Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 18:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 26 Aug 2008, 21:44 
Diva

supeeeeeeeeeer pozele!!!! abia astept sa ne mai postezi:D super! imi plac de numa si abia astept sa te vad pe de-a-ntregul...scriai undeva ca te-ai simtit tare bine in postura de nashica...vreau sa zic ca te-a prins DE MINUNEEEE!!!! ai fost o super-nasha! felicitari!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Aug 2008, 21:46 
Diva

noi am fost plecati in week-end la ai mei. numai bine ne-am intalnit si cu nasii care s-au intors azi in germania si cu ocazia aceasta am vazut-o si pe superbitatea de finutza noastra de botez -fetitza lor-...e o scumpaaaaa de imi vine sa fug dupa ei de dor:love::love::love::love::love::love:
acu back home...iar munci, iar treaba pe acas...n-are nimeni chef de ordine si curatenie si calcat spalat(?)(?)
va pupacesc si va urez o seara minunata!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Aug 2008, 23:27 
Diva

Citat:
supeeeeeeeeeer pozele!!!! abia astept sa ne mai postezi:D super! imi plac de numa si abia astept sa te vad pe de-a-ntregul...scriai undeva ca te-ai simtit tare bine in postura de nashica...vreau sa zic ca te-a prins DE MINUNEEEE!!!! ai fost o super-nasha! felicitari!!!!!

nu stiu cat de super nasa am fost....dar stiu ca m-am simtit foarte bine si ca finii nostrii tin foarte mult la noi si ne arata asta in fiecare moment.Sentimentul este reciproc, bineinteles.
In aceasta perioada, din pacate nunta ne-a prins intr-un moment financiar foarte greu.Si cu toate astea, am cinstit mult mai mult decat ne-am planificat in momentul in care am acceptat.Asta tocmai pentru ca ne-am simtit minunat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 00:47 
Diva

Citat:
nu stiu cat de super nasa am fost....dar stiu ca m-am simtit foarte bine si ca finii nostrii tin foarte mult la noi si ne arata asta in fiecare moment.Sentimentul este reciproc, bineinteles.
In aceasta perioada, din pacate nunta ne-a prins intr-un moment financiar foarte greu.Si cu toate astea, am cinstit mult mai mult decat ne-am planificat in momentul in care am acceptat.Asta tocmai pentru ca ne-am simtit minunat.

Buna seara fetelor,

In sfrasit am ajuns si eu acasa dupa o zi suuper obositoare....

Am vazut si eu pozele, Laura felicitari, ai fost o nasica super, rochita minunata si asteptam mai multe poze.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 00:48 
Diva

Citat:

Bibi, multumesc frumos ptr link, suuuppppeerrr.
Sa fiti mereu asa de fericiti si sa aveti o viata plina de bucurii!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 02:16 
Diva

Citat:

Bibi, multumesc frumos ptr link, suuuppppeerrr.
Sa fiti mereu asa de fericiti si sa aveti o viata plina de bucurii!!!

salutare!
Bibi ms de link. suuuuuper filmuletul. mi-a placut enorm si mi-a creat o stare de melancolie...mai vreau si eu nunta...nunta mea:(
Laura ati fost niste nasei fff frumosi si veseli. sa va traiasca finii si sa va bucurati de ei!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 02:33 
Diva

Citat:

salutare!
Bibi ms de link. suuuuuper filmuletul. mi-a placut enorm si mi-a creat o stare de melancolie...mai vreau si eu nunta...nunta mea:(
Laura ati fost niste nasei fff frumosi si veseli. sa va traiasca finii si sa va bucurati de ei!

asa e roxana....nostalgia asta..bat-o vina. si noi azi aniversam o luna de la casatorie..mi-am adus aminte acu 10 minute ca suntem in 26..dar daca ma intrebati ce zi e jur ca nu stiu. atat de mult de munca am si atat de dusa sunt. astept vacanta....sper ca saptamana viitoare sa plecam si noi in concediu!!!! in saptamana de miereeee:npray::npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 02:56 
Diva

Citat:

asa e roxana....nostalgia asta..bat-o vina. si noi azi aniversam o luna de la casatorie..mi-am adus aminte acu 10 minute ca suntem in 26..dar daca ma intrebati ce zi e jur ca nu stiu. atat de mult de munca am si atat de dusa sunt. astept vacanta....sper ca saptamana viitoare sa plecam si noi in concediu!!!! in saptamana de miereeee:npray::npray:

noi am implinit in noaptea nuntii in care am fost nasi un an de casatorie...si finutii nostri ne-au pus melodia noastra si ne-au adus un tortulet...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 03:03 
Diva

