Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 14:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 08 Sep 2008, 13:31 
Veteran

Citat:
buna dimineata.
se raceste vremea
ce bine imi pare ca sincer nu mai suportam caldura.

buna dimineata, fetele.
poate pe acolo, aici este cald rau

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2008, 13:44 
Diva

buna ziua fetelor! si aici este foarte cald. stiti ceva de cora? sunt foarte nerabdatoare sa se intoarca printre noi cu vesti si poze:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2008, 14:04 
Veteran

Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go
pe sta il stiti? eu de cate ori il vad, ma binedispun:)

super, chiar te binedispune:hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2008, 15:47 
Senior

Buna ziua fetelor.
Cum a fost in weekend?
o zi frumoasa va doresc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2008, 16:14 
Diva

Citat:
Buna ziua fetelor.
Cum a fost in weekend?
o zi frumoasa va doresc.

Buna fetele! Noi am avut un week-end destul de obositor. Am fost pe la cateva rude apropiate sa le dam invitatiile. Nu ne omoram dupa genul asta de vizite. Asa ca si sambata si duminica am picat morti de oboseala in pat si am adormit la o jumatate de ora cel mult. Duminica totusi am rupt 2 ore intre 2 vizite si ne-am plimbat putin relaxati fara nicio directie si am mancat ceva in oras. Week-end-ul urmator mergem la o nunta la Vaslui, plecam de vineri.Abia week-end-ul celalalt e programat pentru relaxare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2008, 22:07 
Diva

ai un week-ent-uri destul de obositor dar o sa treaca si nunta si apoi urmeaza luna de miere cand sigur o sa te relaxezi. cum stai cu pregatirile? ai emotii? eu sunt foarte relaxata si nu amj nici un fel de emotii. week-end-urile noastre sunt toate pt relaxat si distractie. acum profitam din plin de vremea frumoasa si mergem la plaja sa ma bronzez.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2008, 00:12 
Diva

Citat:
ai un week-ent-uri destul de obositor dar o sa treaca si nunta si apoi urmeaza luna de miere cand sigur o sa te relaxezi. cum stai cu pregatirile? ai emotii? eu sunt foarte relaxata si nu amj nici un fel de emotii. week-end-urile noastre sunt toate pt relaxat si distractie. acum profitam din plin de vremea frumoasa si mergem la plaja sa ma bronzez.

Da, va trebui sa schimbam putin si noi tactica de week-end. Nu reusesc sa ma odihnesc decat foarte rar. Noi la sfarsit de saptamana mergem la cumparaturi (mancare, plus ca ne-am mutat de curand intr-un apartament nou si mai avem una, alta de luat), apoi mergem pe la parintii mei, pe la ai lui, ca daca stam aproape, ar fi si pacat sa nu mergem... si uite-asa. Eu nu ma odihnesc decat daca stau linistita la mine acasa, sa citesc, sa ma uit la tv sau pe internet... cat despre nunta inca n-au inceput emotiile, dar vreau sa mai rezolvam cate ceva: mai sunt cateva invitatii de dat, tortul sa-l comandam, buchetele si aranjamentele florale pt sala...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2008, 01:16 
Diva

la noi sitoatia este diferita pt ca noi stam in alt oras fata de parinti si rude, aici nu avem decat prietenii. si pt mine este foarte obositor wkee-ndu-rile in care trebuie sa merg la vlcea pt ca trebuie sa ma plimb de la o ruda la alta ca sa-i pot vizita pe toti si nici macar nu pot sa dorm bine. in wkee-nd o sa trebuiasaca sa mergem la vlcea sa ne bagam actele pt cununia civila si sa ne programeze la ce ora o sa inceapa si o sa ne intoarcem luni seara acasa. presimt ca o sa fie un wkee-nd foarte obositor si stresant mai ales ca o sa am o groaza de treburi de facut. este ultimul wkee-nd in care mai mergem acasa inainte de nunta si trtebuie sa punem totul la punct.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2008, 13:47 
Veteran

Citat:
la noi sitoatia este diferita pt ca noi stam in alt oras fata de parinti si rude, aici nu avem decat prietenii. si pt mine este foarte obositor wkee-ndu-rile in care trebuie sa merg la vlcea pt ca trebuie sa ma plimb de la o ruda la alta ca sa-i pot vizita pe toti si nici macar nu pot sa dorm bine. in wkee-nd o sa trebuiasaca sa mergem la vlcea sa ne bagam actele pt cununia civila si sa ne programeze la ce ora o sa inceapa si o sa ne intoarcem luni seara acasa. presimt ca o sa fie un wkee-nd foarte obositor si stresant mai ales ca o sa am o groaza de treburi de facut. este ultimul wkee-nd in care mai mergem acasa inainte de nunta si trtebuie sa punem totul la punct.

buna dimineata, fetele!
mai aveti putin de tot, cum stati cu emotiile?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2008, 13:48 
Diva

Citat:

neatza fetele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2008, 15:58 
Diva

Citat:

neatza fetele!

http://www.click.ro/Vedete/gemenele-mel ... t-penibile
uitati'va mai ales la ultimul filmulet la comentariile juriului o sa cadeti pe spate de ras
PS: Buna dimineatza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2008, 20:48 
Diva

Citat:
uitati'va mai ales la ultimul filmulet la comentariile juriului o sa cadeti pe spate de ras
buna!sunt tare penibile...mai penibil e ca nu isi dau seama.eu cred ca as fi plecat de mult cu coada intre picioare..dar ele sunt foarte mandre...:zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2008, 23:09 
Diva

Citat:
buna!sunt tare penibile...mai penibil e ca nu isi dau seama.eu cred ca as fi plecat de mult cu coada intre picioare..dar ele sunt foarte mandre...:zoombie:

Ce fac fetele? Da' cu ce se ocupa toata lumea de e asa putina activitate pe aici? Cu serviciul? Cu casa? Ca niste doamne adevarate, probabil cu amandoua...:clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2008, 14:05 
Senior

Buna fetelor.Ieri am am avut sesiunea foto, imbracati in mire si mireasa,a fost super,abia astept sa vad pozele.
Voi ce mai faceti?
o zi buna va doresc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2008, 14:33 
Veteran

Citat:

sa nu-mi spui ca au si castigat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2008, 14:37 
Veteran

Citat:
Buna fetelor.Ieri am am avut sesiunea foto, imbracati in mire si mireasa,a fost super,abia astept sa vad pozele.
Voi ce mai faceti?
o zi buna va doresc.

ma bucur pentru tine, ca ai reusit sa-ti fotografiile asa cum vrei tu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2008, 14:38 
Veteran

Citat:
Ce fac fetele? Da' cu ce se ocupa toata lumea de e asa putina activitate pe aici? Cu serviciul? Cu casa? Ca niste doamne adevarate, probabil cu amandoua...:clap:

da am vazut si eu ca este putina activitate pe forum.
si buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2008, 15:14 
Diva

Citat:

da am vazut si eu ca este putina activitate pe forum.
si buna dimineata!
neata!de-abia asteptam sa vedem pozele adelina!sigur sunt frumoase...si tu care nu prea voiai sa le faci...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2008, 15:16 
Diva

voi ce ziceti de experimentul acela de care se vorbeste peste tot?care ar cauza sfarsitul lumii :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2008, 15:24 
Veteran

Citat:
voi ce ziceti de experimentul acela de care se vorbeste peste tot?care ar cauza sfarsitul lumii :unsure:

cine stie ce au si aia in cap:huh:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]