Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 17:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 27 Aug 2008, 14:54 
Diva

Citat:
Laura, ai fost superba ca nasica....mi-a placut rochita ta ffff mult si ti-a stat f bine in ea:neyes:
Am fost si eu sambata la nunta la Business, dar nu m-a incantat prea tare...sala e destul de draguta , dar desi e mare iti cam da senzatia de inghesuiala...tavanul e prea jos iar sala e plina de stalpi ffff grosi

pai ramo..tu ai fost la o nunta la scurt timp dupa ce ai fost nasica..si cred ca te-au coplesit si pe tine nostalgiile. fetelor..am si eu pofta de nasit. mi-ati facut pofta voi. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 15:07 
Diva

Citat:

pai ramo..tu ai fost la o nunta la scurt timp dupa ce ai fost nasica..si cred ca te-au coplesit si pe tine nostalgiile. fetelor..am si eu pofta de nasit. mi-ati facut pofta voi. :hug:

Buna dimi , fetelor !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 16:09 
Diva

Citat:

Asa-i tu Daria...sa stii ca-i tare fain sa nasesti...mie-mi place la nebunie, ca dovada dupa 2 ani de casnicie, avem deja 3 perechi de fini , iar la anu vom mai nasii 2 perechi...si ce-i mai important e ca toti sunt copii faini si ne intelegem de minune cu ei;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 16:11 
Diva

Citat:

sa stii ca si eu ma gandeam la fel.si eu vreau sa fiu nasa,chiar vorbeam cu sotul cine face nunta la anu dintre prieteni,pe cine am putea nasi...(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 16:42 
Diva

Citat:
Asa-i tu Daria...sa stii ca-i tare fain sa nasesti...mie-mi place la nebunie, ca dovada dupa 2 ani de casnicie, avem deja 3 perechi de fini , iar la anu vom mai nasii 2 perechi...si ce-i mai important e ca toti sunt copii faini si ne intelegem de minune cu ei;)

eu nu vreau sa nasesc de multe ori.Ne-am gandit la maxim 3 perechi ....
E un sentiment minunat, dar nu vreau sa imi deschid firma Nasul SRL.
Si in plus, chiar este un efort financiar.Sincer.Nu vreau sa fiu nas numai de dragul de a nasi.Imi place sa ii ajut si financiar nu sa cinstesc ca un simplu nuntas.
Fiecare isi stie situatia financiara, dar eu sincer mai mult de o data pe an nu mi-as permite sa nasesc.

AAAAAaaaa si buna dimineata, fetelor, la pranz.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 17:19 
Diva

Citat:

eu nu vreau sa nasesc de multe ori.Ne-am gandit la maxim 3 perechi ....
E un sentiment minunat, dar nu vreau sa imi deschid firma Nasul SRL.
Si in plus, chiar este un efort financiar.Sincer.Nu vreau sa fiu nas numai de dragul de a nasi.Imi place sa ii ajut si financiar nu sa cinstesc ca un simplu nuntas.
Fiecare isi stie situatia financiara, dar eu sincer mai mult de o data pe an nu mi-as permite sa nasesc.

AAAAAaaaa si buna dimineata, fetelor, la pranz.

Nici noi nu vrem sa ne transformam in Bahmu si Prigoana care au vreo 70 perechi de fini(din cate am auzit)...la noi e o situatie mai deosebita, 2 finute mi-au fost colege de facultate si prietenele cele mai bune si o pereche ne-au fost colegi de camin 4 ani si suntem o gasca tare unita....si ne-am dorit din tot sufletul sa le fim parinti spirituali...
cat despre cinste , auzeam ca se practica sau se practica la nuntile cu strigare , sa se strige ca nasii au dat nu stiu ce suma fabuloasa doar ca sa creasca cinstea si in plic sa fie cat ar fi cinstit un simplu nuntas sau nu neaparat sa fie nunta cu strigare...
eu una, nu as fii impacata cu rolul meu de nasa daca nu i-as fii cinstit cum se cuvenea sa cinsteasca niste nasi adevarati sau nu i-as fii ajutat cat mi-a stat in putinta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 17:42 
Diva

coradyne cum stai cu pregatirile? emotiile?
esti urmatoarea care ai nunta. iti urez distractie placuta si o nunta ca in povesti. te asteptam cu povesti de la nunta si cu pozeeee.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 18:48 
Diva

