mai vreti?
si uite-asa se facu vineri...dimi ora 8...cine face ochi? bine ca nu stiu sa cant ca ma luau astia de cocos:p si am apuc de treaba...si dezghet frigider si curat bec holul de puteai manca de pe jos ca in reclama...pe la 11 ajunge si trupa mea minune...mama, cei doi fratiori si finutza...trupa seroasa. cand intrara in casa am inceput sa ma sufoc...5 oameni intr-o bucatarie:-` doi erau pe hol ce credeati...cand si-au pus toti bagajele prin casa era sa lesin(?) si uite-asa imi dadusem eu seama ca la ora 14 aveam programare la manichiura si casa nu era gata si mai era treaba si asa ca incepusem sa intreb de ceas din 5 in 5 minute. la propriu. i-am disperat de radeau ca nebunii cand deschideam gura. da pe cuvant ca saracii raspundeau da informatia nu ajungea la creierul meu...am fugit prin oras, adica i-am fugarit si i-am lasat sa mance...ajung acas si in loc sa ma rascai pe alte cele locuri ca deh sa fiu lucioasa pe tot corpul in noaptea nuntii:-`credeti ca am apucat sa fac ceva? ba suna grasu sa ii dau lista de ingrediente ce trebe la supa ba suna fratele ca eu stiu ce...cand la 14 fara sfert surpriza. agitatia mea avea un motiv...anumite bucurii bucuroase de bucureala venira in vizita...mai exact rusii nu atacara numai georgia ci si pe mine:nerv: cu 2 saptamani inainte de termen:nerv:am dat in disperare am sunat la o prietena asistenta mi-a zis ce sa iau...si uite asa am trecut eu cu fundul ciuruit prin nunta:p very funny...cele mai tari au fost matusile ce m-au imbracat si mama care ziceau sa tinem traditia cu aratatul cearsafului ca m-as incadra...faza tare e ca teoretic, adica oficial sunt inca ne...deranjata...

noaptea nuntii poate maine:rofl: saracul puiu:nlol::nlol::nlol::nlol:ma lua de buna si uite ca nici sa profite nu poate:nlol::nlol::nlol: proasta afacere:nlol::nlol::nlol::nlol:
bine-nteles ca nervii au venit urgent, m-am crizat la toti, la ai mei ca in loc sa vina cand eu am programare la manichiura ei stau la cumparaturi:-` saracii au tras un maraton, eu botoasa mer la manichiura unde era altcineva intarziat inaintea mea si dupa tri sfert de ora de asteptare am sunat la mama sa ma scuz pt istericale mai ales ca stateam dejeaba in asteptare si i-am si fugarit de nu le-au priit micii:((
manichiura a iesit minunata...ai mei au fost niste dulci si facura curat...drept eu ca eu le-am zis de curatat covorul si sters praful si ei in loc de asta spalara perdelele si din ce le-am zis eu:-`:-`:-`dar nu-i nika ca m-am apucat eu de nervi de smotru:-` mila mi-a fost de saraca fata cand mi-a refacut 6 gheare sambata dimi:~*:-`:~*
vineri seara a fost minunat. mama n-a stat locului o clipa cand i-am zis sa stea jos ea s-a ridicat cand i-am zis sa taca sa lase pe altii s-a bagat si a comentat...cel mai frumos a fost cand puiu a schimbat complet culorile salii...a fost extra...dupa cateva ture de am crezut ca dau cu toate si plang de inund tri sectoare, mi-am revenit si am inceput sa rad...ajunsi acas am repetat dansul. a fost minunat cand am realizat ca dansez prost cu pantofii in picioare iar desculta iese super, de am zis ca asa dau cu pantofii la nunta de nu se vad:-`
si uite-asa pleca puiu si am reusit si eu sa ma rashcai si s ama imbaiez sa ma spal pe cap si sa imi pregatesc partea moale si pufoasa a sezutului pt intepatura cand...mama dormea...o trezesc face injectia. cred ca numai tine minte acum dar vai urata fu injectia...

(:((
si stau...si astept sa apara copiii...ei dragii vizitara toata zona:p...si uite-asa am stat la pove cand au aparut pana dimi al nunta cu completari din partea mea de genu..."ai sa imi trag una eu maine ma marit"...da imi trecea repede:-`
a urmat noaptea...pt unii, pt mine a fost:blink:dimineata zi ma rog am vegheat sa doarma toti bine, ma uitam lu mama cum o crapa in bataie in somn pe finamea:-` si uite-asa dimi la 9 fara suna nashica...

cica te-am trezit...eu nu, dupa da...a...hmmmmmm...pusesem telefonu s ama trezeasca...am uitat sa setez ca zi de trezire sambata. el suna, in toate zilele in afara de sambata!!! dai la cumpareli etc etc praji, ingrediente supa etc etc...foarte frumos... baga inc-o injectioasa si fuga la freza...
mama a ajuns pe calmante saraca. nu suporta sa se uite la mine. era in continua criza de fiere. pana la urma cand am ajuns acasa gata frumoasa si printesa era pe pat droghi:p