Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 19:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 21 Aug 2008, 13:14 
Diva

Citat:

pai nu era pe 23 august?

nunta e pe 24 august...dar a fost cununia civila.in cluj.si nunta e in maramures.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Aug 2008, 13:27 
Veteran

Citat:

nunta e pe 24 august...dar a fost cununia civila.in cluj.si nunta e in maramures.

da , dupa ce am vazut pozele am vazut ca este cununia civila

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Aug 2008, 13:30 
Diva

Citat:

da , dupa ce am vazut pozele am vazut ca este cununia civila

pai...a fost miercurea.nu stiu cum ar putea sa fie nunta miercurea....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Aug 2008, 14:23 
Diva

Citat:
pai...a fost miercurea.nu stiu cum ar putea sa fie nunta miercurea....

multumim mult de tot...vad ca a disparut linkul din semnatura...am gresit cu ceva oare postandu-l acolo?:-`hope not!n-a fost cu intentie:ok:
Laura pe unde sunt pozucile de la cununie si scuze daca nu te-am felicitat inca dar sunt buimaca de cap...stiu doar ca am vrut dar nu stiu daca am si reusit:-`oricum FELICITARI si sa iti traiasca finutzii al multi ani si sa aiba parte de o casnicie ca in povesti, cum le dorim si nasilor lor bine-nteles!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Aug 2008, 14:49 
Diva

Citat:

multumim mult de tot...vad ca a disparut linkul din semnatura...am gresit cu ceva oare postandu-l acolo?:-`hope not!n-a fost cu intentie:ok:
Laura pe unde sunt pozucile de la cununie si scuze daca nu te-am felicitat inca dar sunt buimaca de cap...stiu doar ca am vrut dar nu stiu daca am si reusit:-`oricum FELICITARI si sa iti traiasca finutzii al multi ani si sa aiba parte de o casnicie ca in povesti, cum le dorim si nasilor lor bine-nteles!:ok:

la poze diverse, rochii de nasa...
multumim pt urari.
la fel si voua..multa fericire, sanatate...si toate urarile de bine.
pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Aug 2008, 14:50 
Diva

eu le-am vazut ai fost foarte frumoasa, sau mai bine zis foarte frumoase atat tu cat si finuta ta.
sa fie intr-un ceas bun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Aug 2008, 16:01 
Diva

in sfarsit v-am vazut si eu...ati fost niste frumoase!!! si tu Laura si finutza si Ramonelle!!!! sunteti frumoase foc!!!! Felicitari si pt. alegerea vestimentatiilor!:clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Aug 2008, 17:27 
Diva

ce dulce esti bibi cnd povestesti imi esti foarte draga. ma bucur ca a iesit nunta bine(nici nu avea cum sa nu iasa). te pupic si iti doresc tot binele din lume:-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Aug 2008, 23:38 
Diva

Citat:
ce dulce esti bibi cnd povestesti imi esti foarte draga. ma bucur ca a iesit nunta bine(nici nu avea cum sa nu iasa). te pupic si iti doresc tot binele din lume:-*:-*:-*

felicitari bibi, ai fost superba. ati fost, de fapt. si atat de romantici si de perfecti la castel..Felicitari si Casa de piatra!
Laurita eu ti-am zis deja ca ati fost frumusele foc la cununia civila. aveti poze de film si sunteti veseli si fericiti; se vede ca va bucurati de fini vostri si ei de voi. Sa fie intr-un ceas bun.
pe restul fetelor le pup :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2008, 00:46 
Diva

Citat:
in sfarsit v-am vazut si eu...ati fost niste frumoase!!! si tu Laura si finutza si Ramonelle!!!! sunteti frumoase foc!!!! Felicitari si pt. alegerea vestimentatiilor!:clap:

Buna seara va spun si eu fetelor,

Bibi, am citit cu sufletul la gura povestea voastr, minunata, felicitari, casa de piatra si sa ramaneti mereu asa de frumosi si fericiti!!!!
Imi plac pozele, o poveste de vis!!! Felicitari!

trimite-mi si mie linkul , sa pot vedea si filmuletul te rog.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2008, 00:47 
Diva

Citat:

la poze diverse, rochii de nasa...
multumim pt urari.
la fel si voua..multa fericire, sanatate...si toate urarile de bine.
pup

Laura, felicitari si tie sa fie intr-un cea bun, ai niste fini f draguti!

Si tu o nasica minunata, abia astept sa vad si poze de la nunta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2008, 01:27 
Diva

Citat:

Laura, felicitari si tie sa fie intr-un cea bun, ai niste fini f draguti!

Si tu o nasica minunata, abia astept sa vad si poze de la nunta!

