Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 19:36

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile
MesajScris: 27 Feb 2006, 19:11 
Diva

Citat:

vreau si eu sa vad modelul....caci si eu vreau un buchet compact....nu ciudatenii....ai postat poza??:o:ermm:

am pus doua..la instrumente...dar primul imi place mai mult...sa fie alb... cu putin roz...si o panglica roz...eventual sa atarne panglica putin....va place?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 19:16 
Diva

si apropo de buchete...aveti de gand sa aruncati buchetul? eu vreau sa il arunc...si fata care-l prinde sa-l pastreze...
am fost la o nunta acum cativa ani...si am prins buchetul...dupa care a venit mama miresei si mi-a luat buchetul inapoi...cica mireasa vrea sa-l pastreze...mi se pare aiurea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 19:17 
Diva

Citat:

am pus doua..la instrumente...dar primul imi place mai mult...sa fie alb... cu putin roz...si o panglica roz...eventual sa atarne panglica putin....va place?

Primul imi place si mie...dar 50% trandafiri crem si 50 % rosu inchis! si tot asa....cu panglica crem care sa atarne!! Da...ar fi ceva! Dar cati trandafiri ar trebui ca sa arate asa buchetul ala??:o:o:o:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 19:24 
Diva

Citat:

Primul imi place si mie...dar 50% trandafiri crem si 50 % rosu inchis! si tot asa....cu panglica crem care sa atarne!! Da...ar fi ceva! Dar cati trandafiri ar trebui ca sa arate asa buchetul ala??:o:o:o:o:o

primul are chiar 25 de trandafiri, cum vreau eu...de aceea l-am copiat...

am 25 de ani...25 de trandafiri...incerc sa le gasesc la toate cate o explicatie...:)
mie imi place mult...desigur, culoarea trebuie ajustata...e simplu si deosebit totodata...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 19:40 
Diva

Citat:

Ca primul vreau si eu, fara balarii. Dar nu chiar alb, mai crem.:wok:

ce ma bucur ca va place...:p
cati trandafiri vreti sa fie?

din cate imi dau eu seama trebuie ca florile sa fie ceva mai mult decat boboci dar nu foarte infloriti...sper sa se poata face si sa arate cam asa, ca in poza...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 20:44 
Diva

Citat:

Eu o sa-l arunc si cine il prinde, sa-l pastreze.
Si eu am prins un buchet si il mai am si acum.
Si faza cu soacra mica mi se pare de prost gust. Nu e treaba ei sa se bage.:D

soacra mica...tre' sa-si vada lungul nasului si sa stea acolo...ca un invitat de rand..ca nu e nunta ei..si nici pe acelasi plan cu soacra mare nu poate fi pusa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 00:16 
Diva

Citat:

daaaaaa, imi place!!! :ok: inseamna ca, pana la urma, am imteles exact ce trebuia. eu cred ca va fi super. inca nu stiu ce culoare... dar imi place taaareeee!!!! :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 00:53 
Diva

Citat:

daaaaaa, imi place!!! :ok: inseamna ca, pana la urma, am imteles exact ce trebuia. eu cred ca va fi super. inca nu stiu ce culoare... dar imi place taaareeee!!!! :love:

super...o sa avem buchete asemanatoare...:lol::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 12:39 
Diva

Citat:

o fi vreo problema daca nasa vrea cale si eu trandafiri? Putem s ale facem diferite, nu? Daca asa ne place noua......

de ce sa fie o problema? fiecare isi face ce-i place, niciuna din voi nu puteti sa-i impuneti celeilalte cum sa-si faca buchetul, nu? si apoi, doar nu vrei sa fiti trase la indigo :D
stai linistita, faceti-va fiecare ce buchet va place, amandoua trebuie sa fiti fericite si frumoase, nu? :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 17:03 
Diva

Citat:

Pai un crin e 100.000 sau 150.000, nu?
Iti tb cam multi la lumanari.....Plus niste balarii....

mai bine cu trandafiri....ca la vara am inteles ca va ajunge 20 000 firul .:-`:D ....so...si irisii ar dragutzi..dar pt. cei ce au albastru in tema nuntii!:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:02 
Diva

Citat:

Eu lumanarile nu stiu exact cu ce flori le vreau, dar sa fie si cu orhidee;)

scumpe,scumpe,....eu as vrea niste trandafiri frumos mirositori..ar fi super daca as gasi....e o specie visiniu inchisa miroase de te da pe spate. I-am gasit la gradina botanica...sunt pe un strat exact vis-a vis de ciresul japonez...(am luat-o razna ca dau atatea detalii inutile..nu cred ca veti merge sa-i mirositi).. oricum ..ii ador.:~*:love::love::love:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]