Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 19:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: voalul miresei
MesajScris: 13 Iul 2008, 03:08 
Nou Venit

Citat:
pentru miresuca cu parul scurt..este o poza la galerie cu cineva care are parul scurt si are un fel de gateala foarte dragutza...ai putea sa arunci o privire poate te inspira.pupik:lips:

ok,si mersi fain.Va pup pe toate si time is tiking...(})

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2008, 16:17 
Diva

fetelro despre ce superstitii vorbeati in legatura cu voalul??? m-ati facut tare curioasa:p
eu vroiam sa il incerc zilele trecute dar astept pana cu 2 sapt inainte de nunta cand e momentul sa ii fac o proba si dc va fi vreo problema sa o duc la modificat:ok: ma batea un gand -eu care la inceput am refuzat complet-, voalul e din acela cu doua straturi suprapuse, oare la biserica nu se poate aduce voalul de deasupra in fata? m-o luat damblalele:nlol::nlol::nlol::nlol:
apropo daca nu vroiam tiara am vazut una superba la o varutza care a fost mireasa sambata si mi-a zis ca mi-o imprumuta:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2008, 16:26 
Diva

de exemplu la ortodoxi nu te lasa cu voalul pe fata in timpul slujbei, poti sa intri cu el dar cand ajungi in fata protului ti-l ridica el.
la catolici nu stiu.
din cate stiu eu voalul si coronitele nu se imprumuta, cica nu este bine.fiecare face cum vrea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2008, 12:24 
Diva

Citat:
de exemplu la ortodoxi nu te lasa cu voalul pe fata in timpul slujbei, poti sa intri cu el dar cand ajungi in fata protului ti-l ridica el.
la catolici nu stiu.
din cate stiu eu voalul si coronitele nu se imprumuta, cica nu este bine.fiecare face cum vrea.

:blink::blink::blink::blink:really??????(!)asta nu o stiam de exemplu...multu mult Maria! nu sti care e superstitia cu coronita?O:)curioasa:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2008, 13:14 
Diva

din ce mi s-a mai spus si mie daca dai voalul si coronita(mai ales voalul) inseamna ca o ajungeti la divort.
asta am auzit de la foarte multe persoane.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2008, 13:52 
Diva

:blink:ce chestie...pai si cand se dau de la mama/bunica la fiica/nepoataO:):pintreb si eu aiureli, oricum mi se par tare interesante superstitiile astea, ma distreaza:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2008, 16:44 
Diva

si pe mine ma distreaza, dar cateodata au si un sambure de adevar.
eu nu tin cont de toate dar de unele, de ce sa neg mai tin acolo putintelO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2008, 17:43 
Diva

Citat:
si pe mine ma distreaza, dar cateodata au si un sambure de adevar.
eu nu tin cont de toate dar de unele, de ce sa neg mai tin acolo putintelO:)

acu tre sa recunosc ca mai aplec urechea...in ce sens...cand am primit accesoriile si le-am vazut cu perle mi-am amintit de superstitie, pe de alta parte am zis clar nu sunt perle adevarateO:)si in plus in alte parti am vazut ca din contra aduc noroc:pasa ca pot sa imi aleg superstitiile care imi convin?O:):nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2008, 18:03 
Diva

si mie imi cumpara nasea voalul,buchetele si lumanarile dar asta pt ca asa vrea ea. de fapt voalul mi-l cumpar singura pe cel care imi place si ea mi-l plateste pt c aeu stau in sibiu iar ea este din valcea .tot ei platesc si biserica. noi nu facem nunta in care sa pastram traditile dar asta vror ei sa le cumpere

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2008, 10:12 
Diva

nu esti singura
si in cazul meu tot nasa mi-a cumparat voalul, face lumanarile plateste biserica

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2008, 12:33 
Junior

fetelor,am o mare problema:am fost la proba si urma sa dau comanda de voal:dna de acolo se eschiva,nu prea stia cum e cu voalul lung,cek cu trena si cu dantela pe margine.
si-a luat cineva acest tip de voal?eu as vrea sa imi puna dantela care este si pe rochie,dar a zis ca e prea lata.care este modalitatea de prindere?voi stiti?se poate dupa biserica sa faca un sistem ca sa il faca mai scurt?spuneti-mi si mie daca stiti pt ca tanti aia nu pre aare habar!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2008, 17:53 
Nou Venit