Buna fetele, am intrat mai tarziu azi ca m-am aglomerat pe la serviciu. Felicitari Bibi si casa de piatra! Foarte frumoase si haioase povestile tale! Ma bucur ca a iesit totul "mai mult ca perfect", se vede din poveste cat ai fost de fericita si de multumita. Acum voi intra si pe la galerie sa vad si pozele tale si pe ale Laurei. Si chiar asa, daca nu reusesc sa mai intru maine: distractie pe cinste, Laura!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2008, 01:43 
Diva

Citat:
Buna fetele, am intrat mai tarziu azi ca m-am aglomerat pe la serviciu. Felicitari Bibi si casa de piatra! Foarte frumoase si haioase povestile tale! Ma bucur ca a iesit totul "mai mult ca perfect", se vede din poveste cat ai fost de fericita si de multumita. Acum voi intra si pe la galerie sa vad si pozele tale si pe ale Laurei. Si chiar asa, daca nu reusesc sa mai intru maine: distractie pe cinste, Laura!

buna seara!
vreau si eu link-ul...fug si eu la galerie sa vad foto cu Laura nasica...si eu ma nuntesc sambata, doar ca in calitate de cumnata:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2008, 02:57 
Diva

Citat:

buna seara!
vreau si eu link-ul...fug si eu la galerie sa vad foto cu Laura nasica...si eu ma nuntesc sambata, doar ca in calitate de cumnata:D

ooo..petrecere frumoasa.
eu duminica sunt nasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2008, 11:08 
Diva

multumesc inc-odata din suflet fetelor dulcicilor!!!:-*:-*:-*:-*
Roxanel distractie din plin si asteptam poze!!!!!
(?)eu inca astept si pozele de la nunta noastra:.:p
si tuturor fetelor in febra pregatelilor, spor si rabdare si sa stiti ca este exact cum spuneau fetele "mai experimentate":p (acum ma incadrez si eu nu?O:) ) nu va stresati prea tare si traiti din plin momentele minunate...eu cu cosmarurile am inceput dupa nunta, inainte cred ca n-am avut timp sa visez aiurea:nlol::nlol::nlol: si inca un mic secretutz:p fetelor distrati-va la maxim! dansati si bucurati-va de momente si faceti absolut tot ceea ce va doriti! daca va doriti voal, puneti-va voal, daca nu vreti manusi nu va puneti indiferent de ce zice unul sau altul...simtiti-va perfecte asa cum sunteti!!! fiecare din noi e minunata in ziua cea mare!!!!mai bine spus mai minunata decat in fiecare zi:ok:
va pupalic si o zi cat ami frumoasa, iar tuturor miresucilor de acest weekend o nunta de vis! mai mult decat perfecta:ok: iar nasicilor fini minunati si o petrecere deosebita:ok: iar celorlalti nuntasi, invitati pe la nunti mancare buna, bautura din plin si cea mai potrivita muzica:ok:
va pupalesc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2008, 12:20 
Veteran

Citat:
si tuturor fetelor in febra pregatelilor, spor si rabdare si sa stiti ca este exact cum spuneau fetele "mai experimentate":p (acum ma incadrez si eu nu?O:) ) nu va stresati prea tare si traiti din plin momentele minunate...eu cu cosmarurile am inceput dupa nunta, inainte cred ca n-am avut timp sa visez aiurea:nlol::nlol::nlol: si inca un mic secretutz:p fetelor distrati-va la maxim! dansati si bucurati-va de momente si faceti absolut tot ceea ce va doriti! daca va doriti voal, puneti-va voal, daca nu vreti manusi nu va puneti indiferent de ce zice unul sau altul...simtiti-va perfecte asa cum sunteti!!! fiecare din noi e minunata in ziua cea mare!!!!mai bine spus mai minunata decat in fiecare zi:ok:
va pupalic si o zi cat ami frumoasa, iar tuturor miresucilor de acest weekend o nunta de vis! mai mult decat perfecta:ok: iar nasicilor fini minunati si o petrecere deosebita:ok: iar celorlalti nuntasi, invitati pe la nunti mancare buna, bautura din plin si cea mai potrivita muzica:ok:
va pupalesc!

buna dimineata! ca bine zici bibi, asa si trebuie facut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2008, 12:44 
Diva

Citat:
va pupalesc!

vezi bibi....ai ajuns la vorba noastra..
acum poti da tu sfaturi viitoarelor mirese.A venit si momentul acesta.
buna dimineata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2008, 14:25 
Diva

Citat:

buna dimineata.

buna dimineatza !

Bibi ai fost o frumoasa, casa de piatra si felicitari !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2008, 15:16 
Diva

Citat:
buna dimineata.

am crescut si eu mare:hap_d::hap_d::hap_d::p

multumim mult inca odata de toate dorintele frumoase si gandurile minunate!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2008, 17:38 
Diva

Citat:

am crescut si eu mare:hap_d::hap_d::hap_d::p

multumim mult inca odata de toate dorintele frumoase si gandurile minunate!

Buna fetele, multam Bibi pt filmulet, l-am vazut si m-am emotionat. Fetelor, maine o colega noua de serviciu are nunta. Noi am strans asa niste bani, dar acum ne intrebam: sa-i dam bani, sau sa-i cumparam ceva? Eu as opta pt cadou, sa fie o amintire de la noi, ca bani oricum primeste la nunta... Ce ziceti? E complicat si la cadou, ca nici sa-i luam ceva standard: oale, farfurii, pahare, lenjerii de pat...Ceva cam la 4 milioane? Aveti vreo idee? Sau sa-i dam banii?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]