Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 23:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: gravari pe verighete
MesajScris: 27 Feb 2006, 19:33 
Nou Venit

buna dragele mele...desi inca nu am inceput pregatirile pt nunta ma tot framant ce mesaje ar trebui sa gravam pe verighete...:ermm:...voi ati gasit ceva dragut?...cateva cuvinte care sa exprime toata dragostea dintre 2 persoane si promisiunea ca vor fi impreuna toata viata? :-`

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: gravari pe verighete
MesajScris: 27 Feb 2006, 19:37 
Diva

Citat:
buna dragele mele...desi inca nu am inceput pregatirile pt nunta ma tot framant ce mesaje ar trebui sa gravam pe verighete...:ermm:...voi ati gasit ceva dragut?...cateva cuvinte care sa exprime toata dragostea dintre 2 persoane si promisiunea ca vor fi impreuna toata viata? :-`

si eu vreau sa le gravez...dar ma gandesc ca trebuie sa fie ceva simplu si restrans...si la obiect... "love forever, M" sau "cu dragoste, M", M de la Marius...pentru verigheta mea..."iubirii mele, M"...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 19:52 
Nou Venit

ma gandeam la ceva de genul "dedicated to the one I love" si eventual initiala lui...credeti ca incape pe o verigheta? O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 19:53 
Nou Venit

ma gandeam la ceva de genul "dedicated to the one I love" si eventual initiala lui...credeti ca incape pe o verigheta? O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 20:39 
Diva

Citat:

S-ar putea sa incapa, dar asta inseamna sa renunti la data si la numele voastre intregi.
Daca pe a mea incape Madalina si Emil 2 IX 2006, cred ca incape si ce vrei tu sa scrii...:wok:

cand am citit subiectul mi-a venit in minte urmatoarea chestie : X+Y = love (X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 21:23 
Diva

Citat:

S-ar putea sa incapa, dar asta inseamna sa renunti la data si la numele voastre intregi.
Daca pe a mea incape Madalina si Emil 2 IX 2006, cred ca incape si ce vrei tu sa scrii...:wok:

eu prefer sa scrie " to my love, M " decat numele si data...numele ni le auzim in fiecare zi...iar data...una singura e...si toata viata o sarbatorim....:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 23:57 
Diva

Citat:

eu prefer sa scrie " to my love, M " decat numele si data...numele ni le auzim in fiecare zi...iar data...una singura e...si toata viata o sarbatorim....:)

noi nu vrem verighete gravate. consideram ca nu vom uita niciodata numele, data sau cat de mult ne iubim.
dar citeam mesajele voastre si ma intrebam: de ce vi se pare ca limba engleza e mai expresiva? de ce nu scrieti mesajele in limba romana (sau limba voastra materna...)? mi se pare ca e mai sincer un "te iubesc" decat "i love you"... si nu e vorba ca nu-mi place limba engleza (am terminat facultatea la sectia aia :p), pur si simplu pentru mine "mi-e dor de tine" va suna mereu de 1 milion de ori mai bine decat "miss you"...:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 00:06 
Diva

Citat:

noi nu vrem verighete gravate. consideram ca nu vom uita niciodata numele, data sau cat de mult ne iubim.
dar citeam mesajele voastre si ma intrebam: de ce vi se pare ca limba engleza e mai expresiva? de ce nu scrieti mesajele in limba romana (sau limba voastra materna...)? mi se pare ca e mai sincer un "te iubesc" decat "i love you"... si nu e vorba ca nu-mi place limba engleza (am terminat facultatea la sectia aia :p), pur si simplu pentru mine "mi-e dor de tine" va suna mereu de 1 milion de ori mai bine decat "miss you"...:love:

ai perfecta dreptate, si eu cred la fel...doar ca, in cazul asta...o expresie in limba engleza mi se parea ca foloseste mai putine litere, deci mai usor de gravat...nu? "to my love, M" sau " pentru dragostea mea, M"...doar de asta...ceva, ceva tot vreau sa gravez...mai vedem noi ce anume...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 00:14 
Diva

Citat:

ai perfecta dreptate, si eu cred la fel...doar ca, in cazul asta...o expresie in limba engleza mi se parea ca foloseste mai putine litere, deci mai usor de gravat...nu? "to my love, M" sau " pentru dragostea mea, M"...doar de asta...ceva, ceva tot vreau sa gravez...mai vedem noi ce anume...:)

mda, normal, ai dreptate la faza asta :D, cu numarul de litere. nu m-am gandit. oricum, nu era un repros ceea ce spusesem :~*, sper ca nu m-ati inteles gresit...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 00:58 
Diva

Citat:

mda, normal, ai dreptate la faza asta :D, cu numarul de litere. nu m-am gandit. oricum, nu era un repros ceea ce spusesem :~*, sper ca nu m-ati inteles gresit...

nu te-am inteles gresit...mie nici nu imi plac limbile straine...si Marius nu-mi spune niciodata "i love you", ar fi aiurea...prefer de o mie de ori un "te iubesc"...dar pe verighete...ce stiu eu...conteaza doar sa fie ceva expresiv...mi se pare romantic sa scrie pe ele...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 12:42 
Diva

Citat:
eu vreau sa scrie data si numele noastre pt ca strabunica a avut numele si data gravate pe verighete si am avut un sentiment pe care nu-l pot defini cand am citit inscriptia. Parca m-as fi intors in timp....in ziua aia....Mi s-a parut o chestie super romantica si atunci mi-am zis ca si verighetele mele o sa fie la fel:wok:

intr-adevar e foarte draguta faza... emotionanta... :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 15:24 
Veteran

noi am gravat la mine: 23.09.2006 Claudiu
si la el: 23.09.2006 Madalina si nu mai incapea nimic mai ales la mine ca e mica....:heart:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]