Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol.II
MesajScris: 28 Feb 2006, 19:38 
Diva

Citat:

bun...sunt curioasa tare de rochita ta...
...cat despre pantofi...eu ma gandesc ca, la biserica si starea civila sa imi iau de aia inchisi in fata...si cu toc inalt "ca bradu'" iar la petrecere ceva sandalute...dar asta inseamna ca trebuie sa ma descotorosesc de ciorapi la restaurant...n-ar fi mare problema...macar mai scap de un strat de pe mine dar cand vine momentul sa imi ia jarteluta ce fac? cum arata fara ciorapi? alta dilema...

pai tocmai d-asta am si pus problema ciorapilor...la mine va fi vara ..cald...ciorapii plasa...de bagaboanta..nu ar merge in sandale?? ca sa nu fiu nici in :back: gol cand ridic piciorul pe scaun sa-mi ia jarteaua! :-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 19:39 
Diva

si la civila ...tot sandale vreau ...negre..cu toc de cel putin 10 cm...ca eu nu am probleme cu toacele....le ador! in principui voi avea 2 perechi de sandale una alba...una neagra!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 19:54 
Diva

Citat:

Eu nu pot sa port tocuri prea mari ca am probleme cu spatele. Si cum eu sunt cam micuta.....

Si nu o sa port nici sandale ca-mi transpira piciorul si-mi aluneca.
O sa-mi iau pantof din-ala care e inchis numai in fata.;)

deci u o sa poti purta ciorapi...hm,,.......:(:(:(:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 19:55 
Diva

Citat:
si la civila ...tot sandale vreau ...negre..cu toc de cel putin 10 cm...ca eu nu am probleme cu toacele....le ador! in principui voi avea 2 perechi de sandale una alba...una neagra!!

iti iei sandale negre? asta n-am mai auzit...

eu am probleme cu tocurile, ca si asa-s destul de inalta,am 1,75 dar Marius are 1,93 si vreau sa-l ajung, sa nu fiu mica pe langa el...macar la biserica si stare civila...pe urma, penru dantaluit imi iau ceva mai comozi...
cu ciorapii...habar n-am...ciorapi+sandale...cam nasol...nu stiu cum sa facem...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 20:11 
Diva

Citat:

eu am probleme cu tocurile, ca si asa-s destul de inalta,am 1,75 dar Marius are 1,93 si vreau sa-l ajung, sa nu fiu mica pe langa el...macar la biserica si stare civila...pe urma, penru dantaluit imi iau ceva mai comozi...
cu ciorapii...habar n-am...ciorapi+sandale...cam nasol...nu stiu cum sa facem...

pai normal ca o sa-mi iau sandale negre ..doar n-o sa fie roz..( pantera roz) eu am civila cu o zi inaintea celei religioase...crezi ca o sa merg cocota la civila in rochie de mireasa si cu sandale negre pe deasupra??:p:p:p:D(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 20:12 
Diva

Citat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 20:14 
Diva

Citat:

pai normal ca o sa-mi iau sandale negre ..doar n-o sa fie roz..( pantera roz) eu am civila cu o zi inaintea celei religioase...crezi ca o sa merg cocota la civila in rochie de mireasa si cu sandale negre pe deasupra??:p:p:p:D(X)(X)(X)

bine, draguta, ai dreptate...am omis faptul asta...ca e alta zi...normal ca nu o sa iti iei roz...desi...cine-ar fi ca tine...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 20:14 
Diva

Citat:

bine, draguta, ai dreptate...am omis faptul asta...ca e alta zi...normal ca nu o sa iti iei roz...desi...cine-ar fi ca tine...:)

(X)(X)(X):p:p:p:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 20:18 
Diva

si eu m-am gandit initial sa fac starea civila in alta zi dar a picat pana la urma...
ajunge ca alaiul mirelui trebuie sa faca in ziua nuntii de doua ori drumul Satu Mare-Sighet...n-am putut sa-i pun sa faca chestia asta de doua ori...
am avut eu o idee...sa ma vada mirele doar la biserica...sa ma astepte acolo toata lumea si sa intru ...sa ramana paf...da' aa o sa ma vada acasa, asta e...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 22:23 
Diva

