Citat:
Nu stiu daca e un criteriu universal valabil in alegerea restaurantului sa aiba meniul cel mai ieftin... Cred ca invitatii cand merg la o nunta vor sa vada ceva deosebit, sa manance ceva deosebit,samd. E drept ca rudele, mama , tata, etc. soacra,nu concep nunta fara aperitiv rece, aperitiv cald, sarmale si mixt grill... Dar nu e pacat? Nu sunt din cauza sarmalelor si a mixt grill-ului toate nuntile la fel? Restaurantele ofera variante deosebite la preturi foarte apropiate, chiar egale, cu varianta clasica, de care eu m-am saturat!!!
Mi-am sfatuit finii pe care i-am avut luna trecuta sa incerce un meniu mai deosebit, au platit TOTUL INCLUS(ma refer si la bauturi, tort, sampanie, piscoturi, cafea,fructe)-250 Ron/persoana si a fost excelent. Toata lumea a fost impresionata. Credeti-ma : cand meniul e foarte bun si muzica e buna, nunta e reusita cu siguranta si invitatii sunt cu totii multumiti. Pe de alta parte, merita sa platesti meniu all inclusive ca sa uiti de griji, mai ales in ceea ce priveste bauturile: au ajuns tariile pentru toata lumea, a ramas vin, au luat ospatarii din bauturi si multe altele, sunt SUBIECTE UITATE!
Asa este, meniul all inclusive este la mare cautare peste tot.

Acum, in functie de buzunarul fiecaruia se face o selectie. Poti sa iei tot de la restaurant sau poti negocia sa iei o parte de bauturi de la ei (cafele, sucuri, apa, etc) si restul sa aduci tu, dar macar nu mai stai sa calculezi cata cafea sa cumperi, zahar, etc:sad:. Si mai conteaza ce include meniul....degeaba este meniul stofos daca mancarea este execrabila. Trebuie mers la degustare si aici ma refer la o iesire seara la restaurantul respectiv si mancat din alte preparate. Daca te programezi la degustare meniu, normal ca iti vor da niste bunatati ca doar stiau ca vii.