Citat:
fetelor,am o mare problema:am fost la proba si urma sa dau comanda de voal:dna de acolo se eschiva,nu prea stia cum e cu voalul lung,cek cu trena si cu dantela pe margine.
si-a luat cineva acest tip de voal?eu as vrea sa imi puna dantela care este si pe rochie,dar a zis ca e prea lata.care este modalitatea de prindere?voi stiti?se poate dupa biserica sa faca un sistem ca sa il faca mai scurt?spuneti-mi si mie daca stiti pt ca tanti aia nu pre aare habar!!!

Draga mea,
Voalurile lungi si cu dantela pe margine sunt foarte frumoase, dar daca rochia este prea umflata si are si trena, este prea mult un voal lung; ar trebui unul scurt sau unul mediu. Daca totusi vrei un voal lung, cu sistem de detasare a partii mai lunga, exista asa ceva si o poti ruga pe dna sa iti faca unul cum iti doresti, dar mare grija sa fii sigura ca stie cum se face. Referitor la punerea dantelutei pe marginea voalului, intr-adevar daca este banda prea lata, s-ar putea sa nu se vada bine si sa devina si foarte greu.
Oricum, te pupam si iti uram succes. Sa ne pui poze!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2008, 13:32 
Junior

Citat:

Draga mea,
Voalurile lungi si cu dantela pe margine sunt foarte frumoase, dar daca rochia este prea umflata si are si trena, este prea mult un voal lung; ar trebui unul scurt sau unul mediu. Daca totusi vrei un voal lung, cu sistem de detasare a partii mai lunga, exista asa ceva si o poti ruga pe dna sa iti faca unul cum iti doresti, dar mare grija sa fii sigura ca stie cum se face. Referitor la punerea dantelutei pe marginea voalului, intr-adevar daca este banda prea lata, s-ar putea sa nu se vada bine si sa devina si foarte greu.
Oricum, te pupam si iti uram succes. Sa ne pui poze!

Buna,fetelor.am fost ieri si am stabilit cu voalul.intr-adevar nu poate sa imi puna dantela de jur imprejur ca ar costa cat rochia,dar imi va pune niste aplicatii din dantela.si imi va face doua voaluri pe care le voi pune la biserica impreuna,unul scurt si unul lung iar pe cel lung ulterior il voi scoate.aplicatiile de dantela numai pe voalul lung.sper ca va iesi ok.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2008, 13:37 
Junior

Citat:
fetelro despre ce superstitii vorbeati in legatura cu voalul??? m-ati facut tare curioasa:p
eu vroiam sa il incerc zilele trecute dar astept pana cu 2 sapt inainte de nunta cand e momentul sa ii fac o proba si dc va fi vreo problema sa o duc la modificat:ok: ma batea un gand -eu care la inceput am refuzat complet-, voalul e din acela cu doua straturi suprapuse, oare la biserica nu se poate aduce voalul de deasupra in fata? m-o luat damblalele:nlol::nlol::nlol::nlol:
apropo daca nu vroiam tiara am vazut una superba la o varutza care a fost mireasa sambata si mi-a zis ca mi-o imprumuta:D

spune-mi te rog,una din pati a fost detasabila?eu vreau voal lung dar si unul scurt ca sa il put detasa pe cel lung,sa le pun de la inceput pe amndoua.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2008, 19:20 
Junior

Sunt doua voaluri separate pe care ti le pui impreuna pe cap la inceput si apoi renunti la cel lung. Nu merge sa-l schimbi pe unul cu celalalt. Cel mai scurt il pui deasupra si cand mergi la biserica ti-l tragi peste fata si ti-l ridica de pe fata preotul cand incepe slujba.

