Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 02:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Torturile
MesajScris: 20 Feb 2006, 14:44 
Diva

Citat:

se agita cineva? eu una sigur nu...:)

Cand te gandesti ca mai sunt 6 luni pana la nunta....incepe sa-ti cam tremure genunchii....nu??(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 16:56 
Diva

Citat:

Cand te gandesti ca mai sunt 6 luni pana la nunta....incepe sa-ti cam tremure genunchii....nu??(X)(X)(X)

dar cand te gandesti ca mai ai 3 luni jumatate??? (X) ca eu atat mai am :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 18:50 
Diva

Citat:

dar cand te gandesti ca mai ai 3 luni jumatate??? (X) ca eu atat mai am :wacko:

Aoleui.........tu tremuri cu totul(X)(X)(X)(X)(X):p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 20:47 
Diva

Citat:

Eu nu tremur deloc dar devin mai nerabdatoare si din ce in ce mai incantata de ceea ce realizam ... pentru nunta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2006, 14:45 
Diva

Citat:

Aoleui.........tu tremuri cu totul(X)(X)(X)(X)(X):p:p:p

:D nu tremur, chiar deloc. mai sunt multe de facut, dar sunt linistita si incantata. si sunt convinsa ca voi fi multumita si fericita in final :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2006, 14:48 
Diva

:D nu tremur, chiar deloc. mai sunt multe de facut, dar sunt linistita si incantata. si sunt convinsa ca voi fi multumita si fericita in final :flowers:[/quote
E bine..eu stau calma si linistita....si uneori o mai iaiu razna ca am impresia ca nu o sa reusesc sa fac chiar tot...dar e o simpla impresie trecatoare!:love::huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:17 
Diva

ce se mai aude cu torturile.....o tortura....doua torturi(X):p:p...??? gata cu inghetata ca la ce vreme e afara ....vom raci cu totii!!ce-ar fi daca in loc de toate nebuniile alea se vor pune...nisten flroi naturale pe el? Diplomat cu multa frisca si din loc in loc un trandafir roshu....:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:21 
Diva

Citat:
ce se mai aude cu torturile.....o tortura....doua torturi(X):p:p...??? gata cu inghetata ca la ce vreme e afara ....vom raci cu totii!!ce-ar fi daca in loc de toate nebuniile alea se vor pune...nisten flroi naturale pe el? Diplomat cu multa frisca si din loc in loc un trandafir roshu....:love:

da, chiar e la moda asa ceva acum...tort ornat cu flori naturale...am vazut o groaza de modele...dar, parerea mea...totusi nu...mai bine cu flori din zahar sau mai stiu eu din ce se fac...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:23 
Diva

Citat:

M-am gandit si eu dar parca nu-mi vine.
Nu se fac urate florile alea?
De fapt, eu daca-l imbrac in martipan, nu se fac urate.
Ma mai gandesc.
Dar si florile din zahar sunt misto.

si pot fi consumate alea din zahar...sau sunt doar asa....ca am mai vazut eu niste dracii pe vremuri ..cand eram eu mik...ceva dulce tot asa cu diverse forme cosuletze cu flori..colorate dar avea un gust nasol...:x:x...aha.....si inca ceva..pt torturi..sunt niste bombonele aurii ca niste margele ..comestibile..si dau si bine pe tort!!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:47 
Diva

Citat:

si pot fi consumate alea din zahar...sau sunt doar asa....ca am mai vazut eu niste dracii pe vremuri ..cand eram eu mik...ceva dulce tot asa cu diverse forme cosuletze cu flori..colorate dar avea un gust nasol...:x:x...aha.....si inca ceva..pt torturi..sunt niste bombonele aurii ca niste margele ..comestibile..si dau si bine pe tort!!:-`

da, se pot consuma alea din zahar...sau poate depinde cum sunt facute...eu am avut pe un tort si au fost chiar bune...Marius se da in vant dupa florile de pe tort...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 20:08 
Diva

Citat:

Emil nu mananca tort si de obicei mananc eu 2 portii;)

nu-i plac dulciurile sau e vb doar de torturi? al meu mananca multe dulciuri...mai multe decat mine...dar desertul lui preferat e laptele cu biscuiti...laptele e pe primul loc in alimentatia lui,neaparat sa fie zilnic...
n-am mai vazut pe cineva sa bea atata lapte (bine, inafara de bebelusi si el nu e unul :)) dar are si o dantura perfecta...fara carii...se simte ca nu duce lipsa de calciu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 20:09 
Diva

Citat:

nu-i plac dulciurile sau e vb doar de torturi? al meu mananca multe dulciuri...mai multe decat mine...dar desertul lui preferat e laptele cu biscuiti...laptele e pe primul loc in alimentatia lui,neaparat sa fie zilnic...
n-am mai vazut pe cineva sa bea atata lapte (bine, inafara de bebelusi si el nu e unul :)) dar are si o dantura perfecta...fara carii...se simte ca nu duce lipsa de calciu...

ce belea.....si mie imi place laptele...dar.. nu ma pot lauda cu dantura..:((:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 16:41 
Diva

Citat:

ati mancat vreodata bilute din alea, parca sunt de metal? eu nu pot sa le sufar!!!! :mellow: sunt asa de tari, n-au niciun gust si sunt scumpe cu draci!!!
in schimb mie imi plac torturile cu martipan si flori naturale. erau la targul de la mariott si chiar m-am indragostit de unul :love: (un tort... fiti cuminti :D)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 16:57 
Diva

Citat:

ati mancat vreodata bilute din alea, parca sunt de metal? eu nu pot sa le sufar!!!! :mellow: sunt asa de tari, n-au niciun gust si sunt scumpe cu draci!!!
in schimb mie imi plac torturile cu martipan si flori naturale. erau la targul de la mariott si chiar m-am indragostit de unul :love: (un tort... fiti cuminti :D)
:D:D:D:p da....mie imi plac bilele!!!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]