic ca am scris ce placere e sa stai de vorba cu functionarii statului. iti vine sa ii iei de guler si sa

:wall: deci s-ar bucura din suflet sa nu ai un act cu tine, sa nu fi completat bine un formular, sa nu iti iasa ceva..nu vreau sa te descurajez ci doar sa nu te deziluzionezi. oricum va fi bine, pentru ca nu au ce sa-ti faca..nu te pot impiedica sa te casatoresti
va pup pe toate si o noapte buna.