Citat:

spune-mi te rog,una din pati a fost detasabila?eu vreau voal lung dar si unul scurt ca sa il put detasa pe cel lung,sa le pun de la inceput pe amndoua.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2008, 23:04 
Nou Venit

imi puteti spune unde pot sa gasesc un voal lung cam la 3m in constanta ca al naibi sa fie parca la noi in oras nu se mai casatoreste lumea ca nu mai gasim decat toate urateniile de acum 7 colectii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2008, 23:36 
Diva

Citat:
imi puteti spune unde pot sa gasesc un voal lung cam la 3m in constanta ca al naibi sa fie parca la noi in oras nu se mai casatoreste lumea ca nu mai gasim decat toate urateniile de acum 7 colectii.
e un magazin micut in zona trocadero,eros parca se numeste.importa rochiile si voalurile din italia si stiu cand cautam eu ca mi-au zis ca au si voaluri lungi.incearca si acolo daca nu ai fost inca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2008, 13:12 
Diva

Multe dintre voi au spus ca am avut un voal foarte frumos si chiar multi dintre invitati au zis chestia asta, ceea ce inseamna ca s-a vazut bine si "live", nu doar in poze. :~*
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... -1&open=-1

De aceea, vroiam sa va precizez ca l-am facut singura si sa va incurajez sa incercati si voi, deoarece asa veti economisi ceva bani si va iesi ceea ce va doriti.

Mi-am cumparat trei metri de tull (cel mai fin pe care l-am gasit), un pieptene din acela de pus in cap (trebuia sa fie transparent, dar cum nu am gasit transparent, mi-am luat unul maro, ca eu sunt satena... nu prea conteaza ce culoare e) si m-am apucat sa il cos... Exista o multime de tutoriale pe net despre cum se face chestia asta. E o mica smecherie despre cum tb sa pozitionezi pieptenele ca sa nu se vada. Eu nu m-am prins din prima, asa ca a tb sa il mai fac o data... dar pana la urma mi-a iesit.
Voi daca vreti, puteti sa ii aplicati si strasuri, cristale, broderii, margini sau ce mai vreti voi. Eu l-am vrut simplu, ca aveam deja diadema si niste ace de par cu cristale pe ele...
Daca mai aveti intrebari, va stau la dispozitie. Succes!

P.S.: Doua tutoriale:
http://www.nwweddingplace.com/diy-bridalveil.htm
http://www.do-it-yourself-weddings.com/ ... -veil.html

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2008, 13:49 
Diva

Citat:
Multe dintre voi au spus ca am avut un voal foarte frumos si chiar multi dintre invitati au zis chestia asta, ceea ce inseamna ca s-a vazut bine si "live", nu doar in poze. :~*
De aceea, vroiam sa va precizez ca l-am facut singura si sa va incurajez sa incercati si voi, deoarece asa veti economisi ceva bani si va iesi ceea ce va doriti.
Mi-am cumparat trei metri de tull (cel mai fin pe care l-am gasit), un pieptene din acela de pus in cap (trebuia sa fie transparent, dar cum nu am gasit transparent, mi-am luat unul maro, ca eu sunt satena... nu prea conteaza ce culoare e) si m-am apucat sa il cos... Exista o multime de tutoriale pe net despre cum se face chestia asta. E o mica smecherie despre cum tb sa pozitionezi pieptenele ca sa nu se vada. Eu nu m-am prins din prima, asa ca a tb sa il mai fac o data... dar pana la urma mi-a iesit.
Voi daca vreti, puteti sa ii aplicati si strasuri, cristale, broderii, margini sau ce mai vreti voi. Eu l-am vrut simplu, ca aveam deja diadema si niste ace de par cu cristale pe ele...
Daca mai aveti intrebari, va stau la dispozitie. Succes!

a meritat tot efortul depus pt ca a iesit super. ai fost o mireasa foarte frumoasa ca o printesa. iti urez casa de piatra, multa fericire si noroc. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2008, 14:17 
Diva

Citat:
a meritat tot efortul depus pt ca a iesit super. ai fost o mireasa foarte frumoasa ca o printesa. iti urez casa de piatra, multa fericire si noroc. :-*

Multumesc, multumesc...:~*
Vroiam doar sa va dau un sfat practic... :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]