Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 12:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: nasii
MesajScris: 27 Feb 2006, 18:21 
Diva

Citat:

Eu le-am cumparat nasilor un serviciu de 42 de piese luminarc. Nu se asteptau!!! Ei nu aveau pretentii financiare de la noi..nici "plocon" sau alte nebunii...insa asa am considerat eu ca trebuie facut!!:ok::-`

ca ai cumparat cadourile am inteles dar le-ati si dat nasilor deja? de fapt, cand se dau cadourile astea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 18:54 
Diva

Citat:

ca ai cumparat cadourile am inteles dar le-ati si dat nasilor deja? de fapt, cand se dau cadourile astea?

pai .........am mers la ei ...am vb i-am intrebat daca vor sa ne fie nasi...ei au zis ok...si au mai spus ca nu au pretentii de la noi ....ca si-ar fi dorit sa ne cunune! Dupa 2 sapt...ne-am dus din nou la ei...la "un gratar" ..ei si atunci nu ne-am dus cu destu'n gura ....pe langa "chestiile "necesare gratarului le-am dus si cadoul! Si au ramas placut impresionati!:-`:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 21:54 
Diva

Citat:
c e cadou luati nasiilor ?imi dati si mie vreo idee?ai mei nasi au zis ca nu vor nimic...

ia-le si tu ceva util si totodata scump si elegant!!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 15:00 
Diva

Citat:

Ai fost foarte precisa:D
Sigur ai scos-o din incurcatura:p
:D:D:D:D:D ce sa zic si eu...cioburi?? ..poate nu vrea..icoane...poate zice ca nu-s utile..tacamuri de argint...poate zice ca-s prea scumpe....so.....sa se orienteze!!!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 18:20 
Diva

Citat:
..ei nu vor nimic!!!zic si ei dar s-ar simti prost dc nu le-ai lua nimic...o mica atentie acolo!!!noi ne-am ales nasi niste prieteni f vechi de-ai mei...din clasa a 5-a sunt prietena cu ea si Dani(viitorul sot)se intelege bine cu ei asa ca ...cand vom merge la ei oficial sa dicutam mai multe le vom duce ceva dragut din vama (un wiski, un parfum probabil...)iar la nunta mai vedem...

si noi avem aceeasi problema nu stim ce sa le luam ca trebuie sa mergem in curand pe la ei asa in vizita. trebuie gandit.(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 19:52 
Nou Venit

:(
eu sunt foarte.f.f.f.f.suparata....ma voi casatori pe 09.07.2006 dar nu am nasi..cei pe care i-am ales nu ne mai pot cununa..pt ca nasii erau finii parintilor prietenului meu si cica nu este bine ca sunt fratii spirituali!!!:(:(:(
si nu stiu la cine sa aplelez!!!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 13:41 
Diva

Citat:
unii oameni nu inteleg ce implica a fi nas.
noi am vrut trei perechi (ca asa ar fi fost frumos). O pereche a plecat in Franta si deci am ramas cu doua perechi (asta credeam acum vreo 3 luni) apoi o alta pereche ne-a spus ca nu mai e cununa (tot din motive de genul ca au mana rea, ca nu stiu care nu e bine...etc.) si am mai ramas cu o pereche, care nu e din tara si sincera sa fiu imi doresc tare mult sa nu apara ceva :x

sper ca deja am facut invitatiile...:rocker:

gaby

veti rezolva voi intr-un fel pana la urma!! Sora-mea ..la nunta ei ..cu trei zile inainte de nunta a ramas fara lautari...tot asa niste kkti fara cuvant in ei...de ce s-ar mai angaja intr-o chestie daca stiu ca mai mult incurca decat sa ajute! Ei pana la urma au gasit o alta formatie in timp record! So...la fel si cu nasii! Ai putea sa le bati obrazul si sa le zici in fata:" Da sau Nu??? Fara ocolisuri!" ..mie scarba de cei cu 2 fetze :x:x

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]