Citat:
Pacat! Am ami auzit si eu povesti din astea. Pozele de la botezul baietelului nasilor nostri sunt ingrozitoare. A facut ala poze cu toti invitatii, numa cu personajele principale, nu!
buna seara fetelor. multumesc din suflet pentru urari. sa dea Dumnezeu ca toate mamele sa fie sanatoase si sa se bucure de copii lor si de nepotei.
laura, imi pare tare rau ca nu au iesti pozele. si de filmare la fel. mai e o sansa...sa vorbeasca cu cel care a filmat si sa ii dea materialul brut si sa incercati cu cei pe care ii cunoasteti voi sa re-monteze ei ce au filmat. si cartoanele de la inceputul dvd-ului pot fi schimbate..nu e grav, daca e te pot ajuta eu la mine la servici, imi zici si ma interesez
la poze e mai nasol ca nu prea au ce face..cred ca pozele voastre sunt mult mai frumoase decat ce ne poevstesti tu ca a iesit.

( chiar nu e niciuna ok?
am vazut si eu comentariile de la galerie..eu nu mai pricep de ce se posteaza poze daca se aprind asa oamenii la comentarii. renunt sa imi mai explic.
va pup si sper sa mai intru pana plecam (am 2 zile pline la munca, ba chiar si nopti, respectiv chiar joi inainte de concediu merg de la 10 dimineata la munca si ma intorc la 3 sau 4 dimineata vineri:nbump::sick: fiindca avem un mare targ de vanzari de programe si iese apoi si cu paranghelie; macar asa vorba lui ayrun sa mai ies si sa ascult muzica ca si eu sunt maree petrecareata. sau eram pana anu asta).
pupici si spor la pregatiri si mai ales nervi de otel pe ultima suta de metri viitoare miresici iubite.