Citat:

noi am implinit in noaptea nuntii in care am fost nasi un an de casatorie...si finutii nostri ne-au pus melodia noastra si ne-au adus un tortulet...

e un gest minunat. felicitari laura. ma bucur enorm ..meritati asa fini la cat de mult v-ati dorit sa fiti nasi. parca ieri ne spuneai ca prietena ta ti-a propus sa le fiti nasi si nu stii ce sa faci...uite ca ai luat decizia cea buna. felicitari pentru decizie si mai ales pentru finii vostri frumosi si atat de atenti.
:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 11:50 
Diva

buna dimi!se cam apropie toamna...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 11:55 
Diva

Citat:
e un gest minunat. felicitari laura. ma bucur enorm ..meritati asa fini la cat de mult v-ati dorit sa fiti nasi. parca ieri ne spuneai ca prietena ta ti-a propus sa le fiti nasi si nu stii ce sa faci...uite ca ai luat decizia cea buna. felicitari pentru decizie si mai ales pentru finii vostri frumosi si atat de atenti.
:flowers:

subscriu total!
in plus felicitari Daria!!!!
a! neatza fetelor!
va pup drag pe toate si sa aveti o zi cat mai frumoasa...vai ce dor mi de naseii nostri...una din perechi e deja departe de noi astept mesaj ca au ajuns cu bine, iar cu ceilalti ne petrecem in weekend:ok:(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 11:56 
Diva

Citat:
buna dimi!se cam apropie toamna...:(

sa sti ca da Ralu, eu m-am zburlit toata cand m-am trezit si am vazut noapte afara(!)(!)(!)am venit cu gecutza pe mien la joabe:(vreau vara.......:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 12:27 
Diva

Citat:

Foarte frumos! Salut fetele! O sa intru si eu la galerie sa vad pozele, ca ieri am avut cam multa treaba pe la serviciu si n-am mai intrat deloc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 13:15 
Senior

buna dimineata...eu sunt in concediu si abia m-am trezit,pe geam e soare si frumos deci ce toamna fetelor?B)ma duc sa beau o :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 13:21 
Senior

ahhhhhhh am uitat sa va rog sa-mi recomandati si mie un hotel ca lumea in zona venetia,trieste,mestre cele care ati fost

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 14:10 
Diva

Buna dimineata.Intr-un final am reusit si eu sa intru si sa va salut.
Am fost foarte ocupata cu pregatirile de nunta, cu finuta.I-am facut prima baita, i-am taiat unghiile, deoarece era o adavarata domnisoara din punctul acesta de vedere.
Laura ai fost o nasa foarte frumoasa si mai vrem poze.
Alinuta cum stai cu pregatirile?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 14:27 
Diva

Buna dimineatza fetelor...
eu cu santierul meu de-acasa cam greu reusesc sa mai intru pe net:(
Bibi , vreau sa-ti spun ca esti criminala cum povestesti...abia acum am reusit sa citesc povestile de la nunta ta si m-am prapadit de ras:rofl:...ati fost 2 frumosi...sa aveti o viata minunata impreuna si sa va simtiti tot timpul asa de bine cum v-ati simtit in ziua nuntii...se vede din poze ca sunteti fericiti si va iubiti mult:hug::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 14:29 
Diva

Citat:
subscriu total!
in plus felicitari Daria!!!!
a! neatza fetelor!
va pup drag pe toate si sa aveti o zi cat mai frumoasa...vai ce dor mi de naseii nostri...una din perechi e deja departe de noi astept mesaj ca au ajuns cu bine, iar cu ceilalti ne petrecem in weekend:ok:(X)

deja ti-e dor de ei Bibi..lasa ca poate de sarbatori va veti revedea. si acum vei mai avea un loc unde sa va petreceti vacanta..la nasii vostri :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 14:35 
Diva

Laura, ai fost superba ca nasica....mi-a placut rochita ta ffff mult si ti-a stat f bine in ea:neyes:
Am fost si eu sambata la nunta la Business, dar nu m-a incantat prea tare...sala e destul de draguta , dar desi e mare iti cam da senzatia de inghesuiala...tavanul e prea jos iar sala e plina de stalpi ffff grosi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 14:52 
Diva

buna ziua fetelor
in primul rand vreau sa le urez casa de piatra, maulta sanatate si fericire maxima pt logotnica si laura care au implinit 1luni respectiv 1 ani de la nunta. sa va tina doamne doamne in continoare la fel de dulci si cu zambetul pe buze la fel ca in aceea zi de neuitat. va pup si va urez tot binele din lume

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]