Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bauturile
MesajScris: 28 Feb 2006, 14:48 
Senior

noi avem 150 pers, iar in privinta cantitatii bauturilor alcoolice,noi am socotit cam 1 l de vin de persoana, iar la celelalte: sampanie 5 st, vodka 4st, wisky 5, lichior 2, campari, martini, florio - cate 2, si plus alte siropuri concentrate pentru preparate de bar. dar astea sunt pentru barul de protocol de la inceput, cand intampini invitatii. mie nu mi se par cantitatile mari. daca e sa socotesti cate 50 ml de persoana, ajungi la socotelile astea ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 12:55 
Senior

Citat:

Multumesc pentru informatii, imi vor fi de folos, pentru ca acelasi vin preferam si noi. Doar ca mai asteptam putin, il luam mai tarziu

noi am luat vinul de pe acum ca am auzit ca se va scumpi foarte tare in vara... nu stiu daca e doar un zvon, dar am preferat sa il stiu luat. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 14:22 
Diva

Citat:

noi am luat vinul de pe acum ca am auzit ca se va scumpi foarte tare in vara... nu stiu daca e doar un zvon, dar am preferat sa il stiu luat. :)

deci si u ai nunta in vara si ai luat vinul cu jumate de an inainte....hm......nu va cam grabiti??? :o:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 23:56 
Diva

Citat:

Da pentru acasa cam cat vin trebuie? Putin, nu? Ca nu s-apuca nimeni sa bea chiar asa, de dimineata....Cred...

pai acasa si la starea civila,nu? adica si la voi se obisnuieste...daca civila e in aceeasi zi cu biserica...sa se duca ceva de baut la starea civila...+prajituri si mai stiu eu ce platouri...
voi nu faceti asa?
acasa nu se bea...de fapt doar se gusta cate un pic...se inchina si cam atat...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 20:49 
Diva

Citat:

La starea civila o sa iau sampanie si niste prajiturele.:ok:
Si la noi se face asta:ok:

da....asa e ...sampanie si piscoturi..sau ...bomboane..etc!!:lol::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 12:29 
Diva

Citat:
Ai cumparat direct de la ei sau din magazin? As vrea sa sun si eu si nu stiu cum se procedeaza, adica daca poti cumpara direct sau de la magazinele care comercializeaza de la ei!

Cred ca si una si alta sunt valabile!!:ok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 18:08 
Senior

Citat:
Ai cumparat direct de la ei sau din magazin? As vrea sa sun si eu si nu stiu cum se procedeaza, adica daca poti cumpara direct sau de la magazinele care comercializeaza de la ei!

eu am luat vinul direct de la murfatlar, dar nu il comercializeaza decat imbuteliat in sticle

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]