Citat:
si eu m-am gandit initial sa fac starea civila in alta zi dar a picat pana la urma...
ajunge ca alaiul mirelui trebuie sa faca in ziua nuntii de doua ori drumul Satu Mare-Sighet...n-am putut sa-i pun sa faca chestia asta de doua ori...
am avut eu o idee...sa ma vada mirele doar la biserica...sa ma astepte acolo toata lumea si sa intru ...sa ramana paf...da' aa o sa ma vada acasa, asta e...

fiecare stie mai bine ce si cum face....raportat la posibilitati si circumstante!!:lol::lol::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 11:42 
Senior

Citat:

Intr-adevar asa-i cel mai fain. Eu am tinut neaparat sa fiu asteptata la biserica, asa ca la civil am imbracat partea din rochie mai "mulata" si cat timp alaiul mergea de la sfat la biserica, eu am fugit cu nashii acasa sa ma "gateasca". A fost intr-adevar o surpriza cand am ajuns la biserica, pt. nimeni nu stia unde am disparut si de ce... si cand au vazut ditamai aparitzia, cu voalul pe fatza, trena etc... (X) A fost tare dragutz, am vazut ulterior pe caseta video ce discutau mirele cu cavalerii de onoare si domnisoarele... ceva de genul: Daca nu-ti place cum o s-arate mireasa, ce faci? Mirele: nu stiu, o schimb.. ):( etc
Va datzi seama ca partea asta de caseta am cenzurat-o sa nu vada parintzii ce carcoteau astia p-acolo.. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 12:58 
Diva

fetele,eu pot sa zic cu bucurie in suflet ca ieri mi-am luat si eu rochita de mireasa arata asa frumos ,chiar nu mai aveam rabdare. bine ca am gasit si eu ceva ce mi-a placut cu adevarat, adevarul e ca sunt si pretentioasa;).
nu stiu la civila ce sa port. ma gandeam ieri cu domnisoara de onoare fiind nunta in august sa-mi iau o rochie de vara ,dar cat de lunga ar trebui sa fie ? vreo sugestie? ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 13:03 
Senior

Citat:
fetele,eu pot sa zic cu bucurie in suflet ca ieri mi-am luat si eu rochita de mireasa arata asa frumos ,chiar nu mai aveam rabdare. bine ca am gasit si eu ceva ce mi-a placut cu adevarat, adevarul e ca sunt si pretentioasa;).
nu stiu la civila ce sa port. ma gandeam ieri cu domnisoara de onoare fiind nunta in august sa-mi iau o rochie de vara ,dar cat de lunga ar trebui sa fie ? vreo sugestie? ;)

Nu e obligatoriu sa fie lunga. Ai putea opta pt. o rochitza din ceva matase naturala (ii foarte confortabila si eleganta pt. vara) dintr-o culoare deschisa, pastel, chiar si scurtutza, deasupra genunchiului. Esti tanara si-ar fi pacat sa nu-ti aratzi "formele" macar la civila.. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 13:08 
Diva

Citat:

Nu e obligatoriu sa fie lunga. Ai putea opta pt. o rochitza din ceva matase naturala (ii foarte confortabila si eleganta pt. vara) dintr-o culoare deschisa, pastel, chiar si scurtutza, deasupra genunchiului. Esti tanara si-ar fi pacat sa nu-ti aratzi "formele" macar la civila.. :D

da asa e ai dreptate.chiar asa vroiam sa-mi gasesc o rochie pt civila cum ai descris tu,mai ales ca fiind si vara trebuie sa fie rochie in care sa ma simt bine si foarte sexy ca doar o data sunt si eu mireasa . vorba ta ar fi pacat sa nu-mi arat formele !;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 13:36 
Diva

Fetelor, ajutati-ma si pe mine!!!
Eu vreau sa-mi fac fusta scurta, cea de la A.T. imi place la nebunie. Am probat si alte rochite dar tot la aia mi-a ramas gandul. De mica visez sa am rochie de mireasa scurta. Ce ciorapi ar merge cu rochita? Rochita va fi crem, neaparat! Albi, nu merg! Ciorapi de culoarea piciorului?
Ce solutii am?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]