Citat:
Nici noi nu vrem sa ne transformam in Bahmu si Prigoana care au vreo 70 perechi de fini(din cate am auzit)...la noi e o situatie mai deosebita, 2 finute mi-au fost colege de facultate si prietenele cele mai bune si o pereche ne-au fost colegi de camin 4 ani si suntem o gasca tare unita....si ne-am dorit din tot sufletul sa le fim parinti spirituali...
cat despre cinste , auzeam ca se practica sau se practica la nuntile cu strigare , sa se strige ca nasii au dat nu stiu ce suma fabuloasa doar ca sa creasca cinstea si in plic sa fie cat ar fi cinstit un simplu nuntas sau nu neaparat sa fie nunta cu strigare...
eu una, nu as fii impacata cu rolul meu de nasa daca nu i-as fii cinstit cum se cuvenea sa cinsteasca niste nasi adevarati sau nu i-as fii ajutat cat mi-a stat in putinta

exact asta spun si eu.ca nu m-as simti ine sa cinstesc mai putin decat mi se pare mie rezonabil pentru un nas.
De restul ajutorului...nu mai vorbim.Asta nu se pune problema sa nu il dam.Mergem nasi numai acolo unde simtim.
Tocmai de aceea nu o sacinstesc de multe ori.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 18:52 
Senior

Buna fetelor.Bibicuza bine ai venit,am citi si am vazut pozele,fimul.Ati fost cu adevarat superbi,minunati.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: AJUTORRRRR
MesajScris: 27 Aug 2008, 18:54 
Senior

Fetelor am o rugaminte la voi, as vrea sa ma sfatuiti in legatura cu ceva.Eu la nunta nu am avut timp sa fac o sesiune foto completa,nu am poze artistice.Foto graful mi-a propus sa le face intr-o zi,adika sa ma imbrac in rochita el in cotum si sa mergem la cetate.Eu de trei saptamani ma tot gandesc ce sa fac.Va rog sa ma ajutati.Multumesc mult

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: AJUTORRRRR
MesajScris: 27 Aug 2008, 19:02 
Diva

Citat:
Fetelor am o rugaminte la voi, as vrea sa ma sfatuiti in legatura cu ceva.Eu la nunta nu am avut timp sa fac o sesiune foto completa,nu am poze artistice.Foto graful mi-a propus sa le face intr-o zi,adika sa ma imbrac in rochita el in cotum si sa mergem la cetate.Eu de trei saptamani ma tot gandesc ce sa fac.Va rog sa ma ajutati.Multumesc mult

pai...imbraca-te in rochie, machiaza-te, aranjeaza-ti parul si fugi la cetate.e pacat sa nu aveti poze...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 19:02 
Senior

deci nu as fi caraghioasa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 19:10 
Diva

Citat:

ce mai astepti? vorba Laurei, e pacat sa nu aveti poze !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 19:11 
Diva

Citat:

eu spun ca nu....dar e alegerea voastra.nu am fost in situatia ta...dar pozele mele de la cetate sunt cele mai frumoase.
sa ca...go for it.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 19:25 
Senior

Acum trei sapt eram hotarat sa fac pozele,dar o prietena m-a descurajat, a zis sa ma multumesc cu ce am, ca e caraghios ce vreau sa fac etc.Dar fetelor chiar ma gandesc la asta in fiecre zi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 19:26 
Senior

Multumesc pentru incurajari,nu aveti idee cat, conteaza pt mine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 20:30 
Diva

Citat:
Acum trei sapt eram hotarat sa fac pozele,dar o prietena m-a descurajat, a zis sa ma multumesc cu ce am, ca e caraghios ce vreau sa fac etc.Dar fetelor chiar ma gandesc la asta in fiecre zi...

"prietena ta " probabil este invidioasa, daca era cu adevarat prietena te sprijinea stiind ca asta te face fericita, asa ca ....... la imbracat , la machiat, la aranjat si la pozat:-*:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 20:57 
Senior

Ai dreptate Ayrun,multumesc.Stiu ca nu va fi la fel ca in ziua nuntii,aceleasi emotii,dar eu sunt fericita in fiecare zi alaturi de sotul meu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 21:07 
Nou Venit

Buna fetelor, tocmai am pus rochita care o sa oport la cununie, este rosie. Sunt in dubii cu ce as putea sa o asortez mai bine. Ma refer in general la buchet si sandalute. Am unele aurii superbe nu stiu daca or merge, nu prea cred,Voi ce ma sfatuiti?:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2008, 22:57 
Diva

Citat:
Buna fetelor, tocmai am pus rochita care o sa oport la cununie, este rosie. Sunt in dubii cu ce as putea sa o asortez mai bine. Ma refer in general la buchet si sandalute. Am unele aurii superbe nu stiu daca or merge, nu prea cred,Voi ce ma sfatuiti?:D

buna fetele!
toata lumea sarbatoreste...si noi luni, pe 25 am implinit 8 ani de cand suntem impreuna si acus taiem motul:D la 1 an de la casatorie:njump::njump:
Adelina, fugi la cetate...nu vad de ce ai fi caraghioasa

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]