Citat:
of daca ai stii ca mereu zic ca azi o desfac si ii fac poza acum cu rutina si cu faptul ca am strans-o bine mi-a fost mila am facut o greseala cand i-am pus bretelute ca nu avea de la inceput am probat-o trebuia atunci dar nu am avut camera si acum....e greu trebuie sa ii fac asta e clar...mie rochita lui anca imi place mult seamana cu a mea si din cate observ e tafta brodata ceea ce o face sa semene cu cele de la galerie si e de mult bun gust diferenta este ca a mea are organza din talie peste tafta...din curiozitate te intreb anca ce ii pui pe sub fusta sa zic asa ceva crinolina sau jupon de tul? sa imi imaginez cat de mult se infoaie cand o imbraci oricum la modelul asta nu cred ca merge sa se "umfle"prea mult asta e farmecul ei are o parte suprapusa nu? vezi nu ma mai opresc daca ne-ai cerut parerea

iti doresc sa fi ca o printesa in ea si sa-ti aduca fericire:ok:
iti multumesc mult mada . eu la rochita am luat si crinolina ca altfel nu avea cum sa-mi stea mai ales ca sunt si slaba. adevarul este ca mi-e una mi-a placut materialul si cum venise pe mine. ce sa mai zic sunt cea mai fericita aproape mereu ma mai duc sa ma uit nitel la ea nu ma pot abtine.
a mea e inca in folie .
daca o ai in folie fa-i o poza cat de cat asa pt ochisorul meu ca sunt si eu ca orice mireasa curioasa.
ma enerveaza ca voal cum vreau eu nu prea gasesc aici.