Citat:
si eu m-am gandit initial sa fac starea civila in alta zi dar a picat pana la urma...
ajunge ca alaiul mirelui trebuie sa faca in ziua nuntii de doua ori drumul Satu Mare-Sighet...n-am putut sa-i pun sa faca chestia asta de doua ori...
am avut eu o idee...sa ma vada mirele doar la biserica...sa ma astepte acolo toata lumea si sa intru ...sa ramana paf...da' aa o sa ma vada acasa, asta e...
Intr-adevar asa-i cel mai fain. Eu am tinut neaparat sa fiu asteptata la biserica, asa ca la civil am imbracat partea din rochie mai "mulata" si cat timp alaiul mergea de la sfat la biserica, eu am fugit cu nashii acasa sa ma "gateasca". A fost intr-adevar o surpriza cand am ajuns la biserica, pt. nimeni nu stia unde am disparut si de ce... si cand au vazut ditamai aparitzia, cu voalul pe fatza, trena etc...

A fost tare dragutz, am vazut ulterior pe caseta video ce discutau mirele cu cavalerii de onoare si domnisoarele... ceva de genul: Daca nu-ti place cum o s-arate mireasa, ce faci? Mirele: nu stiu, o schimb.. ):( etc
Va datzi seama ca partea asta de caseta am cenzurat-o sa nu vada parintzii ce carcoteau astia p-acolo..